AndroidHealthClinic

KG-2 nuchterpillen

Bezoekers in dit topic

switch

Competitive Bodybuilder
10 jaar lid
Lid geworden
14 jun 2007
Berichten
2.047
Waardering
86
KG-2 nuchterpillen.
Terug nuchter worden? KG-2 filtert de alcohol razendsnel uit je bloed, je kan nu gerust een nachtje doorzakken en stevig drinken zonder de volgende ochtend wakker te worden met een "houten hoofd". Uit onderzoek is gebleken dat gebruikers van KG-2 zo'n 55% sneller nuchter zijn dan de personen die het niet gebruiken.

De werkzame stof.
De werzame stof in KG-2 is aspargine. De werking van deze stof is een puur chemische werking bij de afbraak met enzymen van een molecuul alcohol. De enzymatische alcohol afbraak gebeurt in een enzym cyclus. Naast de normale afbraak van alcohol in het lichaam kan KG-2 de afbraak aardig versnellen. KG-2 heeft een aantoonbare werking voor het versnellen van deze afbraak-cyclus. Het lichaam heeft stoffen vergelijkbaar met asparagine en ook wat asparagine zelf op voorraad, maar als er teveel alcohol opeens moet worden afgebroken dan is een aanvulling erg handig en helpt KG-2 de afbraak te versnellen. KG-2 zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van een kater en ontlast ook je lever bij de afbraak van alcohol in het lichaam.

Wanneer kan je KG-2 gebruiken?
Na een nacht uitgaan waarbij je de volgende dag weer vroeg uit bed moet.
Na een zakenlunch/diner waarbij alohol is benuttigd.
Na een vrijdagmiddag-borrel om lekker fris weer thuis te komen.
Als je je coïtusleven niet wil laten beïnvloeden door alcohol.
Wanneer kan je KG-2 niet gebruiken?

Je mag KG-2 niet gebruiken tijdens zwangerschap en/of borstvoeding.
Anti-kater tip.

Neem na inname van alcohol voor de nachrust 4 à 6 capsules KG-2, op die manier zorg je ervoor dat de afbraak van alcohol 's nachts wordt bevorderd met als gevolg dat je de volgende ochtend wakker zal worden alsof je geen alcohol gebruikt hebt.

Bijwerkingen.
KG-2 heeft geen ongewenste bijwerkingen, het is uitvoerig getest en is volkomen veilig als u zich aan de aanbevolen dosering houdt ( max. 12 pillen per dag). KG-2 verwijdert ook andere afvalstoffen uit het lichaam, u kunt het ook gebruiken voor uw geestelijk welzijn, het verhogen van de weerstand en tegen vermoeidheid.

Hoe snel werkt KG-2?
Direct na inname van de capsules, wanneer de stof door het lichaam wordt opgenomen, begint de alcoholafbraak.

Ingrediënten.
Ingrediënten per capsule : 700 mg asparagine.


Prijs: 2pakjes van 40 stuks kost 12 EURO


Precies toch wel eens een pakje kopen voor men vader zijn verjaardag:D
 
da's iets voor KaLe :D
 
veel plezier met proefkonijn zijn
 
Die nep pilletjes werken niet op Nederland 2 of 3 hebben ze de proef genomen van 5 rugbyers 1e persoon nam de piletjes, 2e persoon kreeg een lekker patatje plus hamburger, 3e persoon moest om het uur een glas water nemen, 4e persoon mocht gewoon door drinken 5e persoon kreeg niks.

Alleen persoon 3 was de alcohol percentage de volgende dag iets pietsje naar beneden gegaan.
 
nou soms denk ik wel heb dr wel een paar euro voor over om me minder klote te voelen.. worth a try.. waar kan je dat bestellen?
 
Back
Naar boven