MuscleMeat

Krasbiljet doet overvaller de das om

Bezoekers in dit topic

Masterhit

Monstrous Giant
Elite Member
10 jaar lid
Lid sinds
14 apr 2006
Berichten
12.699
Waardering
1.031
Dankzij een krasbiljet heeft de politie woensdag een overvaller kunnen klissen. De 18-jarige verdachte uit Antwerpen had eerder op de dag een krantenwinkel aan de Vosstraat in Borgerhout overvallen samen met nog twee kompanen. Ze maakten onder meer een aantal krasloten buit. Toen hij een van de lotjes later probeerde te verzilveren bij een andere krantenwinkel, werd hij gearresteerd.

De overval gebeurde rond 6.30 uur. Drie jonge kerels hadden de 42-jarige uitbater bedreigd en geslagen met een handvuurwapen. De man hield er een bloedneus aan over. De overvallers gingen aan de haal met het geld uit de kassa, de portefeuille van de uitbater, driehonderd pakjes sigaretten en een aantal krasloten. De politie kamde de omgeving uit, maar zonder resultaat.

Omstreeks 14 uur probeerden twee jongemannen een krasbiljet uit het gestolen lot te verzilveren in een krantenwinkel aan de Weggestraat in Merksem. De politie werd meteen verwittigd en de twee verdachten, een 18-jarige uit Antwerpen en een 19-jarige uit Merksem, werden opgepakt.

De 18-jarige verdachte had nog meer krasloten en enkele honderden euro's bij zich. In zijn auto werd bovendien een deel van de buit teruggevonden. Beiden werden grondig verhoord, waarna na de 19-jarige mocht beschikken. Zijn kompaan werd voorgeleid en aangehouden door de onderzoeksrechter.

(bron : nieuwsblad)

OWNED ! :D
 
Sukkels, als je zo aan je geld moet komen is het toch wel erg triest met je gesteld.. Goed dat ze zijn opgepakt.
 
Kras toch op, dat meen je niet. Wat een oelewappers! :D
 
Je zal tijdens zo'n overval maar de hoofdprijs krassen, en je kunt 'm niet inleveren. :D
 
Back
Naar boven