XXL Nutrition

Lekkere havermout eiwit repen/koekjes !!


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 0)

psp

Novice
Lid geworden
8 sep 2010
Berichten
16
Waardering
3
Lengte
2m30
Massa
160kg
Vetpercentage
> 50%
Lekkere knapperige havermout eiwit repen/koekjes !!

Was zojuist effe wat aan het testen voor mee na school te nemen. Het is zo goed geslaagd dat ik het effe met jullie wil delen:D. Ze zijn zelfs lekker knapperig.

Recept:
150 gram havermout (heb die van de euro chopper gepakt)
60 gram whey (coco)
1 heel ei
150ml ei eiwit
Snufje kaneel

Bereiding:
Doe alles in een kom en mix het tot een pap. Verdeel het daarna in porties en doe het op een schaal.

Verwarm eerst de oven voor op 180 graden. Doe de repen/koekjes er gedurende 30min in op 180 graden. En smakelijk....

Totale Voedingwaarde: (Kan afwijken door gebruik andere eiwitten)
Kcal: 930
Eiwitten: 90
koolhydraten: 100
Vetten: 17

Indien er 6 porties worden gemaakt per portie:
Kcal: 155
Eiwitten: 15
koolhydraten: 17
Vetten: 2.8

IMG_0102[2].jpg
 
Laatst bewerkt:

daniel20

Colossal Veteran
+10 jaar member
Lid geworden
8 okt 2009
Berichten
14.309
Waardering
1.369
Lengte
1m89
Massa
95kg
Vetpercentage
10%
netjes, netjes. Altijd handig.
 

JR1

Cool Novice
Lid geworden
10 mrt 2011
Berichten
69
Waardering
1
Lengte
1m77
Massa
82kg
Ziet er zeer goed uit! Ga ik ook eens proberen, ben de laatste tijd veel aan het experimenteren met de gerechten hier, deze komt ook op mijn lijstje ;)

Ei-eiwit haal je die uit de flessen/pakken? Lijken mij namelijk erg veel eieren die je daar voor moet scheiden...
 

psp

Novice
Lid geworden
8 sep 2010
Berichten
16
Waardering
3
Lengte
2m30
Massa
160kg
Vetpercentage
> 50%
  • Topic Starter Topic Starter
  • #4
Ziet er zeer goed uit! Ga ik ook eens proberen, ben de laatste tijd veel aan het experimenteren met de gerechten hier, deze komt ook op mijn lijstje ;)

Ei-eiwit haal je die uit de flessen/pakken? Lijken mij namelijk erg veel eieren die je daar voor moet scheiden...
Klopt deze haal ik uit een pak.
 

Ice leovince

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
2 sep 2008
Berichten
3.918
Waardering
181
Lengte
1m88
Ei-eiwit uit een pak? Ot: ik ga ze een keer maken, ze zien er goed uit!
 

bodylojohn

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 dec 2006
Berichten
2.372
Waardering
70
Lengte
1m79
Massa
85kg
Vetpercentage
17%
ff een domme (veel gestelde) vraag van mij...

Gaan de eiwitten in de whey poeder niet kapot door ze in de oven te doen?

Alvast bedankt voor jullie antwoord
 

shenanigans

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
17 dec 2009
Berichten
2.364
Waardering
144
ff een domme (veel gestelde) vraag van mij...

Gaan de eiwitten in de whey poeder niet kapot door ze in de oven te doen?

Alvast bedankt voor jullie antwoord
Is al 1000x behandeld geweest. Dus als je weet dat deze vraag al zoveel keer wordt gesteld is, waarom gebruik je dan de zoekfunctie niet?
 

bodylojohn

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 dec 2006
Berichten
2.372
Waardering
70
Lengte
1m79
Massa
85kg
Vetpercentage
17%
Is al 1000x behandeld geweest. Dus als je weet dat deze vraag al zoveel keer wordt gesteld is, waarom gebruik je dan de zoekfunctie niet?
ben te lui...:D
 

Unstoppable

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
6 jan 2011
Berichten
4.137
Waardering
516
Lengte
1m89
Massa
98kg
Vetpercentage
10%
het eiwit denatureerd(verliest zijn structuur) wel door de verhitting, hierdoor worden de aminozuren sneller opgenomen, niks mis mee dus :)
 

pwoninck

Cool Novice
Lid geworden
16 jan 2011
Berichten
46
Waardering
0
Lengte
1m85
Massa
74kg
Hey,
Hoe kom je aan zo ei-eiwit pak?
 

Aquabo

Cool Novice
Lid geworden
7 mrt 2010
Berichten
238
Waardering
22
Lengte
1m94
Massa
106kg
Vetpercentage
18%
Heb het net eens gemaakt met bananen-whey.
Best wel lekker nog, maar een tikkeltje te droog.
Mss nog iets extra's bijvoegen voor het wat smeug te maken ?

Kwark, melk, gesmolten bakboter, jam ?
 

Prestigio

Freaky Bodybuilder
Lid geworden
29 apr 2011
Berichten
6.676
Waardering
188
Lengte
1m79
Massa
78kg
Vetpercentage
9%
Als je 1 dooier ofzo erbij doet wordt het denk ik ook al romiger... En anders een scoop melk
 

Bovenaan