Mrmtty20
Dutch Bodybuilder
- Lid geworden
- 10 sep 2020
- Berichten
- 432
- Waardering
- 691
- Lengte
- 1m76
- Massa
- 70kg
Hoe doen jullie dat, koken voor jullie gezin en alles voor jezelf afwegen? Ik heb het daar soms wel wat lastig mee, omdat ik hier ook dikwijls lees dat je moet rauw moet afwegen.
Een éénpansgerecht is nog redelijk easy, alles rauw afwegen wat erin gaat, stel dat ik 1/3de neem van de hele pot, deel ik de deelgerechten ook door 1/3de en is dat redelijk dicht bij de waarheid.
Maar hoe doen jullie dat met groente, vlees, vis,...? Gewoon gekookt wegen op je bord? En wat met de klont boter die je gebruikt om het vlees van iedereen te bakken?
Soms klinkt het als overthinking, maar ik denk dat verkeerd afwegen of schatten toch wel een paar honderd kcal kan schelen met de werkelijkheid.
Thx!
Een éénpansgerecht is nog redelijk easy, alles rauw afwegen wat erin gaat, stel dat ik 1/3de neem van de hele pot, deel ik de deelgerechten ook door 1/3de en is dat redelijk dicht bij de waarheid.
Maar hoe doen jullie dat met groente, vlees, vis,...? Gewoon gekookt wegen op je bord? En wat met de klont boter die je gebruikt om het vlees van iedereen te bakken?
Soms klinkt het als overthinking, maar ik denk dat verkeerd afwegen of schatten toch wel een paar honderd kcal kan schelen met de werkelijkheid.
Thx!