Hoi,
Ik ben gluten intolerant. Dat houdt voor mij in dat ik van een portie gluten een onaangenaam opgeblazen gevoel krijg in combinatie met veel winden die serieus meuren.
Als ontbijt heb ik al jaren zo rijstvlokken met melk. Beetje principe van havermout. Na al die jaren ben ik dat kotsbeu.
Nu is haver van nature glutenvrij, maar veel merken verwerken dit naast oa tarwe. Dus het is vervuild.
Je kan dan gegarandeerd glutenvrije havermout kopen. Maar hiervan krijg ik ook serieus last. Hoe zou dat komen?
Thx.
Ik ben gluten intolerant. Dat houdt voor mij in dat ik van een portie gluten een onaangenaam opgeblazen gevoel krijg in combinatie met veel winden die serieus meuren.
Als ontbijt heb ik al jaren zo rijstvlokken met melk. Beetje principe van havermout. Na al die jaren ben ik dat kotsbeu.
Nu is haver van nature glutenvrij, maar veel merken verwerken dit naast oa tarwe. Dus het is vervuild.
Je kan dan gegarandeerd glutenvrije havermout kopen. Maar hiervan krijg ik ook serieus last. Hoe zou dat komen?
Thx.