Fitness Seller

klus! wat zijn dit voor christenen?

Bezoekers in dit topic

Realist

Massive Warrior
+15 jaar member
Lid geworden
19 jun 2005
Berichten
19.487
Karma
847
Lengte
1m85
Massa
95kg
Vetpercentage
15%
Wat een zielige sukkels, echt een waste of time, verleden keer ook weer naar Borat zitten kijken, en dan dat stukje in die kerk, man man man wat zetten die mensen zich voor lul zeg.
 

klusmier

Massive Warrior
+15 jaar member
Lid geworden
26 mei 2005
Berichten
20.177
Karma
0
Elk geloof maakt gebruik van manipulatie, indoctrinatie, verdaaien of weglaten van feiten, bewuste miseducatie, beloftes over een "betere wereld".

In de pinkstergemeente verzinnen ze alleen nog extremere dingen. Deze mensen geloven serieus in duiveluitdrijving, etc. In mijn kennisenkring zitten er ook een paar. Als je een gesprek met ze aangaat over het geloof merk je duidelijk dat hun gedachten niet door eigen nadenken tot stand zijn gekomen, maar (zoals bij alle gelovigen) zijn gestuurd door welgekozen charismatische spreekpoppen. Daarom dat bij doorvragen ze altijd doodoeners gebruiken als, het staat in de bijbel, ik voel dat god bestaat etc. Ze hebben nooit stilgestaan bij de daadwekelijke psychosomatische/biosociale verklaring van opgetreden emoties. Deze mensen gaan zo sterk op in hun geloof dat ze zelf hallucinerende ervaringen hebben. Kortom ze worden gewoon gek gemaakt en dom gehouden.
:roflol:

je bent komisch kerel............
:D


alleen mensen die onder invloed zijn van satan, kunnen zich zo druk maken om het gedrag van gelovigen............

weldenkende mensen hebben allang geleerd dit te negeren.
;)
 
Naar boven