Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web -app op uw startscherm.
Notitie: This feature may not be available in some browsers.
filet, billen en vleugels worden verwijderd, en al derest gaat de kebab in. het is zodanig erg dat je soms een pluim tegenkomt tussen je kebab of een klein stuk been.
Nee die worden niet gegeten. De 'restjes' waar jij het over hebt, die gebruikt worden voor alle goedkope snacks (kroketten, frikandellen, kipnuggets, etc) zijn de stukjes vlees die nog aan het karkas van het geslachte beest zit, nadat al het gewone vlees (bij een kip dus de vleugels, poot, borst, etc) er is af gehaald. Dit wordt er af gespoten en gemalen voor snacks.dit zijn de restjes zoals nieren darmen en al die rotzooi
Zit wel degelijk nier, darm en soms zelfs schijt tussen. Heb zelf een tijdje bij de poelier gewerkt, gaat gewoon allemaal goor de machine in en komt er weer netjes uit.Nee die worden niet gegeten. De 'restjes' waar jij het over hebt, die gebruikt worden voor alle goedkope snacks (kroketten, frikandellen, kipnuggets, etc) zijn de stukjes vlees die nog aan het karkas van het geslachte beest zit, nadat al het gewone vlees (bij een kip dus de vleugels, poot, borst, etc) er is af gehaald. Dit wordt er af gespoten en gemalen voor snacks.
Het verhaal dat er in kroketten koeien ogen en hersenen enzo zitten is onzin..
Zit wel degelijk nier, darm en soms zelfs schijt tussen. Heb zelf een tijdje bij de poelier gewerkt, gaat gewoon allemaal goor de machine in en komt er weer netjes uit.
Ja jonge, gewoon mee eens zijn met wat jou het beste uitkomt.Denk dat dat ook wel wat zegt over de poelier waar je werkte...
Ik ben het met jiep eens..
in principe is het de bedoeling dat er separator vlees gebruikt wordt (weet niet of dit bij doner ook zo is, maar bij frikandellen / kroketten enzo). Soms in combinatie met varkensvlees en meestal in combinatie met kruiden, ui, smaakversterkers, etc. Hoe dit in de praktijk gedaan weet ik niet, jij blijkbaar van 1 poulier wel. Ik hoef daar m'n frikandel niet van in ieder gevalJa jonge, gewoon mee eens zijn met wat jou het beste uitkomt.
De smeerlappen gebruiken echt 99,9% van de kip en daar zit gewoon restjes schijt etc. bij. Beetje smaak en kleurstof overheen en niemand merkt het.
Niet vergeten he bij je volgende frikandel speciaal
Hele kippen -> verdovings 'wasmachine' -> ophangen aan haken -> koppen er (half) af met 4 cirkelzagen, handmatig overgebleven koppen afgesneden -> in 'pluk' machine om veren er af te halen -> poten eraf -> hierna vleugels, drumsticks/poten en als laatst gaat de borst eraf, de karkas die dan overbleef viel in kisten en daar zaten gewoon vaak nog nieren, darmen en schijt aan vast.in principe is het de bedoeling dat er separator vlees gebruikt wordt (weet niet of dit bij doner ook zo is, maar bij frikandellen / kroketten enzo). Soms in combinatie met varkensvlees en meestal in combinatie met kruiden, ui, smaakversterkers, etc. Hoe dit in de praktijk gedaan weet ik niet, jij blijkbaar van 1 poulier wel. Ik hoef daar m'n frikandel niet van in ieder geval
vind het sowieso een beetje een vreemd verhaal.. omdat bij een kip / varken / koe / wat dan ook eerst de organen eruit worden gehaald, daarna wordt het mooie vlees er af gehaald (filet, bout, vleugel, biefstuk, etc) en daarna worden de kleine stukjes vlees die aan het karkas zitten er af gehaald(=separator vlees).. Jij wilt dus zeggen dat jullie ten eerste hele kippen geleverd kregen, met organen? En daarna de darmen en andere organen mixte met het separator vlees?.. Is niet te hopen, kan de nodige gezondsheids problemen met zich mee brengen..