XXL Nutrition

Nieuws Kind redt gezin uit auto dankzij GTA (2 bezoekers)

Bezoekers in dit topic

Keranos

Ripped Bodybuilder
10 jaar lid
Lid geworden
14 jun 2007
Berichten
3.862
Waardering
1
Kind redt gezin uit auto dankzij GTA

img_48bf103635f3c.jpg


Grand Theft Auto is niet echt een serie die bekend staat om de positieve invloed die het heeft op de opvoeding of de gedachtegangen van mensen. Toch wil het nog wel eens voorkomen dat er iets goed gebeurd naar aanleiding van de game. Op 27 augustus reed er in de buurt van Diamond, Illinois, een Jeep Grand Cherokee per ongeluk van de weg af, raakte de vangrail en sloeg wel vier keer over de kop.

Bijna het hele gezin, dat vijf koppen telde, zat vast, behalve de 11-jarige Audrey Plique. Zij klom uit de auto en wist haar familieleden te bevrijden uit het wrak. Waarom ze zo snel handelde was volgens haar moeder te danken aan GTA: omdat Audrey dacht dat auto's zouden ontploffen als ze op de kop lagen.

Zo blijkt maar weer dat games soms zelfs mensen kunnen redden, al is de reden gebaseerd op onrealistische acties in de game.

Oorspronkelijk geplaatst door Karen Norris
She just knew, from playing 'Grand Theft Auto.' She saw on there that when a car rolls over, it can blow up. She knew that could happen to us
 
En daarna is ze de weg opgerend om een nieuwe SUV te stelen :p
 
waarom zijn ze nu "gered" dan, die auto bleef toch gewoon intact???
 
Bron? Rockstar Games?
 
Het scheelde alleen een politiemacht, die mensen hadden het zowiezo overleefd ;)

Wat is de bron?
 
Wat een onzin. Een auto ontploft sowieso al niet. En blijkbaar hadden ze niet zulke zware verwondingen want ze konden er allemaal uit komen, en als dat kind niet had gedacht dat de auto zou ontploffen had die alsnog iedereen er uit kunnen halen. Alleen dan wat minder rap.
 
Haha, wel een goeie, hopen dat ze derest niet nadoet uit het spel.
 

Zelfs als je met een machinegeweer er op schiet gebeurd er nog niks. De benzine zal zelfs nieteens in brand vliegen als je de benzinetank doorzeeft.
Dan heb ik het wel over auto's met benzine/diesel uiteraard.
 
als je buskruit in je tank hebt is het een ander verhaal idd :roflol:
 
Back
Naar boven