AndroidHealthClinic

little hercules zo op sbs6

Bezoekers in dit topic

wat een informatieve post:cool:
 
is eht zo ingewikkeld!?

die pikzuiger komt zo op tv, gewoon onderdeel van het programma Showtv
 
dus om precies te zijn, tussen nu en 20.30 uur. Zo goed, schandknapen?
 
Ohh...zijn moeder is echt zo'n goedkope oostblok-hoer! Die zichzelf te goed voelt voor dat vak...en het geld maar via haar zoon wil verdienen. SCHANDALIG!

Dat zo'n ventje zich nu al druk maakt over zijn lichaam! :rolleyes: En al zoveel van voeding en supplementen weet! WEDEROM SCHANDALIG!!!

Verpest door zijn ouders!
 
Net een klein stukje gezien. Gaat gewoon ook om het geld.
 
Het is gewoon zielig voor zon kereltje.....
 
Nog meer Richard op sbs6 NU!
 
Schwarzenegger ziet hem niet eens staan, ff een kort 'thank you' en dat was het dan. Weg met die lelijke Sandrak, onzinnig gedoe.
 
Joepie een paar quarter reps met 243 Kg op de legpress, gaat nergens over. Natuurlijk is hij sterk voor zijn leeftijd, maar train echt of train niet.

1 artikel gaf het goed weer, om spieren te kweken moet er testosteron zijn en dat heeft dit ventje nog niet. Dus moet er AAS in het spel zijn.
 
Hmmz, volgende week nog een deel...
 
EricR zei:
Dus moet er AAS in het spel zijn.
daarover volgende week meer ;)

Tja, wat moet je met zo'n verhaal....vermakelijk om te zien. Maar ja....toch een slechte zaak dat het mannetje erg eenzijdig wordt opgevoed en niet een normale jeugd mag beleven....
 
Kortom weer een goeie promo voor onze sport!
 
Het zal absoluut verkeerd zijn wat ie doet en hoe ie wordt opgevoed, maar ik vind het niet verkeerd als men van kinds af aan de beginselen van goede voeding al bijbrengt (natuurlijk niet zo extreem). Als je soms van die papzakken van kinderen ziet lopen...dat vind ik pas zielig...voor het kind!
 
Back
Naar boven