MuscleMeat

Stelling Kuur : Sustanon 250 met Nolvadex als nakuur


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 0)

mmmeijer0

Cool Novice
Lid geworden
17 jun 2010
Berichten
87
Waardering
0
Lengte
2m
Massa
92kg
Vetpercentage
13%
Beste mede atleten ,

ik ben nu 4 jaar lang 4 keer per week met krachttraining bezig geweest en kom qua kracht niet meer zo goed voor uit ,bankdrukken kom ik niet verder meer mee ,met squatten ook niet .Optrekken kan ik 4 x 10 reps volhouden en ik ben conditioneel goed ik vorm (ik hardloop met regelmaat en fietsen doe ik ook) .Nu wil ik graag kijken wat testosteron injecties voor me kunnen betekenen ,ik wil dus een sprong voor uit maken met betrekking tot het gewicht waarmee ik kan trainen .Nu heb ik contact gehad met 2 mensen van dit forum die mij ook al veel uitleg hebben gegeven ,echter ik zit niet te wachten op man-boobs en een kale kop .Nu lees je eigenlijk op de meeste websites dat gynacomestia vaak voorkomt ,maar is dit echt zo of is het een verhaal om mensen van de anabolen af te houden .Ik bedoel als iedereen het doet vallen bodybuilders niet meer op en gaat die tak van sport mischien naar de kl*te ..

Dus de stelling :

"De kans op Gynacomestia en haaruitval bij het gebruik van een Sustanon 250 only kuur is?"

Heel klein ,klein ,waarschijnlijk ,groot ,heel groot

Ik hoop zo de knoop door te kunnen hakken .Ik wil groot ,sterk en gespierd zijn ,maar vrouwen memmen horen daar niet bij .

Groetjes ,Martin
 

katsjoee

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 okt 2008
Berichten
1.271
Waardering
83
Lengte
1m78
Massa
89kg
Vetpercentage
12%
voor een groot deel genetisch bepaald. de ene heeft er aanleg voor, de andere niet ! Nu hoe meer middelen die je gebruikt die omvormen naar oestrogeen hoe meer kans je maakt het te krijgen.
 

redbull74

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
8 aug 2009
Berichten
1.363
Waardering
51
Lengte
1m74
Massa
94kg
Vetpercentage
11%
voor een groot deel genetisch bepaald. de ene heeft er aanleg voor, de andere niet ! Nu hoe meer middelen die je gebruikt die omvormen naar oestrogeen hoe meer kans je maakt het te krijgen.
inderdaad,dus neem de minst aromatiserende middelen
primobolan,winny en anavar zijn wel wat voor je dan,dit met een normale dosis test.
 

Ano_1976

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
13 feb 2006
Berichten
2.124
Waardering
11
sustanon is overated.De realiteit is meestal zelfs dat je met enanthaat of cypionaat meer resultaat krijgt, dan met sustanon. Sust wordt door vele gebruikers makkelijker verdragen dan enanthaat of cypionaat, omdat de androgene activiteit iets lager ligt dan bij de enanthaat en cypionaat.
Maar dit is meestal door de langzaam stijgende bloedwaardes met sustanon, waardoor de bijwerkingen op een later tijdstip pas gaan optreden.Sluit me aan bij bovenstaande pak middelen die minder androgeen zijn.
Test (alle varianten)zou ik in ieder geval niet als beginnerskuur nemen

---------- Post toegevoegd Wed 17 Aug 2011 om 22:31 ----------

officiele bijsluiter info over bijwerkingen sustanon
Mogelijke bijwerkingen (o.a.)


Borstvorming (= gynaecomastie) en andere vrouwelijke kenmerken (= feminisatie)

Erectie, langdurige (= priapisme) en andere vormen van coïtusuele over-stimulatie

Geslachtsrijping, voortijdige; bij jongens die nog niet in de pubertijd zijn (= prepuberaal), waarbij vaker erecties optreden dan normaal en de lichaamsgroei wordt afgeremd

Huid van de testikels, op plaats van plakken: jeuk (= pruritis), irritatie en zwelling

Kaalheid (= alopecia)

Sperma-vorming (= spermatogenese), afname

Testikel-omvang, afname

Vochtophoping (= oedeem), bij hoge doseringen of langdurig gebruik

Water- en elektrolyten, vasthouden in het lichaam (= retentie), bij hoge doseringen of langdurig gebruik

Zaadlozing (= ejaculatie), afname hoeveelheid (= ejaculaat)
Algemeen

Vaak is er maar een kleine kans op bijwerkingen. Er zijn echter ook geneesmiddelen met een betrekkelijk grote kans op bijwerkingen. De belangrijkste bijwerkingen staan vermeld in de bijsluiter .

Wanneer tijdens het gebruik van dit medicijn effecten optreden die u niet kent, verwacht of vreemd vindt, kan dat wijzen op: (1) een bijwerking van dit medicijn, (2) wisselwerking van dit medicijn met een ander medicijn, voedsel of drank of op (3) overgevoeligheid voor dit medicijn of (4) een allergische reactie op dit medicijn.

De kans op bijwerkingen wordt gewoonlijk groter bij hogere doseringen .

Als u weet dat u overgevoelig of allergisch bent voor een bepaald medicijn, moet u dat medicijn niet gebruiken. Vergeet echter niet uw arts te vertellen voor welk(e) medicijn(en) u overgevoelig bent. Zo voorkomt u dat u dat medicijn nogmaals voorgeschreven krijgt.

Breng ook een vervangende arts of medisch specialist op de hoogte van overgevoeligheid of allergie voor bepaalde medicijnen.

Als een medicijn al wat langer op de markt is, worden er niet zelden nieuwe bijwerkingen ontdekt. Hierdoor neemt het aantal 'bekende' bijwerkingen van een medicijn soms met de jaren toe. Een al wat ouder medicijn met veel bijwerkingen is daarom niet per se onveiliger dan een nieuw medicijn waarvan nog maar weinig bijwerkingen bekend zijn.

Lees de patiëntenbijsluiter voor meer informatie over de mogelijke bijwerkingen van dit medicijn.

Mogelijke wisselwerkingen (= interacties) o.a.

Adrenocorticotroop Hormoon (= ACTH)

Bloedglucose-verlagende middelen (= bloedsuiker-verlagende middelen = orale antidiiiiiiabetica)

Bloedstolling-remmende middelen (= anti-coagulantia = 'trombose-middelen')

Corticosteroïden
Algemeen

Vertel ook een vervangende huisarts of medisch specialist welke medicijnen u gebruikt. Zo kunt u voorkómen dat u medicijnen krijgt voorgeschreven, die niet mogen worden gecombineerd met medicijnen die u al gebruikt.

Lees ook de patiëntenbijsluiter voor informatie over mogelijke wisselwerkingen van dit medicijn met andere medicijnen of met voedsel.
 
Laatst bewerkt:

Bovenaan