• Log in of maak account aan om verder te gaan zonder reclame

    Veel plezier! 💪🏋‍♂️

XXL Nutrition

Lekkere havermout eiwit repen/koekjes !!

Bezoekers in dit topic

psp

Novice
10 jaar lid
Lid sinds
8 sep 2010
Berichten
16
Waardering
3
Lengte
Massa
160kg
Vetpercentage
Lekkere knapperige havermout eiwit repen/koekjes !!

Was zojuist effe wat aan het testen voor mee na school te nemen. Het is zo goed geslaagd dat ik het effe met jullie wil delen:D. Ze zijn zelfs lekker knapperig.

Recept:
150 gram havermout (heb die van de euro chopper gepakt)
60 gram whey (coco)
1 heel ei
150ml ei eiwit
Snufje kaneel

Bereiding:
Doe alles in een kom en mix het tot een pap. Verdeel het daarna in porties en doe het op een schaal.

Verwarm eerst de oven voor op 180 graden. Doe de repen/koekjes er gedurende 30min in op 180 graden. En smakelijk....

Totale Voedingwaarde: (Kan afwijken door gebruik andere eiwitten)
Kcal: 930
Eiwitten: 90
koolhydraten: 100
Vetten: 17

Indien er 6 porties worden gemaakt per portie:
Kcal: 155
Eiwitten: 15
koolhydraten: 17
Vetten: 2.8

IMG_0102[2].jpg
 
Laatst bewerkt:
Ziet er zeer goed uit! Ga ik ook eens proberen, ben de laatste tijd veel aan het experimenteren met de gerechten hier, deze komt ook op mijn lijstje ;)

Ei-eiwit haal je die uit de flessen/pakken? Lijken mij namelijk erg veel eieren die je daar voor moet scheiden...
 
Ziet er zeer goed uit! Ga ik ook eens proberen, ben de laatste tijd veel aan het experimenteren met de gerechten hier, deze komt ook op mijn lijstje ;)

Ei-eiwit haal je die uit de flessen/pakken? Lijken mij namelijk erg veel eieren die je daar voor moet scheiden...

Klopt deze haal ik uit een pak.
 
Ei-eiwit uit een pak? Ot: ik ga ze een keer maken, ze zien er goed uit!
 
ff een domme (veel gestelde) vraag van mij...

Gaan de eiwitten in de whey poeder niet kapot door ze in de oven te doen?

Alvast bedankt voor jullie antwoord
 
ff een domme (veel gestelde) vraag van mij...

Gaan de eiwitten in de whey poeder niet kapot door ze in de oven te doen?

Alvast bedankt voor jullie antwoord
Is al 1000x behandeld geweest. Dus als je weet dat deze vraag al zoveel keer wordt gesteld is, waarom gebruik je dan de zoekfunctie niet?
 
het eiwit denatureerd(verliest zijn structuur) wel door de verhitting, hierdoor worden de aminozuren sneller opgenomen, niks mis mee dus :)
 
Hey,
Hoe kom je aan zo ei-eiwit pak?
 
Heb het net eens gemaakt met bananen-whey.
Best wel lekker nog, maar een tikkeltje te droog.
Mss nog iets extra's bijvoegen voor het wat smeug te maken ?

Kwark, melk, gesmolten bakboter, jam ?
 
Als je 1 dooier ofzo erbij doet wordt het denk ik ook al romiger... En anders een scoop melk
 
Back
Naar boven