- Lid geworden
- 16 okt 2010
- Berichten
- 4.251
- Waardering
- 124
- Lengte
- 1m80
- Massa
- 88kg
- Vetpercentage
- 10%
Hallo,
Ik heb een vraag over kip. Ik bereind meestal voor 2/3 dagen eten wat ik dan koud opeet op school. Er is ook geen mogelijkheid het warm te maken.
Maar waar ik me nu helemaal aan kapot begin te ergeren is de kip. Normaal als ik kip bak vind ik het erg lekker, alleen als ik het de dag erna eet is het gewoon niet te doen.
Het is vreselijk droog, taai vaak en ben meestal langer met 120g kip bezig dan met rijst enzo dat toch sukke meer is.
Nu vraag ik mij af of er tips zijn om dit niet meer te hebben.
Ik heb vanalles geprobeerd:
-stomen
-kruiden
-grillen
-bakken
-kip/rijst gerecht spul
-kleine stukjes kruiden etc
werkt allemaal niet, blijf gewoon zitten met een hard brok kip dat niet te eten is.
Iemand die dit herkend en tips heeft?
b.v.d.
Ik heb een vraag over kip. Ik bereind meestal voor 2/3 dagen eten wat ik dan koud opeet op school. Er is ook geen mogelijkheid het warm te maken.
Maar waar ik me nu helemaal aan kapot begin te ergeren is de kip. Normaal als ik kip bak vind ik het erg lekker, alleen als ik het de dag erna eet is het gewoon niet te doen.
Het is vreselijk droog, taai vaak en ben meestal langer met 120g kip bezig dan met rijst enzo dat toch sukke meer is.
Nu vraag ik mij af of er tips zijn om dit niet meer te hebben.
Ik heb vanalles geprobeerd:
-stomen
-kruiden
-grillen
-bakken
-kip/rijst gerecht spul
-kleine stukjes kruiden etc
werkt allemaal niet, blijf gewoon zitten met een hard brok kip dat niet te eten is.
Iemand die dit herkend en tips heeft?
b.v.d.