Fitness Seller

Kunnen we nu eens stoppen met TBS'ers & proefverlof?


Bezoekers in topic

MrJ

10 year + member
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
28 jan 2003
Berichten
18.423
Karma
178
Lengte
1m83
Massa
88kg
Vetpercentage
14%
Twee ontsnappingen uit tbs-kliniek

Uitgegeven: 11 juni 2005 09:03
Laatst gewijzigd: 11 juni 2005 19:54

BALKBRUG - Twee tbs'ers die werden behandeld in kliniek Veldzicht in het Overijsselse Balkbrug, zijn niet teruggekeerd van proefverlof. Een van hen heeft zich vrijdagavond weer gemeld. Dat heeft een woordvoerder van het ministerie van Justitie zaterdag gezegd.


De twee hadden zich enkele dagen geleden hebben moeten melden bij de kliniek. Justitie wil niet zeggen waarvoor de twee zijn veroordeeld. Volgens het ministerie staan de twee zaken in Balkbrug los van elkaar. De twee tbs'ers moesten zich op verschillende dagen weer melden.

In totaal zijn er nu zes mensen die niet zijn teruggekeerd van een proefverlof, aldus Justitie. Dat is een minder dan begin dit jaar. Sindsdien zijn er drie tbs'ers terugkeerd, inclusief die uit Balkbrug. Het ministerie zegt dat een groot deel van de ontsnapte tbs'ers waarschijnlijk in het buitenland vertoeft.

Vorig jaar ontstond er ophef nadat een meisje uit Eibergen was ontvoerd en verkracht door een tbs'er die niet was teruggekeerd van een proefverlof. Minister Donner van Justitie scherpte daarop de regels rond proefverloven aan. Hij gaf politie en justitie meer bevoegdheden om niet-teruggekeerde tbs'ers actief op te sporen.

http://www.nu.nl/news.jsp?n=539458&c=14

+

Dode man gevonden in bootje

Uitgegeven: 15 juni 2005 10:43

LANDSMEER - In een bootje in het Noordhollands Kanaal heeft de politie een dode man gevonden. Volgens het parket in Amsterdam is hij door een misdrijf om het leven gekomen.

De man, van wie de politie de identiteit nog voor zich houdt, lag in de kajuit van het motorbootje. De politie is met een uitgebreid onderzoek begonnen.

http://www.nu.nl/news.jsp?n=541302&c=13&rss

=

Ontsnapte tbs'er opgepakt

Uitgegeven: 15 juni 2005 15:22
Laatst gewijzigd: 15 juni 2005 15:41

AMSTERDAM - De voortvluchtige tbs'er Wilhelm Schippers is dinsdagavond rond half elf aangehouden in Amsterdam.

Hij wordt verdacht van een moord die hij zou hebben gepleegd tijdens zijn ontsnapping. Het is niet zeker of het om de man gaat die vanochtend in een bootje in het Noordhollands Kanaal bij Landsmeer werd gevonden

Ontsnapt

Schippers was dinsdag 7 juni op het centraal station in Utrecht aan zijn begeleiders ontsnapt. De 40-jarige tbs'er bracht die dag met toestemming een bezoek aan zijn familie in Eindhoven. Op de terugweg en bij het overstappen wist hij te ontkomen. Schippers was voordat hij de benen nam opgenomen in het Forensisch Psychiatrisch Centrum Veldzicht in Balkbrug in de gemeente Hardenberg.

http://www.nu.nl/news/541547/14/Ontsnapte_TBS'er_aangehouden.htmlTreurig. :(

Die mensen hebben niets voor niets TBS. Nix verlof, ze hebben geen bestaansrecht in deze maatschappij. Ze kosten al zoveel geld door ze in leven te houden, flikker dan toch op met hun proefverloven.

Als ze de kans krijgen nken ze toch 13 jarigen of vermoorden ze weer iemand. :mad:
 

Jordees

Competitive Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
1.531
Karma
12
Lengte
1m78
Massa
102kg
Vetpercentage
18%
Het probleem is ons strafrecht. Die is gebaseerd op het feit dat daders eigenlijk slachtoffers zijn en dat ze een 2e kans verdienen in de maatschappij. Terwijl veel mensen eigenlijk wel weten dat dit soort moordenaars eigenlijk hun hele leven niet meer vrijgelaten mogen worden.

Als we ons strafrecht voor dit soort mensen nu eens aanpassen en bijvoorbeeld, net als in Amerika, 10x levenslang mogelijk maken. Dat voorkomst dat we deze psychopaten terugzetten in de maatschappij.

Je hebt dus helemaal gelijk.
 

Guest

Gargantuan Beast
+15 jaar member
Lid geworden
19 mei 2002
Berichten
33.747
Karma
1
Gewoon afschieten lekkuh stiekum zodat niemand het weet!
 

MrJ

10 year + member
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
28 jan 2003
Berichten
18.423
Karma
178
Lengte
1m83
Massa
88kg
Vetpercentage
14%
  • Topic Starter Topic Starter
  • #4
Maar gelukkig stond de sterke arm van der wet zojuist weer met 6 man sterk bij de Kalfjeslaan fietsers te controleren!

Klaas jongens, TBS'ers en terroristen krijgen vrij spel en de burgers worden keihard genaaid! :thumbd:

Bah! Ik kots van het hele justitiele apparaat in NL. :barf:
 

JFS

Advanced Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
18 nov 2003
Berichten
1.100
Karma
0
Tja, ze laten een figuur dat extreem gevaarlijk en al 7 keer ontsnapt is lekker een week z'n gang gaan maar zodra er een uit de kluiten gewassen kat rondloopt in de bossen wordt er groot alarm geslagen en man en macht ingezet. En nemen ze geen enkel risico. :rolleyes:
 

BramHoogkamer

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
18 jul 2003
Berichten
1.009
Karma
1
Kan er niet eens een verdwaalde pyromaan die kant op gestuurd worden?
TBSers?
exploderen en dooddonderstralen :mad: :mad: :mad: :mad:
 

jay_c

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
8 apr 2005
Berichten
896
Karma
0
Met zen 10'en in een hokje en elkaar op laten vreten....
:shoot:

Te gek voor woorden... ZWARE CRIMINELEN HOREN IN EEN HOKJE VAN 1m BIJ 1m
 

Ano_80

Colossal Veteran
+15 jaar member
Lid geworden
25 mrt 2004
Berichten
14.299
Karma
252
Lengte
1m86
Massa
108kg
Vetpercentage
17%
gewoon doen zoals tidens de spaanse burger oorlog...allemaal op n rijtje met gezicht naar de muur en een voor een een pistool op hun nek zetten...BLAM BLAM BLAM!!!en het rijtje afwerken.:cool:
 

MrJ

10 year + member
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
28 jan 2003
Berichten
18.423
Karma
178
Lengte
1m83
Massa
88kg
Vetpercentage
14%
  • Topic Starter Topic Starter
  • #9
StarF*cker @ GS:

Donner: wegwezen!

Buigt u even?Met angst en beven wachten Boris Dittrich, Maxime Verhagen en Jozias van Aartsen tot het moment dat morgen de ochtendbladen uitpakken over de opeenstapeling van blunders rond die gestoorde moordenaar Wilhelm Schippers. Het Nederlandse volk lijkt genadeloos over het lot van minister Donner van Justitie die de laffe moord van de ontsnapte TBS-er totaal onbewogen afdeed als "een bedrijfsongeval". Van RTL Boulevard tot Netwerk; niemand snapt nog iets van de dwaze minister van Justitie die totaal wereldvreemd op zijn Gazelle door Den Haag fietst en Nederland van crime naar crime leidt. In de Tweede Kamer ligt zijn lot morgen in handen van de regeringspartijen die net als bij het Europese Referendum schijt hebben aan de kiezers en voor overleven zullen kiezen. Tot er weer een dode valt.


Paniek in Den Haag


De paniek is groot vanavond in Den Haag. De leiders van de regeringsfracties bellen sms-en om morgen in de Tweede Kamer een ramp te voorkomen. Normaal komt die vreselijke Boris Dittrich klaar in iedere denkbare microfoon, maar vanavond is de grootste ijdeltuit onder de Haagse kaasstolp onbereikbaar. Maxime Verhagen bouwt de verdedigingswallen op rond minister Donner die in een schofterige persconferentie ijskoud van "een bedrijfsongeval" sprak.

Alsof het potverdomme de gewoonste zaak van de wereld is dat een genadeloze killer met twee brandnetelthee lurkende sociotherapeutes in de trein door Nederland toert. Of het de gewoonste zaak van de wereld is dat niet de deskundige behandelaars met een oordeel komen over geschiktheid voor een proefverlof, maar de rechters die de laatste maanden keer op keer bewijzen het idee te hebben in Utopia te leven.

Of het de gewoonste zaak van de wereld is ook dat meneer de moordenaar nog een keer of vijf met zijn vrouw kan bellen zonder dat er bij de dame een telefoontap is aangelegd. Of het de gewoonste zaak van de wereld is dat je pas na een dag of 5 deze killer op televisie aan het volk toont. Of het de gewoonste zaak van de wereld is dat minister Donner na de gijzeling en verkrachting van het meisje in Eibergen niet de voorstellen van kamerleden heeft opgevolgd en TBS-ers te voorzien van enkelbanden met GPS waardoor ze min of meer te volgen zijn. Of het ten slotte ook de gewoonste zaak van de wereld is dat er geen enkel woord van medeleven is voor de nabestaanden van de vermoorde Amsterdammer, maar dat gekke-Pietje alleen maar bezig is met schoonvegen van zijn eigen straatje. En dat ook niet voor de eerste keer.

De politiek in Nederland staat ver af van de huiskamer. Dat weten de regeringspartijen maar al te goed en dus vrees ik dat de opstelling van ochtendbladen als De Telegraaf en De Volkskrant bepalend zal zijn voor het politieke lot van minister Donner. Snijden ze in de kranten zijn strot eraf, dan zullen de regeringsfracties hem laten vallen. Is er ook maar een ietsie-pietsie begrip voor meneer Donner, dan zullen de politici opnieuw de Nederlandse huiskamers de rug toekeren en kiezen voor het eigen hachje. Want politici in Nederland hebben een rubberen ruggengraat. Met uitzondering vandaag van de LPF-er Joost Eertmans die wel begrijpt hoe Nederland klaar is met minister Donner.

[Link niet meer beschikbaar]
 

Zelda

Monstrous Giant
+15 jaar member
Lid geworden
31 aug 2004
Berichten
13.162
Karma
52
Castreren.

Ze zijn toch niet te genezen, en het kost een vermogen om ze hun leven lang te 'behandelen'.
 

Jordees

Competitive Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
1.531
Karma
12
Lengte
1m78
Massa
102kg
Vetpercentage
18%
Het wordt tijd dat Donner uit zijn lijden wordt verlost. Wat een imbiciel is het toch, wat leeft die man in een andere realiteit dan wij. Natuurlijk worden er geen fouten gemaakt, terwijl fouten maken de grootste menselijke eigenschap is. Procedures zijn gevolgd, maar zijn deze procedures dan foutloos, terwijl ze door mensen zijn samengesteld?

Onbetrouwbare nietsnut, ga met je geitenwollen sokken aub in Frankrijk wonen en verlos Nederland van je irritante aanwezigheid!
 

MrJ

10 year + member
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
28 jan 2003
Berichten
18.423
Karma
178
Lengte
1m83
Massa
88kg
Vetpercentage
14%
  • Topic Starter Topic Starter
  • #12
Aanhouding Schippers gelukje

Er komen steeds meer feiten naar buiten rondom onze geweldadige tbs’ert Wilhelm Schippers. Zo heeft niet alleen minister Donnert een klein probleempje, ook de pliesie valt – hoe verrassend - het één en ander te verwijten. Zo blijkt de arrestatie van Schippers een pure toevalstreffer te zijn geweest. Een uur nadat de politie het pand van het 73-jarige slachtoffer Appie Luchies was komen wandelen, zag een agent tijdens zijn rookpauze op het balkon "een schichtige man" beneden in de binnentuin. Toen de agent hem aansprak, vluchtte Schippers naar een andere binnentuin, waar hij werd aangehouden met het wapen op scherp. Verder had Wilhelm vijftien patronen op zak, evenals een paspoort, twee mobiele telefoons en een pinpas. Blijkbaar gekregen van een andere tbs’er op verlof. Pas op het politiebureau ontdekten de agenten met wie zij nu eigenlijk hadden te maken. Een geruststellend gevoel nietwaar? Waarmee maar weer eens is bewezen: die pet past ons allemaal...

[Link niet meer beschikbaar]
 

Naar boven