MuscleMeat

kwaliteit

Bezoekers in dit topic

maniac

Puny human
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
4 nov 2002
Berichten
7.335
Karma
54
Wat zijn nou de verschillen in kwaliteit tussen de verschillende proteinepoeders? Is het ene merk beter als het andere of maakt dat niets uit(behalve geld)?
Dus is de bv. de wei-eiwit beter van merk A of van merk B, of is er geen verschil? En als er een verschil is, wat is dat dan?
 
weet wel dat het aantal BCAA's belangrijk zijn.
 
Vooral type eiwit is belangrijk.
Je moet niet vergeten dat er ook verschillende soorten zijn. Caseinaat zo bvb, moet je niet vergelijken (ook niet qua prijs) met whey.
Wat whey betreft ligt voornamelijk het verschil in de daadwerkelijk gebruikte grondstof voor de whey. Je hebt concentraal en isolaat, waarvan de laaste het duurste is, en vaak wordt gebruikt bij de goedkopere merken. Een duur product wil niet per definitie zeggen dat het de dure whey bevat, en vice versa.
 
overigens

die BCAA's in je wei zijn prima... maar die doen niet de truc omdat ze moeten concurreren met andere amino's en daardoor helpen ze je niet zo goed als wanneer je ze los in van de Wei zou innemen, dat je het ff weet.
 
Dat van het type eiwit weet ik wel, maar het gaat mij er om hoe je kunt zien dat het ene type eiwit van merk A beter is dan merk B.
Er zijn zoveel verschillende merken op de markt met ook verschillende prijzen. Maar wat nou het verschil is.....?
 
Vooral dus aan wat er daadwerkelijk in de pot gaat. Maar dit zal je dus niet 123 kunnen achterhalen, omdat er zodra ergens 1gr whey isolaat in zit en 99gr concentraat, op de pot mag staan dat het er beide in zit...prijsje gaat omhoog, en voilá. Dus je wordt genept waar je bij staat...ja, ook bij de grote merken.
 
Dus door te proberen of te luisteren naar andermans ervaringen kom je erachter welk merk de beste kwaliteit verkoopt.
 
Back
Naar boven