- Lid sinds
- 23 apr 2008
- Berichten
- 2.336
- Waardering
- 83
- Lengte
- 1m82
- Massa
- 83kg
Benodigdheden:
-olijfolie
-1 blik tonijn
- tomaat
- blik tomaten puree
- ui
- paprika
- hete pepers (optioneel)
- zwarte peper
(de hoeveelheden zou ik niet weten, doe ik op gevoel, meestal 1 kleine ui 1 grote tomaat en dan de paprika en peper in verhouding met de rest)
Bereiding:
-snij de ui paprika peper en tomaat in kleine stukjes.
-verwarm de olijfolie in een pan, en gooi er de stukken paprika en ui in (de stukjes tomaat en peper NOG NIET!) en op redelijk hoog vuur bakken voor 5 a 8 minuten ofso
- dan gooi je de stukjes tomaat, pepers en de blik tonijn er doorheen en een beetje van het tomaten puree uit blik.
-zwarte peper en beetje zout erbij.
-nu op medium vuurtje laten tot het klaar is.
dan heb je een lekkere mengsel van tonijn en groente met een pittig smaakje.
Ik doe het altijd tussen volkoren brood. 4 sneetjes is precies genoeg.
-olijfolie
-1 blik tonijn
- tomaat
- blik tomaten puree
- ui
- paprika
- hete pepers (optioneel)
- zwarte peper
(de hoeveelheden zou ik niet weten, doe ik op gevoel, meestal 1 kleine ui 1 grote tomaat en dan de paprika en peper in verhouding met de rest)
Bereiding:
-snij de ui paprika peper en tomaat in kleine stukjes.
-verwarm de olijfolie in een pan, en gooi er de stukken paprika en ui in (de stukjes tomaat en peper NOG NIET!) en op redelijk hoog vuur bakken voor 5 a 8 minuten ofso
- dan gooi je de stukjes tomaat, pepers en de blik tonijn er doorheen en een beetje van het tomaten puree uit blik.
-zwarte peper en beetje zout erbij.
-nu op medium vuurtje laten tot het klaar is.
dan heb je een lekkere mengsel van tonijn en groente met een pittig smaakje.
Ik doe het altijd tussen volkoren brood. 4 sneetjes is precies genoeg.