- Lid geworden
- 17 jun 2008
- Berichten
- 20
- Waardering
- 1
- Lengte
- 1m78
- Massa
- 88kg
- Vetpercentage
- 20%
Goeiemiddag!
Sinds dik een maand ben ik weer het trainen aan het oppakken na 4 jaar geen gym meer in te zijn geweest (andere hobby/lifestyle nam de overhand). Ik maak elke week voor 6 dagen rijst/kip/groente klaar omdat het elke dag vers klaarmaken bijna niet te doen is. Vriezer in, en klaar is kees. Alleen begint die droge gebakken kip een beetje taai te worden na het opwarmen. De kip koken kwam net bij me op maar nu rest mij de vraag; Is gekookte kip echt een stuk minder droog?
Om lekker te switchen elke week zat ik aan koolvis/rijst/groente te denken. Maar ook hier weer wat vragen. Wat is de beste manier van bereiding bij een 6 daagse voorraad wat de vriezer in gaat? En mag koolvis eigenlijk na bereiding wel weer ingevroren worden?
Sorrie voor het hele nieuwe topic, maar via de zoekfunctie kwam ik niet achter bepaalde antwoorden.
Alvast bedankt en de groeten
Sinds dik een maand ben ik weer het trainen aan het oppakken na 4 jaar geen gym meer in te zijn geweest (andere hobby/lifestyle nam de overhand). Ik maak elke week voor 6 dagen rijst/kip/groente klaar omdat het elke dag vers klaarmaken bijna niet te doen is. Vriezer in, en klaar is kees. Alleen begint die droge gebakken kip een beetje taai te worden na het opwarmen. De kip koken kwam net bij me op maar nu rest mij de vraag; Is gekookte kip echt een stuk minder droog?
Om lekker te switchen elke week zat ik aan koolvis/rijst/groente te denken. Maar ook hier weer wat vragen. Wat is de beste manier van bereiding bij een 6 daagse voorraad wat de vriezer in gaat? En mag koolvis eigenlijk na bereiding wel weer ingevroren worden?
Sorrie voor het hele nieuwe topic, maar via de zoekfunctie kwam ik niet achter bepaalde antwoorden.
Alvast bedankt en de groeten