XXL Nutrition

Ketjap

Bezoekers in dit topic

Reinier19

Novice
10 jaar lid
Lid geworden
9 feb 2010
Berichten
11
Waardering
0
Lengte
1m88
Massa
83kg
Vetpercentage
13%
Zal me eerste eens voorstellen.

Ik ben Reinier en ik gebruik dit forum al geruimen tijd als informatiebron, egt top!
Maar nu heb ik vraag, om mijn rijst, kip en sperziebone een beetje op smaak te brengen doe ik dit meestal met ketjap.
Ketjap is eigenlijk best wel een vet goedje, is dit nou slecht voor je??

Kon er eigelijk weining over vinden.
Alvast bedankt:)
 
Ketjab bevat veel zout, daar moet je mee oppassen...
 
een beetje kan best, maar niet te veel. Bulk of cut je? In de cut zou ik het niet doen, in de bulk vind ik het wel kunnen, gebruik zelf vaak kruiden, kerrie, gyros etc over de kip wederom niet te veel.
 
Om nou te zeggen dat ik zwaar in de bulk zit nee dat niet, maar ik eet wel meer als me onderhoud. Ik probeer ook gewoon zo clean mogelijk te eten, maar het moet ook nog wel een beetje smaken he! Ik ga de komende tijd wel wat proberen met kruiden enz.
En bedankt he!
 
Oordeel zelf...

Ketjap (zout):
Kcal: 128
E: 11,5
K: 20 / 19,5
V: 0,1 / 0

Ketjap (zoet):
Kcal: 40
E: 0,5
K: 9,3 / 8,4
V: 0 / 0
 
Nog best een groot verschil tussen zoete en zoute ketjap... Had eerder verwacht dat zoete ketjap "slechter" zou zijn.
 
5 - 10 gram ketjap ... no worries.
 
Die paar druppels zullen weinig uitmaken.
 
Back
Naar boven