1. (werkt op alle apparaten, ook desktop, behalve iphone/ios)

  Ontzet Notitie

NSFW! Live news topic

Topic in 'Politiek, Maatschappij, Economie en Religie' gestart door mat, 12 jan 2016.

Bezoekers aanwezig in Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

 1. Arminius

  Arminius Superior Athlete Elite Member Power User +10 jaar member

  Berichten:
  50.032
  Leuk Bevonden:
  15.243
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  36.247.145
  Het is natuurlijk wel een beetje bizar dat sommigen zomaar een paspoort krijgen in hun land van origine, terwijl ze hier misschien al tot de derde of vierde generatie behoren. (ik weet niet hoe die procedure precies in elkaar zit)

  Wil je Belg worden dan moet je hier ook daadwerkelijk wonen:

  Sinds 1 januari 2013 kunnen enkel personen die hun hoofdverblijfplaats hebben in België op basis van een wettelijk verblijf de Belgische nationaliteit vrijwillig verkrijgen. De naturalisatieprocedure duurt minstens 2 jaar.
   
  Laatst bewerkt: 7 feb 2019
 2. nannan

  nannan Advanced Bodybuilder

  Berichten:
  1.117
  Leuk Bevonden:
  257
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.864.797
  no shit

  BETRAPT! EUROPESE COMMISSIE BLIJKT DRIJVENDE KRACHT ACHTER HET KLIMAATSPIJBELEN


  Duizenden scholieren trekken donderdag 7 februari naar Den Haag. Ze spijbelen om te protesteren tegen de klimaatverandering. Het lijkt allemaal spontaan en authentiek, maar dat is het niet. Cultuur onder Vuur doet onderzoek en stuit op flinke Europese inmenging.


  “Youth for Climate”
  We pikken het draadje op door te zoeken naar de organisator van het klimaatspijbelen. Dat is “Youth for Climate”. Wat is dat voor club? Wie bestuurt en betaalt ze? De eigen website zwijgt erover, dus zoeken we via Google.


  Junckers initiatief
  We stuiten op een klimaatconferentie die de Verenigde Naties in 2017 hield. Daar beloofde Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, om geld te steken in “een nieuw jeugd-klimaatinitiatief”. Zijn collega-commissaris Maroš Šefčovič gaf het een naam: “European Youth for Climate Action”.
  340 miljoen euro subsidie
  Misschien dat de Europese Commissie slechts steun geeft aan een spontaan jeugd-klimaatinitiatief? Dat zou dan wel peperdure steun zijn. Het “Europees Solidariteitskorps” (geen verzinsel!), van waaruit het European Youth for Climate Action werkt, krijgt alleen al in 2018 – 2020 wel 340 miljoen euro subsidie van de EU, zo bericht de Europese Commissie.
  Missieverklaring
  Maar bij subsidie blijft het niet. De Europese Commissie schrijft veelzeggende woorden in een missieverklaring: “De Europese Commissie zijn Youth for Climate Action-initiatief zal jonge mensen de macht geven om de geest van vernieuwing en regeneratie te grijpen die besloten ligt in het Akkoord van Parijs, en om samen vorm te geven aan hun toekomst, over grenzen heen.”
  Propaganda-offensieven
  “De Europese Commissie zijn…” Youth for Climate komt dus helemaal uit de koker van de Europese Commissie. Geen spontane jongerenprotesten ontstaan in de klaslokalen, maar propaganda-offensieven ontwikkeld en aangestuurd door spindoctors in Brussel.
  Akkoord van Parijs
  Het doel van Youth for Climate is ondubbelzinnig: het Akkoord van Parijs propageren. Voor wie het is vergeten: dit is het klimaatakkoord uit 2015 dat in naam van “Moeder Aarde” (letterlijke bewoording) de oorlog verklaarde aan fossiele brandstoffen. Daar valt aardgas ook onder. De strijd van het Nederlandse klimaatakkoord tegen aardgas is volledig conform het internationaal akkoord dat onze regering in 2015 tekende.
  Maoïstische tactieken
  De missieverklaring sluit af met een zinsdeel waar je makkelijk over heen leest: “over grenzen heen”. De Europese Unie houdt dus kinderen van school om ze niet alleen klimaathysterie, maar ook méér EU te laten propageren. Het doet denken aan de Culturele Revolutie, waarbij Mao Zedong zijn dodelijke greep op China verstevigde door de jeugd op te stoken tegen al het andere gezag dan het zijne.
  Bestuurd door Brussel
  Youth for Climate is een initiatief van de Europese Commissie, bedacht en bestuurd door Brussel, gefinancierd met Europese subsidie en met als doel het propageren van klimaathysterie en meer Europese inmenging. Ons advies: Als u schoolgaande kinderen heeft, houd ze verre van deze EU-klimaatpropaganda!


  De Europese Commissie voert een propagandaoorlog om klimaathysterie te verspreiden. De Nederlandse overheid werkt hier gewillig aan mee, met allerlei klimaattafels en klimaatakkoord. De rekening voor ons Nederlanders: torenhoge kosten, meer energiebelasting en inperking van onze vrijheid. Deze waanzin moet stoppen. Teken de petitie aan Mark Rutte, zodat hij de desastreuse Energiewende onmiddelijk stopzet!
   
  Roethof vindt dit leuk.
 3. Arminius

  Arminius Superior Athlete Elite Member Power User +10 jaar member

  Berichten:
  50.032
  Leuk Bevonden:
  15.243
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  36.247.145
 4. nannan

  nannan Advanced Bodybuilder

  Berichten:
  1.117
  Leuk Bevonden:
  257
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.864.797
  jaja...

  Aantal zedenmisdrijven weer gestegen: op een gemiddelde dag vijf verkrachtingen  BBTjr73.jpg © iStock Archieffoto
  Voor het derde jaar op rij is het aantal zedenmisdrijven in Nederland gestegen. De politie registreerde in 2018 bijna 9000 zedenmisdrijven, zoals verkrachtingen en aanrandingen.

  Een jaar eerder waren dat er 8400, meldt het CBS. In 2015, toen het aantal meldingen op zijn laagst was, waren het er net iets minder dan 8000.

  Het zijn vooral meer verkrachtingszaken, waar de politie druk mee is. Het aantal verkrachtingen in Nederland steeg van 1270 in 2015 naar 1900 afgelopen jaar.

  Vijf verkrachtingen op een gemiddelde dag
  Dat betekent dat er op een gemiddelde dag in Nederland meer dan vijf verkrachtingen plaatsvinden en dan gaat het alleen om de zaken die in beeld zijn bij de politie.

  Het gaat niet alleen om de zaken waarvan aangifte is gedaan, maar om alle zaken die bij de politie bekend zijn. Het komt geregeld voor dat slachtoffers wel hun verhaal doen bij de politie, maar geen aangifte doen uit angst voor de gevolgen.
   
 5. apfelstrudel

  apfelstrudel Monstrous Giant +10 jaar member

  Berichten:
  11.388
  Leuk Bevonden:
  5.637
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  12.901.566
  Lengte:
  1m86
  Massa:
  96kg
  Vetpercentage:
  20%


  Het is toch wel duidelijk dat niet Rusland maar Brussel het grote kwaad is.
   
  Laatst bewerkt: 10 feb 2019
  Roethof vindt dit leuk.
 6. Roy DeMeo

  Roy DeMeo ★★★★★ Elite Member +10 jaar member

  Berichten:
  45.397
  Leuk Bevonden:
  11.787
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  13.300.564
 7. Roy DeMeo

  Roy DeMeo ★★★★★ Elite Member +10 jaar member

  Berichten:
  45.397
  Leuk Bevonden:
  11.787
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  13.300.564
 8. nannan

  nannan Advanced Bodybuilder

  Berichten:
  1.117
  Leuk Bevonden:
  257
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.864.797
  “Leerlingen die moskee bezoeken, past dat bij Aalsters DNA?”: Vlaams Belang neemt uitstap van De Duizendpootjes op de korrel
   • Rutger Lievens
  • 12 februari 2019
  • 16u57

  763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.jpg
  Google Maps De Turkse moskee in de Binnenstraat.
  AALST Enkele ouders hebben geklaagd bij de directie van stedelijke basisschool De Duizenpootjes in Aalst, omdat de school tijdens een stadswandeling een bezoek brengt aan de Turkse moskee in de Binnenstraat. Vlaams Belang schiet met scherp op schepen van Onderwijs Karim Van Overmeire (N-VA): «Zo’n moskeebezoek past toch niet bij het Aalsterse DNA?»

  Komende vrijdag gaan de leerlingen van het derde jaar van SBS De Duizenpootjes in de Binnenstraat op stap door Aalst. Ze bezoeken de belangrijkste gebouwen van de stad: het stadhuis, het belfort, de Sint-Martinuskerk en ze springen ook eens binnen in de Turkse moskee in de Binnenstraat.

  Enkele ouders van leerlingen zijn nu gaan klagen bij de directie. “Het stoort me vooral dat de school er niet openlijk over communiceert. We krijgen een briefje dat het om een stadswandeling gaat, maar als katholiek weet ik dat toch graag dat er een moskee wordt bezocht. Een paar jaar terug is mijn zoon thuisgekomen na de ‘stadswandeling’, bleek dat ze hadden gebeden in de moskee. Dat gaat te ver vind ik”, zegt Glenn Blondeel. Met de directie heeft hij nu de afspraak gemaakt dat zijn dochter wel mee mag wandelen, maar dat haar mama meegaat als begeleidster.

  Spijbelen tegen moskeebezoek
  De Duizendpootjes is een stadsschool en valt dus onder de bevoegdheid van schepen van Onderwijs Karim Van Overmeire (N-VA), die van de promotie van Aalsters DNA hét speerpunt van het beleid van de stad heeft gemaakt. Hij krijgt de wind van voren van Steve Herman van Vlaams Belang. “Ik steun uiteraard de ouders in hun protest en roep de school én onze schepen van Onderwijs Karim Van Overmeire op om af te zien van het moskeebezoek wegens niet relevant en niet passend bij het ‘Aalsterse DNA’”, zegt Steve Herman (VB). “Indien niet in een opvang voorzien wordt voor leerlingen die niet aan het moskeebezoek wensen deel te nemen, roep ik op om te spijbelen tegen de islamisering van onze samenleving. Ik zal schepen van Overmeire alleszins op de volgende gemeenteraad ondervragen over al dan niet verplichte moskeebezoeken van het stedelijk Onderwijs in Aalst.”

  763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.jpg
  Foto Rutger Lievens De Turkse moskee wordt regelmatig bezocht, hier een foto van de carnavalsgroep Oilsjt Nixt in de Turkse moskee van Aalst.
  “Stemmingmakerij”
  Schepen Karim Van Overmeire (N-VA) wil het moskeebezoek niet verbieden. “De stedelijke basisschool De Duizendpootjes organiseert vrijdag een stadswandeling voor het derde leerjaar. Daarbij maken de kinderen kennis met de belangrijkste gebouwen en standbeelden in Aalst. De kinderen leren de gebouwen situeren op een stadsplan en moeten deze in de juiste historische context kunnen plaatsen. Ze passeren onder meer langs de Werfkapel, het Begijnhof, het stadhuis, het belfort, de Sint-Martinuskerk, het stadsarchief en het stedelijk museum”, zegt Van Overmeire.

  Een stadswandeling met meer dan twintig verschillende aandachtspunten omschrijven als een verplicht moskeebezoek en een vorm van islamisering neigt voor mij toch een beetje naar stemmingmakerij

  Schepen van Onderwijs Karim Van Overmeire (N-VA)
  Dat er ook een moskee op het traject ligt, is voor schepen Karim Van Overmeire geen punt. “De Duizendpootjes organiseert dit al meer dan vijftien jaar en er is nog nooit een probleem geweest. Een stadswandeling met meer dan twintig verschillende aandachtspunten omschrijven als een verplicht moskeebezoek en een vorm van islamisering neigt voor mij toch een beetje naar stemmingmakerij”, vindt hij.

  Als moslim de moskee buitenkomen
  “De leerlingen gaan een gebouw bekijken. De uitleg gebeurt door de eigen leerkrachten, niet door vertegenwoordigers van de moskee. Ik pleit voor een beetje zelfvertrouwen in de eigen cultuur en in de eigen kinderen. Het is niet omdat men vijf minuten in een moskee binnengaat, dat men als moslim buitenkomt. Ik heb zelf al verschillende moskeeën bezocht, maar dat heeft mijn mening over de islam niet gewijzigd. Meer nog: ik kan me voorstellen dat een meisje dat binnengaat en het verschil ziet tussen de mooie gebedsruimte voor de mannen op het gelijkvloers en het kamertje voor de vrouwen op de eerste verdieping, al meteen haar conclusies trekt”, aldus Karim Van Overmeire (N-VA).

  “Mocht er sprake zijn van ook maar de minste vorm van beïnvloeding, dan zou ik onmiddellijk optreden. Maar ik heb daar geen enkele aanwijzing voor. Integendeel, ik heb alle vertrouwen in de directie en de leerkrachten van de school”, zegt de schepen. “Een stadswandeling met historische figuren als priester Daens, Dirk Martens en De Saedeleer, en met gebouwen als ons belfort, de Sint-Martinuskerk, het stedelijk museum met de DNAalst-tentoonstelling en de Sint-Martinuskerk maakt de leerlingen vertrouwd met de geschiedenis van onze stad en kan ze wat Aalsterse en Vlaamse fierheid bijbrengen. Dat vind ik belangrijk.”
   
 9. nannan

  nannan Advanced Bodybuilder

  Berichten:
  1.117
  Leuk Bevonden:
  257
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.864.797
  mooi zo Hongarije,zo moet dat gaan


  131203_Schulz_EP_bij_Timmermans_5259a_12771949793-620x195.jpg
  Foto: Russavia Wikimedia Commons
  Nederlandse loopjongens van George Soros zijn niet welkom hier. Hongarije bijt van zich af
  in Buitenland 11 februari 2019 12:45  Een delegatie van de Tweede Kamer is niet welkom in Hongarije. ‘Europa-specialisten’ van verschillende partijen zouden half februari een werkbezoek brengen aan het parlement in Boedapest.

  Hongarije klaagt al langer over Nederlandse bemoeizucht.

  Nederlandse politici als EU-commissaris Frans Timmermans en vooral EU-parlementariër Judith Sargentini gelden in Boedapest en andere Oost-Europese hoofdsteden als staatsvijand.

  Vergeleken met IS
  Volgens hen wordt de rechtsstaat in Hongarije aangetast.

  Minister Tamas Menczer zei dat Nederland geen Hongaarse toezichthouder is en dat Nederlandse pro-immigratie politici niks te zoeken hebben in Hongarije.

  “Wat als een Hongaarse groep onderzoek zou doen naar de vorige Nederlandse ambassadeur in Boedapest, die Hongarije heeft vergeleken met IS omdat we ‘nee’ hebben gezegd tegen illegale migratie?” vroeg hij.

  Soros
  Hij zei verder dat Sargentini en Timmermans ‘mensen van miljardair George Soros zijn’.

  Kamerlid Geert Wilders (PVV) zei tegen de Hongaarse krant Magyar Idok dat de delegatie grotendeels bestond uit mensen zoals Sargetini, die tegen Orban en tegen Hongarije zijn.

  Nederlandse politieke elite
  Hij adviseerde de Hongaren er geen aandacht aan te schenken.

  Regeringswoordvoerder Zoltan Kovacs zei dat de Nederlandse politieke elite al jaren de provocerende anti-Hongaarse campagne leidt.
   
 10. nannan

  nannan Advanced Bodybuilder

  Berichten:
  1.117
  Leuk Bevonden:
  257
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.864.797
  ze voelen de bui al hangen,ze doen er alles aan zodat vlaams belang niet aan de macht komt,schandalig weer

  Dries Van Langenhove: “Facebook verwijderde mijn accounts. Dit is ontoelaatbare inmenging in verkiezingen”
   • HR
  • 14 februari 2019
  • 09u14
  DEELVIA FACEBOOKTWEET
  16 REACTIES
  763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.jpg
  Gianni Barbieux Dries Van Langenhove, lijsttrekker voor Vlaams Belang in Vlaams-Brabant.
  Facebook heeft twee privé-accounts van Dries Van Langenhove verwijderd. Hij zou herhaalde inbreuken tegen de gebruikersregels gepleegd hebben. De lijsttrekker voor Vlaams Belang in Vlaams-Brabant bij de federale verkiezingen ziet er ontoelaatbare inmenging in de verkiezingen in. “Ik ben duizenden contacten kwijt. Dit is verkiezingsvervalsing.”
  [afbeelding niet meer beschikbaar]

  De oprichter van de extreemrechtse jongerenorganisatie ‘Schild en Vrienden’ maakte het nieuws gisteravond zelf bekend op Twitter. “Als dit niet wordt rechtgezet, zal ik klacht indienen tegen Facebook en hun machtsmisbruik bestrijden in het parlement”, zegt hij op zijn politieke Facebookpagina KiesDries. Die heeft bijna 40.000 volgers en is wel nog toegankelijk.

  “De kans is groot dat ze ook deze pagina zullen verwijderen”, zegt van Langenhove. “Dat is een pagina, die gelukkig door een tiental accounts beheerd wordt. Mijn twee persoonlijke profielen ‘Dries Van Langenhove’ en ‘Van Langenhove Dries’ zijn vlak na elkaar, op een kwartier tijd, verwijderd.”

  “Duizenden contacten kwijt”
  Bij een van die twee accounts kreeg Van Langenhove een mail met uitleg. “Ze beweren dat ik herhaaldelijk hun gebruikersregels heb geschonden. Maar om welke inbreuken het gaat, weet ik zelf ook niet. Ik zal contact met hen opnemen. Ofwel gaat het om een fout, ofwel is het een aanval op de democratie en inmenging in de Belgische verkiezingen. Ik ben duizenden volgers, vrienden en contacten kwijt die ik kon aanspreken om campagne te voeren. Dit is verkiezingsvervalsing.”

  Bij Facebook zelf wil voorlopig niemand reageren. Van Langenhove voelde zich eerder al door hen geviseerd. “Veel mensen zeggen dat ze mijn pagina volgen, maar toch mijn posts niet te zien krijgen in hun tijdlijn”, postte hij eind januari. “De algoritmes van Facebook houden de posts van rechtse pagina’s zoals de mijne vaak tegen.”

  Druk van Europa
  Online giganten als Google en Facebook staan onder druk van Europa om in de aanloop naar de Europese verkiezingen van mei een tandje bij te steken om desinformatie op internet te bestrijden. Facebook, Google, Mozilla en Twitter ondertekenden vorig najaar een gedragscode waarin ze zich engageren om ‘fake news’ op internet te bestrijden.

  Uit de eerste evaluatie bleek onlangs volgens de Commissie dat de betrokken bedrijven stappen vooruit hebben gezet, met name wat betreft het verwijderen van valse accounts en het beperken van de zichtbaarheid van sites die desinformatie promoten.
   
 11. Arminius

  Arminius Superior Athlete Elite Member Power User +10 jaar member

  Berichten:
  50.032
  Leuk Bevonden:
  15.243
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  36.247.145
  Nogmaals, Facebook is een bedrijf die iedereen hun service kan ontzeggen als ze daar zin in hebben.
  Voilà

  Maak gewoon geen gebruik van social media als je er zo'n probleem mee hebt. Niemand zal je tegenhouden om een eigen website op te richten.
   
 12. apfelstrudel

  apfelstrudel Monstrous Giant +10 jaar member

  Berichten:
  11.388
  Leuk Bevonden:
  5.637
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  12.901.566
  Lengte:
  1m86
  Massa:
  96kg
  Vetpercentage:
  20%
  Facebook is sowieso kut.
   
  Bert, mat en Arminius vinden dit leuk.
 13. chrisk

  chrisk We didn't love freedom enough Elite Member +10 jaar member

  Berichten:
  8.903
  Leuk Bevonden:
  2.258
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.903.753
  Klopt maar de mate waarin een bedrijf zich open stelt voor publieke toegang heeft wel gevolgen voor hoe het vrijheid van meningsuiting moet faciliteren.

  De vraag is dan hoe de gebruikersregels gebroken zijn, met foute meningen of echt oproepen tot geweld oid.

  De hosting/service provider kan (zal) je wel afsluiten als de content van je website hen niet aanstaat :o

  brb eigen internet aanleggen.
   
 14. Arminius

  Arminius Superior Athlete Elite Member Power User +10 jaar member

  Berichten:
  50.032
  Leuk Bevonden:
  15.243
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  36.247.145
  S&V heeft een eigen website. Al lijkt het eerder een verkapte webshop. Voorpost, en aanverwanten, hebben ook eigen websites. Het kan dus prima.
   
 15. chrisk

  chrisk We didn't love freedom enough Elite Member +10 jaar member

  Berichten:
  8.903
  Leuk Bevonden:
  2.258
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.903.753
  Tuurlijk, hosting providers respecteren dat nog meer dan facebook. Wat zal hij gedaan hebben dat daar niet door de beugel kan? (en elders wel)
   
 16. Arminius

  Arminius Superior Athlete Elite Member Power User +10 jaar member

  Berichten:
  50.032
  Leuk Bevonden:
  15.243
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  36.247.145
  Geen idee, ze hebben het over 'herhaalde inbreuken tegen de gebruikersregels'. Sowieso huichelarij om het over 'ontoelaatbare inmenging in verkiezingen' door een Amerikaans bedrijf te hebben.
  Afgaand op deze reportage heb ik de indruk dat ze hun enterprise opnieuw aan het uitdokteren zijn na de verkiezing van Trump. Zo werd er enorm veel 'fake news' verspreid via Facebook.

  Ik ben er sowieso niet van overtuigd dat absolute vrijheid van meningsuiting een vereiste is op een site zoals Facebook. De gedragscodes zijn er niet voor niets.

  Hoe groter de beweging om afstand te doen van social media, hoe beter wat mij betreft. :thumb:
   
 17. chrisk

  chrisk We didn't love freedom enough Elite Member +10 jaar member

  Berichten:
  8.903
  Leuk Bevonden:
  2.258
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.903.753
  *Inmenging van een lizardpeople bedrijf

  Moet die docu nog kijken maar ze zijn zeker niet van plan minder ideologisch gekleurd te filteren? Voorbereiden op het globaliseren van die chinese social credit score?

  Ik in principe wel maar als er eerlijke concurrentie en alternatieven (worden de kop in gedrukt door service providers) waren zou het niet zo'n probleem zijn. Het beperkt zich ook niet tot wat men op het/1 platform zegt, maar ze gaan nu meer over op compleet de-platforming als je waar dan ook de verkeerde dingen zegt. In zijn geval niet zo ernstig maar het wordt wel lullig als je inkomen van die platformen afhankelijk is. En als payment providers of banken eraan mee gaan doen moet er ergens toch wel een grens bewaakt gaan worden.

  Nouja eigenlijk was/is het al erger dat je offline gevolgen kunt ondervinden door memes of associaties op facebook, bij het solliciteren :o

  Yesss

  *Deze post is getagged als fake news door onze algoritmes en het reageren erop of verspreiden ervan kan gevolgen hebben voor uw sociale krediet*
   
 18. Pieter68

  Pieter68 Competitive Bodybuilder

  Berichten:
  1.770
  Leuk Bevonden:
  1.851
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  18.491.181
  Lengte:
  1m90
  Massa:
  89kg
  Vetpercentage:
  14%
 19. Arminius

  Arminius Superior Athlete Elite Member Power User +10 jaar member

  Berichten:
  50.032
  Leuk Bevonden:
  15.243
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  36.247.145
  Als ik die foto zie, met dat biertje voor hem, dan zet ik m'n geld in op een Darwin Award. Recreatief AAS gebruiken na je 40ste lijkt me sowieso geen goed idee. (TRT/HRT is iets anders)
   
 20. chrisk

  chrisk We didn't love freedom enough Elite Member +10 jaar member

  Berichten:
  8.903
  Leuk Bevonden:
  2.258
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  4.903.753
  Volgens zijn moeder was hij de laatste 20 maanden 40 kilogram verdikt.

  Goede bulk, dbb would be proud
   

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie