Fitness Seller

Labtest: Myprotein Fermented BCAA Powder 70,5% (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Analytic

Cool Novice
Lid geworden
21 jan 2015
Berichten
193
Waardering
141
http://www.supplementlabtest.com/nl...je-aminozuuranalyse-door-supplementlabtestcom

UPDATE:

Het laboratorium Nutricontrol heeft de gegevens nogmaals nagekeken en geconcludeerd dat er een verdunningsfout is gebeurd. Wij vragen altijd om de resultaten na te checken bij grote afwijkingen en dit was nu ook het geval. Maar deze fout was niet meteen zichtbaar. Bij testen op whey ligt dit anders omdat we een stikstofanalyse gebruiken om het totale eiwitgehalte te checken. Op deze manier hebben we een extra check om te kijken of de aminozuurprofielanalyse klopt. Bij de vrije aminozuuranalyse op BCAA producten hebben we dit niet gedaan omdat het geen eiwitproducten zijn, maar zouden we bij volgende testen kunnen toevoegen. De andere BCAA analyses zijn correct en komen ook overeen met het label. Er is een aangepast rapport gemaakt met correctie van de verdunningsfout. Ook is de koolhydraat- en suikeranalyse toegevoegd.


Onafhankelijkheid
De volgende test op Fermented BCAA Powder van Myprotein is aangevraagd door onze site Supplementlabtest.com en is daarom een onafhankelijke test. Het product is besteld bij de Myprotein.nl webshop en rechtstreeks geleverd aan het laboratorium Nutricontrol.

Samenvatting
Door het gebruik van een vrije aminozuuranalyse is een BCAA gehalte van 70,5% gemeten. Dit geeft een afwijking van -5% vergeleken met het vermelde percentage van 74,2% op het label (3,71 gram per 5 gram dosis). Het koolhydraat gehalte is 6%.
thumbs_up_3.jpg
myprotein_bcaa.jpg


Getest Product
- BCAA gehalte: 70,5%

Analyse
Op het onderstaande rapport ziet u de gemeten BCAA waardes uitgedrukt in gram per kilogram. Omgezet naar per 100 gram geeft de volgende percentages:

Iso-leucine -> 17,66%
Leucine -> 35,53%
Valine -> 17,27%

aangepast_rapport_bcca_myprotein.jpg


De inhoud zoals vermeld op het label
label_myprotein_jpg.jpg
 
Laatst bewerkt:
nou dat zijn grotere afwijkingen dan bij B&F :eek:
 
Zo'n grote afwijking niet verwacht van een merk als Myprotein, benieuwd of er nog een reactie vanuit hen komt op dit resultaat.
 
Damn, die heb ik ook :(
 
Zo'n grote afwijking is gewoon oplichting, in elk geval van de fabrikant.
 
Ik hoop dat ze zelf nog eens even kritisch gaan kijken naar hun fabrikant. Ben benieuwd of de normale BCAA's van hen wel in orde zijn..
 
Stond net op het punt om BCAA's bij MP te bestellen, toch maar niet dus...
 
Net een nieuwe zak bcaa's binnen... vroeg me soms al af hoe ze soms wel 50% korting konden geven op amino's. Zak van 250 gram voor €6 kan ook gewoon niet
 
We worden wel vaak genaaid, door de supplementen industrie en door het illegale anabolen circuit. Jammer altijd dit.
 
Een afwijking van 45% is werkelijk ongelofelijk en schaamteloos.
 
1 keer iets besteld en krijg nu dagelijks mails met 30% procent korting hier 40% korting daar..
Vertrouwde het al niet
 
  • Like
Waarderingen: p2I
Geen een shop is nog te vertrouwen :o
 
Back
Naar boven