Fitness Seller

Kwarken vergelijken (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Vind het wel komisch dat je de hele tijd argumenten aan het zoeken bent om je uitspraken te verdedigen omdat je simpelweg niet durft toe te geven dat je het verkeerd verwoord hebt.
Jij snapt de wholefood nonprocessed insteek gewoon niet.
 
Maar wanneer ben je dan pro? bestaat hier ook een perceptie over?
 
Het is toch gewoon afval. Het is wat over blijft bij de kaas productie. Dus het afval product van de kaas productie
Tja en je biefstukje is afval van een melkkoe en je kipfiletje van een kip die eerder eieren legde. Het is daarnaast zeker geen afval maar een bijproduct. Lees je eens in in hoe zuivel verwerkt wordt en het is allemaal een stuk duidelijker.
 
Zou er best een slotje op willen zetten, maar je hebt mij niet getagged dusja
Weet allen van sanca dat ie moderator is, andere moderators weet ik niet uit mn hoofd...
 
  • Haha
Waarderingen: LM
Vind het wel komisch dat je de hele tijd argumenten aan het zoeken bent en je simpelweg niet durft toe te geven dat je het verkeerd verwoord hebt.
Heb niks verwoord en hoef ook niks te beargumenteren. Enige wat ik zeg is ik eet liever gewoon het eten dat ik eet en ik heb geen proteine poeder nodig. Ik zie proteine poeder niet als eten en dat is mijn kijk ernaar. Meer hoeft er niet gezegd te worden
 
Tja en je biefstukje is afval van een melkkoe en je kipfiletje van een kip die eerder eieren legde. Het is daarnaast zeker geen afval maar een bijproduct. Lees je eens in in hoe zuivel verwerkt wordt en het is allemaal een stuk duidelijker.

Whey Is Just a Remarketed Garbage Byproduct
So what is modern whey? It’s a byproduct of the cheese industry that until 1971 they would just throw away. A cheese manufacturer processes approximately 10 pounds of milk (5 quarts) into a single pound of cheese.

Clearly there is a lot of waste in this process.

And that’s what “whey” is. It is the cast-off waste from cheese.

There is no single “whey protein” – it is a complex of all sorts of stuff that was left over from the cheese process. There are hormones, cholesterol, fat, bioactive peptides, enzymes, and globular proteins from cow blood.

In the 1970s, a very clever man with a cheese business named Frank Thomas realized he could repackage this waste product into a “nutritional product,” turning his garbage into revenue. Lots and lots of revenue.

And the whey protein industry was born.”
 
Als je dit serieus meent en/of gelooft ga je vanaf nu op mute. Dommer kan niet :roflol:
 
Heb niks verwoord en hoef ook niks te beargumenteren. Enige wat ik zeg is ik eet liever gewoon het eten dat ik eet en ik heb geen proteine poeder nodig. Ik zie proteine poeder niet als eten en dat is mijn kijk ernaar. Meer hoeft er niet gezegd te worden

Als het geen eten is, wat is het dan? :scratch:
 

Whey Is Just a Remarketed Garbage Byproduct
So what is modern whey? It’s a byproduct of the cheese industry that until 1971 they would just throw away. A cheese manufacturer processes approximately 10 pounds of milk (5 quarts) into a single pound of cheese.

Clearly there is a lot of waste in this process.

And that’s what “whey” is. It is the cast-off waste from cheese.

There is no single “whey protein” – it is a complex of all sorts of stuff that was left over from the cheese process. There are hormones, cholesterol, fat, bioactive peptides, enzymes, and globular proteins from cow blood.

In the 1970s, a very clever man with a cheese business named Frank Thomas realized he could repackage this waste product into a “nutritional product,” turning his garbage into revenue. Lots and lots of revenue.

And the whey protein industry was born.”
Sterke site ook verder, goeie bron. Ik bestel gelijk even de Standard Daily Health Package a 155usd per maand.
 

Whey Is Just a Remarketed Garbage Byproduct
So what is modern whey? It’s a byproduct of the cheese industry that until 1971 they would just throw away. A cheese manufacturer processes approximately 10 pounds of milk (5 quarts) into a single pound of cheese.

Clearly there is a lot of waste in this process.

And that’s what “whey” is. It is the cast-off waste from cheese.

There is no single “whey protein” – it is a complex of all sorts of stuff that was left over from the cheese process. There are hormones, cholesterol, fat, bioactive peptides, enzymes, and globular proteins from cow blood.

In the 1970s, a very clever man with a cheese business named Frank Thomas realized he could repackage this waste product into a “nutritional product,” turning his garbage into revenue. Lots and lots of revenue.

And the whey protein industry was born.”
Het is dus het aardgas van de petrochemische industrie.
 
Heb niks verwoord en hoef ook niks te beargumenteren. Enige wat ik zeg is ik eet liever gewoon het eten dat ik eet en ik heb geen proteine poeder nodig. Ik zie proteine poeder niet als eten en dat is mijn kijk ernaar. Meer hoeft er niet gezegd te worden
Stop. Geef gewoon je ongelijk toe. Dit wordt echt triest.
 
Stop. Geef gewoon je ongelijk toe. Dit wordt echt triest.
ik kan wel ongelijk hebben volgens jullie. Maar zo zie ik het gewoon, is mijn mening over proteine poeder. Ik heb het niet nodig. Snap iedereen z’n probleem hier niet. Stelde gewoon een normale vraag kan je i.i.g. een normaal antwoord krijgen maar dat is erg lastig hier blijkbaar
 
Nederlandse kwark is volgens mij yogurt. Dus melk en van die bacteriën. Whey is het afval van kaas. Ik eet dan toch liever gewoon de kwark.

Kwark is geen yoghurt.

Kwark bevat geen yoghurt culturen (tenzij het vermengd is met yoghurt). Kwark is zeer jonge kaas. Het productieproces is dus ook heel anders dan bij yoghurt.
 
Kwark is geen yoghurt.

Kwark bevat geen yoghurt culturen (tenzij het vermengd is met yoghurt). Kwark is zeer jonge kaas. Het productieproces is dus ook heel anders dan bij yoghurt.
Nope in Nederland niet, kijk het filmpje op de eerste pagina. Kwark wordt gemaakt met yogurt bacteriën
 
Back
Naar boven