MuscleMeat

Kip bevroren


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 0)

Raymen

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
14 mei 2008
Berichten
181
Waardering
10
Lengte
2m
Massa
100kg
Beste BB'ers

Ik wil vanavond een kipgerecht eten met rijst enz... maar ik ben vergeten
gisteren de kip uit de vriezer te halen dus dat heb ik net gedaan. De kip is dus nog hartstikke bevroren terwijl ik het over 2/3 uurtjes moet marineren :S

Kan je de kip laten ontdooien in de magnetron of is dit niet goed voor het vlees?

Misschien is dit niet een hele slimme vraag maar ik kook eigenlijk nooit dus ik weet dit soort dingen nog niet :p

Alvast bedankt voor jullie hulp!
 

Black Panther

Cool Novice
Lid geworden
13 apr 2010
Berichten
95
Waardering
3
Alvast in blokjes snijden, is nog makkelijker ook, dooit het sneller dan zo'n groot blok.
 

FuzzyBastard

Dutch Bodybuilder
Lid geworden
26 dec 2010
Berichten
692
Waardering
28
Lengte
1m88
Massa
96kg
Vetpercentage
13%
In warm water leggen gaat ook heel snel!
 

Ice leovince

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
2 sep 2008
Berichten
3.918
Waardering
181
Lengte
1m88
Wat eerder is gezegd: eerst snijden. Bevroren vlees is beter te snijden! Je kan het in de magnetron doen inderdaad. Of in een bak, in een pan met heet water.
 

wazzup

Gargantuan Beast
+15 jaar member
Lid geworden
2 mei 2003
Berichten
34.297
Waardering
1.445
Lengte
1m89
stromend water werkt beter nog dan stilstaand water

Of gewoon de magnetron op defrost (wat ik ALTIJD doe).
 

noXcez

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
25 mrt 2011
Berichten
973
Waardering
40
Lengte
1m70
Massa
85kg
Vetpercentage
12%
ik snij het meestal in blokjes en dan eventueel nog in de magnetron
 

Ano_9146

Alles onder 1g is cruisen
Lid geworden
16 jan 2011
Berichten
3.392
Waardering
122
Lengte
1m89
Massa
105kg
Vetpercentage
7%
haha is mij ook heel vaak gebeurd :P
ik leg hem ook altijd in heet water, maar dan niet in blokjes gesneden.. lukt mij nooit :P
 

martossw

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
9 aug 2010
Berichten
1.149
Waardering
57
Lengte
1m89
Massa
91kg
Vetpercentage
12%
haha is mij ook heel vaak gebeurd :P
ik leg hem ook altijd in heet water, maar dan niet in blokjes gesneden.. lukt mij nooit :P
Gewoon circel zaag aanzetten. verlies je alleen wel 3mm per zaagsnede :D
 

Raymen

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
14 mei 2008
Berichten
181
Waardering
10
Lengte
2m
Massa
100kg
  • Topic Starter Topic Starter
  • #11
Heel erg bedankt voor jullie hulp!
Ik heb het net in stukjes gesneden en ik hoop dat het over 1 uur ongeveer ontdooid is zodat ik het kan gaan marineren.
Mocht dit niet het geval zijn zal ik het of in de magnetron doen of even in warm water.
Bedankt:)
 

wazzup

Gargantuan Beast
+15 jaar member
Lid geworden
2 mei 2003
Berichten
34.297
Waardering
1.445
Lengte
1m89
haha is mij ook heel vaak gebeurd :P
ik leg hem ook altijd in heet water, maar dan niet in blokjes gesneden.. lukt mij nooit :P
bijltje ?

---------- Post toegevoegd Tue 9 Aug 2011 om 14:15 ----------

Heel erg bedankt voor jullie hulp!
Ik heb het net in stukjes gesneden en ik hoop dat het over 1 uur ongeveer ontdooid is zodat ik het kan gaan marineren.
Mocht dit niet het geval zijn zal ik het of in de magnetron doen of even in warm water.
Bedankt:)
magnetron ... 2 a 3 minuten en het is ontdooid.. .ga nou niet lopen kloten met water....
 

Dystopian

Cool Novice
Lid geworden
13 jul 2011
Berichten
87
Waardering
1
Lengte
1m79
Massa
75kg
Vetpercentage
13%
gewoon zo opvreten...
 

Raymen

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
14 mei 2008
Berichten
181
Waardering
10
Lengte
2m
Massa
100kg
  • Topic Starter Topic Starter
  • #14
Het was allemaal goed gegaan! Heb nog nooit zo lekker gekookt :P
 

Bovenaan