XXL Nutrition

Log DDoob - Cycle Methandrostenolon, Sustanon, Nandrolone, Trenbolone;

Bezoekers in dit topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDoob

Dutch Bodybuilder
10 jaar lid
Lid geworden
23 apr 2007
Berichten
726
Karma
26
Log DDoob - Methandrostenolon, Sustanon, Nandrolone, Trenbolone;

Hier hou ik per dag de lichamelijke en psychologische effecten bij die het gebruik van de medicamenten gepresenteerd in het kuurschema teweeg brengen.
De log is opgedeeld in het aantal weken, men dient enkel op TOON te drukken om vervolgens de dagbesteding zichtbaar te krijgen. Momenteel heb ik veel vrije tijd en zal ik de log continu updaten, dit kan echter veranderen in de toekomst.

Recent ben ik wederom begonnen met bodybuilding, na een lange pauze van een aantal jaar. Mijn eindgewicht was toentertijd een kleine 100 kg met een vetpercentage van ongeveer 10%, dit was tevens ook mijn doel.
Het doel van deze kuur is om dit oude gewicht wederom te behalen en wat het mij eventueel extra opleverd.

Momenteel in week 4 ben ik dus de 100 kilogram voorbij gegaan. De kuur duurt nog ruim twee maanden, ben benieuwd wat deze weken mij gaan brengen.

Medicamenten
Zilver gekleurd betekend dat medicament verbruikt is.

3 * 10mL - Sustanon 300 mg/mL
2 * 10mL - Nandrolone 250 mg/mL
2 * 10mL - Trenbolone 200 mg/mL
1 * 100t. - Methandrostenolon 15mg p/tab.
1 * 100t. - Tamoxifen 10 mg/tab.

Kuurschema
2cf87s9.png

Het kuurschema kan men downloaden voor "de heb", deze is geupload als bijlage aan de post.

Trainingschema
20ix3rd.png

Dit is een concept en is dus niet volledig ingevuld.

Om de log overzichtelijk te houden heb ik onder elke WEEK een SPOILER tag gehangen, dit zorgt ervoor dat het geen forumtijger word.
:eatmeat: nom! nom, nom!

Onder elke aanvulling staat een samenvatting van de psychologische en lichamelijke aspecten die de AAS met zich meebrengt.
Een + voor een positieve ervaring, een - voor een negatieve en een ~ voor zowel niet positief als negatief.

Week 1
Nandrolone, Methandrostenolon & Sustanon
Dag 1

*Injectie 1mL Sustanon
*Injectie 1mL Nandrolone
*45 mg Methandrostenolon


+ Warm gevoel in de getrainde spieren aan einde training;

De start vandaag (27/09/2013) ging vrij soepel. Nadat ik injectiemateriaal gehaald had bij de apotheek ben ik een injecteerprocedure gaan starten.
Zoals ik al eerder heb aangegeven gaf enkel het aspireren een ietwat naar gevoel. Het leek alsof mijn spier vacuüm werd getrokken.
Twee uur nadat ik de injectie en één tablet Methandrostenolon genomen had ben ik gaan trainen, wat natuurlijk (placebo of niet) heel erg goed ging. Wat mij opviel was dat aan het einde van de training de getrainde spieren heel erg warm van binnen waren/voelde, dit had ik nog nooit eerder mogen ervaren en was een prettig gevoel.

Dag 2

*45 mg Methandrostenolon

- Post injection pain in rechter quadriceps;
~ Handen zijn over het algemeen warmer;
- Baardgroei is versneld;

Vandaag weinig bijzonderheden, heb de benodigde hoeveelheid Methandrostenolon inmiddels ingenomen. Ik heb echt ontzettend veel last van mijn rechter quadriceps (door het injecteren), tevens zijn mijn handen warmer als gebruikelijk en is mijn baardgroei ontzettend snel gegroeid. Denk dat de post injection pain komt doordat ik de medicamenten vrij koud geïnjecteerd heb. Het trainen gisteren heeft mij in ieder geval spierpijn opgeleverd in al de getrainde spiergroepen, persoonlijk vind ik dit een indicatie van dat ik goed getraind heb.

Dag 3

*Injectie 1mL Sustanon
*Injectie 1mL Nandrolone
*45 mg Methandrostenolon


+ Spieren voelen voller aan;
+ Spierherstel is versneld;
+ Motivatie om te trainen is vergroot;
+ Meer trek in eten, voornamelijk proteïne stilt de honger;
- Bloeddruk lijkt hoger te zijn dan normaal;


Zojuist mijn tweede injectie gezet, heb tevens foto's gemaakt voor de IM injectie topic in de AAS sectie. Deze update ik later vandaag. De tweede injectie ging gemakkelijker als de eerste, tevens minder pijn.
Wederom heb ik meteen goed geprikt. Ik hoop dat deze niet zoveel ellende achter gaat laten als de eerste. De tweede injectie betrof wederom 1mL Sustanon en 1mL Nandrolone. Spierherstel is ernstig versneld, de spierpijn is verdwenen tevens voelen de spieren een stuk voller aan. Weinig bijzonderheden te melden. Zat te twijfelen om vandaag te trainen, maar heb slechts een aantal keer de halter thuis opgepakt om wat achterliggende spiergroepen extra te stimuleren. Morgen weer naar de gym. Aan het einde van de avond had ik last van een iets hoge bloeddruk, ik lijk wel feller te reageren op stress prikkels. Ik was namelijk een spannende film aan het kijken.

Dag 4

*45 mg Methandrostenolon

+ Kracht is toegenomen;
+ Herstel tussen oefeningen door is versneld;
~ Vrouwen zijn interessanter geworden;
~ Behoefte aan coïtus is verhoogd;


Vanmorgen naar de sportschool, was uiteindelijk toch niet heel erg gemotiveerd. Wat mij heel erg opvalt is dat mijn spieren veel sneller herstellen tussen de oefeningen door, heb tevens mijn record verbroken met bankdrukken. Ik begin te merken dat mijn spieren over het algemeen veel voller aanvoelen als eerder. De injectie van gisteren is zeer goed gegaan, heb geen post injection pain zoals dat bij de eerste het geval was.
Vrouwen zijn zeer interessant geworden, zij lijken wel mooier als voorheen! :D Bloeddruk lijkt wederom in orde.

Dag 5

*Injectie 1mL Sustanon
*45 mg Methandrostenolon

+ Zelfverzekerdheid is verhoogd;
+ Pomp door de hele dag heen;
~ Veel dorst bij ontwaken;
~ Behoefte aan coïtus is verhoogd;
~ Coïtusuele fantasieën;

Toen ik wakker werd had ik ontzettend veel dorst. Heb overigens spierpijn door de training van gisteren, dus wederom een goede training gehad. De derde injectie is inmiddels gezet, de injectie op zichzelf ging vrij goed, alleen heb ik 150 mg Sustanon verspild. Ik had de syringe met naald al uit de medicijnvial en wilde een luchtbel verwijderen die in het opzetstuk/tuutje zat. Het resultaat was een ejaculatie van een 0,5 mL Sustanon, ik kon wel janken! Bij het aspireren had ik overigens voor het eerst een luchtbel, geen vaccuum trekkend gevoel. Nadat ik weer de benodigde dosering had opgetrokken, heb Ik hetzelfde gaatje gebruikt als injectie hiervoor, bij die plek had ik namelijk geen PIP(Post Injection Pain). Verder heb ik erg last van verhoogde coïtusuele behoeftes, bij het zien van dames die schaars gekleed zijn begin ik helemaal weg trekkers te krijgen, tevens heb ik allerlei coïtusuele fantasieën die de kop weer opsteken. Vandaag proteïne moeten halen in centrum van de stad, wat ik vooral opmerkte was dat ik graag in ben voor een flirt en heb daarbij een vergrote zelfvertrouwen. Spieren voelen continu vol en iets gepompt aan.

Dag 6

*45 mg Methandrostenolon

+ Algemene motivatie verhoogd;
+ Spierherstel is versneld;
~ Behoefte aan coïtus is verhoogd;

Weinig bijzonderheden te melden, zit wederom te twijfelen om te gaan trainen. De spierpijn is alweer volledig verdwenen, dit gebeurde normaliter na 72 uur. Zo concludeer ik dat de spierherstel versneld is, ruim 24 uur sneller. Ik denk dat ik mijn trainingschema hierop moet aanpassen. Ik voel mij over het algemeen goed en ben vrij scherp. Aan het einde van iedere avond lijk ik wel heel erg moe, ik gaap dan erg veel.
Topic geopend die mijn twijfel met betrekking tot het aanpassen van mijn trainingschema moet doen wegnemen. KLIK HIER voor de topic AAS Trainingschema.
Uiteindelijk besloten om te trainen. Ik bleek toch onvoldoende rust gehad te hebben om maximaal te gaan. Mijn maximale gewicht werd al snel minder en tevens begon er spierpijn waarneembaar te worden tijdens de setjes. Heb uiteindelijk wat achterliggende groepen wat extra stimulans kunnen geven, maar daar hield het ook bij op.

Dag 7

*Injectie 0,7mL Sustanon
*Injectie 2mL Nandrolone
*45 mg Methandrostenolon

+ Positief gemoedstoestand;
~ Veel dorst bij ontwaken;
~ Lichte vocht retentie;

Bij het ontwaken, wederom veel dorst. Ik denk persoonlijk dat dit de werking is van de Methandrostenolon. Ik zit momenteel te rommelen met de dagen in de week, momenteel berust mijn injectieprotocol op het idee dat een week 6 dagen heeft, geen 7. Dit in verband met het 3 keer zetten van de Sustanon en het verdelen van de injecties in de week. Heb vanochtend besloten de Sustanon op 600 mg te houden per week, niet de 900 mg die ik vorige week erin injecteerde. Over het algemeen voel ik mij vrij goed, ik zie mijzelf inmiddels wat opblazen qua vocht. Gisteren had ik echter niet moeten trainen, hierdoor moet ik de "goede" training uitstellen voor 2 dagen.
Week 2
Nandrolone, Methandrostenolon & Sustanon
Dag 8

*45 mg Methandrostenolon

+ Positief gemoedstoestand;
+ Records verbroken;
- Gevoelige tepels;

Weinig bijzonderheden te melden. Ik ervaar over het algemeen weinig lichamelijke bijwerkingen, heb echter toch wat gevoeligere tepels gekregen. Waarschijnlijk heb de extra gevoeligheid te maken met het scheren van het schaamhaar rond de tepel. Ik zal het in ieder geval goed in de gaten moeten houden, mocht er spijtig genoeg toch weefsel gaan vormen, dan zal ik een Tamoxifen kuur moeten starten tot deze verschijnselen voorbij zijn. Ik blijf mij over het algemeen goed voelen. Ik heb het gevoel nu voluit te kunnen trainen, maar wacht nog één dag. Na het zetten van de injectie morgenochtend, zal ik direct trainen.

Ik heb tevens een afspraak gemaakt bij de dokter om te stoppen met roken! Na 7 jaar zal hier eindelijk een keer een einde aan gaan komen.

Ik heb uiteindelijk toch getraind, ik had totaal geen spiervermoeidheid meer later in de middag. Ik heb maar meteen mijn benchpress en lat pulldown record verbroken. :) Het was een uitermate goede training en ik zal waarschijnlijk een volle 3 dagen rust moeten nemen.

Dag 9

*Injectie 1mL Sustanon
*45 mg Methandrostenolon

+ Bijwerkingen zijn minimaal;
- Slecht geslapen;
- Zenuwbaan aangeprikt;

Wederom in de ochtend een injectie gezet, ditmaal 1 mL Sustanon. Mijn linker quadriceps was dit keer aan de beurt, de eerste injectie ging verkeerd. Ik prikte een zenuwbaan waardoor heel mijn been in één keer aanspande. Een zeer irritant gevoel, hoop dat ik dit nooit meer mee ga maken. De tweede keer was overigens wel goed, ik heb het idee dat de injecties steeds meer pijn beginnen te doen? De eerste aantal keer wist ik niet echt wat ik moest voelen, maar ben nu inmiddels al zo ervaren dat ik exact voel wanneer ik door de fascia ga en vervolgens door de vezels. Ik lijk er nu meer op te letten dan voorheen. Bijwerkingen zijn minimaal, voel mij op zich redelijk. Heb een slechte nachtrust mogen ervaren, veel gepieker en wat niet.

Dag 10

*45 mg Methandrostenolon

+ DOM in al de getrainde spiergroepen;
+ Positief gemoedstoestand;
+ Heerlijk geslapen;
~ Gevoeligheid tepels is niet veranderd;
- Post Injection Pain in linker quadriceps;


Weinig bijzonderheden te melden. Ik voel mij over het algemeen goed, heb bijvoorbeeld zin om dingen te ondernemen. Ik heb overigens heerlijk geslapen, heb pas me nachtvoeding om 6 uur vanmorgen kunnen nemen! Gelukkig is de gevoeligheid van mijn tepels niet verergerd of verminderd, er is dus nog geen reden om Tamoxifen te gebruiken.
Door het aanprikken van de bewegingszenuw gisterochtend heb ik toch wel last van PIP. Gedurende het steken spande ik mijn been aan, denk dat het hierdoor komt. Ik loop verder niet mank zoals mijn allereerste injectie 9 dagen terug.

Heb echt een fantastische en mooie dame gisteren ontmoet die ook aan krachttraining doet! Zij heeft de ambitie om op het podium te gaan staan als bikini model. Ik ga haar hiermee helpen. :)

Dag 11

*Injectie 1mL Sustanon
*45 mg Methandrostenolon

+ Kracht gaat snel vooruit;
+ Positief gemoedstoestand;
~ Gevoeligheid tepels niet veranderd;
- Heel hoge lichaamstemperatuur;
- Ontzettend veel dorst;

Wederom weinig bijzonderheden. Ik heb wederom een injectie gezet. Begonnen bij mijn linker quadriceps, maar heb dit moeten staken toen ik toch echt heel veel pijn daar had. Vervolgens ben ik naar mijn rechter quadriceps gegaan en heb hem daar zonder enige vorm van pijn geinjecteerd. Ik vraag mij af hoe dit toch in vredesnaam mogelijk is. Verder heb ik vandaag getraind met echt een héle leuke meid die ik ontmoet heb op DBB. We hebben gewoon ons schema gevolgd en een hoop gesproken over BB. De meid in kwestie doet al twee jaar aan krachttraining, wat ook heel goed te zien is aan haar techniek en spiermassa. Het is echt een hele mooie meid, zelf haalt zij zichzelf naar beneden, maar dat is helemaal niet nodig, ze was gespierder dan sommige jongens in de sportschool. :p

De training ging overigens goed, weinig bijzonderheden te melden. Ik heb gedurende mijn sportschool bezoek letterlijk 2 of 3 L water gedronken, ik had echt héél erg veel dorst. Dit was zelfs heel erg irritant. Ik ben wederom zwaarder gegaan zoals dat gemakkelijk kon. Kracht is echt ontzettend vooruit gegaan door het kuren en het blijft hopelijk met sprongen vooruit gaan.

Dag 12

*45 mg Methandrostenolon

+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
+ Positief gemoedstoestand;
~ Gevoeligheid tepels niet veranderd;
- Slecht geslapen;


De training van gisteren heeft mijn spieren dusdanig gestimuleerd dat er spierpijn aanwezig is, voor mij persoonlijk een indicatie van een goede training. Ik krijg het idee minder pomp aanwezig te hebben in de spieren, heb geen flauw idee hoe dit kan. Over het algemeen gaat het vrij goed, ik ben positief gestemd en onderneem dingen.

Ik ben bang dat ik toch mijn voeding enigszins moet aanpassen, ik denk dat het verlies van de pomp hiermee te maken heb. Eventueel te weinig koolhydraten in mijn voeding? Heb nog geen flauw idee.
Verder heb ik weinig bijzonderheden te melden, anders dan dat ik mij iets meer ga concentreren op andere zaken in mijn leven.

Heb vandaag besloten, morgen wederom te gaan trainen met die meid van DBB. Zal enigszins trainen zijn op spierschade, maar op zich denk ik dat ik wel voluit kan. Zeker na het zetten van de te injecteren doseringen. :p

Dag 13

*Injectie 1,5mL Sustanon
*Injectie 2mL Nandrolone
*45 mg Methandrostenolon

+ Positief gemoedstoestand;
~ Gemiddeld geslapen;
- Gevoeligheid tepels is verergerd;

Vanmorgen twee (succesvolle) injecties moeten zetten, gezien mijn syringes te klein waren van inhoud.

De 2 mL Nandrolone ging heel gemakkelijk, vervolgens ben ik 1,5 mL Sustanon gaan zetten deze bleek ik tot 3 maal aan toe te moeten prikken. De eerste keer kreeg ik op één of andere manier de naald niet door mijn huid terwijl het wel verrekte veel pijn deed, ik zat exact op een haar denk ik. Naald vervangen en de tweede keer heb ik hem er vervolgens helemaal in gehad tot zelfs aspireren aan toe maar toen ik begon te injecteren kreeg ik een reflex waardoor ik spontaan zonder dat ik er controle over had de syringe eruit trok. Ik zat dus op een bewegingszenuw. Wederom de naald vervangen en weer bijna op een bewegingszenuw, iets terug getrokken en geïnjecteerd. Drie keer is scheepsrecht dus.

De gevoeligheid in mijn tepels is erger geworden, begin mij zorgen te maken. Ik ga mij alvast inlezen mocht het probleem zich gaan voordoen dat ik "tietjes" begin te ontwikkelen. Vandaag hebben ik en een leuke meid getraind. Ik heb enkel wat achterliggende spiergroepen extra gestimuleerd. Ik zal een 72 uur vanaf nu in moeten lassen voor rust. Uiteindelijk besloten Tamoxifen te starten op 20 mg, ik heb overduidelijk een opgezette klier in de linker tepel. Verder heb ik geen verkleuring van de tepel, ken dus prolactine uitsluiten.

Dag 14

*45 mg Methandrostenolon
*30 mg Tamoxifen

+ Positief gemoedstoestand;
+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
~ Gevoeligheid tepels is gestabiliseerd;
- Slecht geslapen;

Weinig bijzonderheden te melden. De Nandrolone 2 mL injectie verdraag ik goed, geen bijwerkingen van kwade aard. De gevoeligheid in mijn linker tepel is inmiddels gestabiliseerd en lijkt te verminderen. We zijn inmiddels aan het einde van week twee en de medicamenten beginnen duidelijk hun werk te doen, misschien is het daarom handig mijn proteïne inname onder de loep te nemen. Ik zit momenteel op 3,75 gram proteïne per kilogram lichaamsgewicht, misschien verhogen naar 4,25 gram proteïne per kilogram lichaamsgewicht? Voel mij over het algemeen vrij goed, zit eraan te denken om eventueel een extra vial Sustanon te halen. De training was overigens wel oké, heb oefeningen gedaan die ik normaliter nooit doe, dit heeft als resultaat gehad dat ik behoorlijk wat spierpijn heb.

Ik zal nog zeker 48 uur aan rust moeten nemen wil ik weer optimaal gevoelig zijn voor een nieuwe trainingsprikkel.
Week 3
Nandrolone, Methandrostenolon & Sustanon
Dag 15

*Injectie 1mL Sustanon
*30 mg Tamoxifen
*45 mg Methandrostenolon

+ Positief gemoedstoestand;
+ Gevoeligheid in tepels verminderd;
~ Verdieping van stem;
- Slecht geslapen;
- Ernstige spierpijn;

Ik ben praktisch nog gehandicapt door de training van 48 uur geleden, dacht dat het handig zou zijn om wat nieuwe oefeningen toe te passen voor de achterliggende spiergroepen, resultaat is een zeer pijnlijke initial en vervolgens ook delayed muscle soreness. Ik hoop dat de DOMS morgenmiddag als sneeuw voor de zon verdwenen is. Het resultaat van al dat geïnjecteer is inmiddels wel ietwat zichtbaar geworden, blijf mij over het algemeen goed voelen, ik onderneem dingen, ken mij goed concentreren en ben ver van depressief. Als ik van de AAS af raak gaat dat waarschijnlijk nog wat problemen opleveren. Ik zit er aan te twijfelen om een extra vial Sustanon te halen, zo ken ik in ieder gevan in plaats van 0,7 mL gemakkelijk 1 mL injecteren. De gevoeligheid in mijn tepels is verminderd, tevens voelt de opgezette klier iets gekrompen aan, heb nu in ieder geval bewijs dat het UG spul werkt. Heb overigens zoals wat de laatste dagen heel normaal is wederom slecht geslapen. Recent heb ik bij mijzelf een verdieping van mijn stem moeten vaststellen, op zich klinkt het wel goed.

De eerste vial Sustanon is er zo goed als doorheen, zojuist uitgerekend dat er nog 1,3 mL in zou moeten zitten, als die leeg is kan die bij "Mijn eerste kuur/gear" verzameling. :) Zal nu verder moeten gaan op 0,7 mL Sustanon per injectie, had met de extra 6 mL een soort van frontload gedaan.

Dag 16

*30 mg Tamoxifen
*45 mg Methandrostenolon

+ Positief gemoedstoestand;
+ Spierpijn is hersteld;
+ Records verbroken;
- Gevoeligheid van tepel is gestabiliseerd;
- Hele slechte nachtrust;

Het blijkt dat bijna elke spiergroep miraculeus hersteld is, de zijkant van mijn schouders hebben nog spierpijn maar mijn trapezium en achterkant schouders zijn zo goed als hersteld. Ik zal vandaag voluit gaan trainen. Verder was mijn nachtrust ontzettend beroerd, hoop dat dit in orde komt. De linker tepel is inmiddels weer gestabiliseerd, deze was eerder nog minder gevoelig aan het worden. Ik zal de dosering Tamoxifen van 20 mg naar 30 mg verhogen om te kijken of dit een verdere reductie van het weefsel ter weeg zal brengen. Ik voel mij over het algemeen vrij goed en ben gemotiveerd om mijn doelen te behalen, de nachtrust zal echter beter moeten worden anders zal dit mij in allerlei aspecten beschadigen op lange termijn.

Ik heb zojuist getraind, wat mij goed af ging. Er zijn wederom verschillende records verbroken, voornamelijk mijn borst maakt behoorlijke stappen. Daarentegen maak ik mij enigszins zorgen over de snelheid waarmee mijn rug vooruit gaat. Ik lijk de latissimus dorsi maar niet goed te kunnen isoleren, dit vind ik jammer. Ik zal wat suggesties voor oefeningen vragen met betrekking tot deze zeer mooie spiergroep! :)

Ik zit met een inmiddels steeds beroerder wordende persoonlijke situatie, welke werk en dus financieel gerelateerd is. Ik zal op korte termijn mijn suppletie niet meer kunnen betalen indien ik geen (zwart)werk vind, dit vind ik héél erg demotiverend.

Dag 17

*Injectie 0,7mL Sustanon
*45 mg Methandrostenolon
*30 mg Tamoxifen

+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
+ Positief gemoedstoestand;
+ Gynecomastie weefselreductie;
~ Redelijk geslapen;

Weinig bijzonderheden te melden. De training van gisteren heeft de spiergroepen voldoende gestimuleerd, heb spierpijn in de getrainde spiergroepen. Het bleek dat de vial Sustanon waar nog 1,3 mL in had moeten zitten maar 0,6 mL bevatte.
Een nieuwe vial aangebroken en 0,7 mL gezet in rechter quadriceps. De naald ging niet gemakkelijk door de huid heen, deze bleef op een haar haken, uiteindelijk door te draaien heb ik hem als nog door de huid heen gekregen. Verder weinig bijzonderheden bij het injecteren. Vandaag en morgen zijn een rustdag, ik zal wat achterliggende groepen vandaag stimuleren door middel van een halter.

Dag 18

*45 mg Methandrostenolon
*30 mg Tamoxifen

+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
+ Positief gemoedstoestand;
+ Gynecomastie weefselreductie;
+ Goed geslapen;

Weinig bijzonderheden te melden, anders dan dat ik nog steeds spierpijn heb in de getrainde spiergroepen, ben positief gestemd en heb best wel goed geslapen. Wat de gynecomastie betreft lijkt het onder controle. Er heeft zich geen borstweefsel meer gevormd, wat mij erg gelukkig stemt. Sinds ik begonnen ben met Tamoxifen ken ik merken dat het anabolisme vertraagd is, tevens ben ik véél vocht kwijt geraakt. Het lijkt dat het effect van androgenen versterkt wordt door oestrogenen. Als er voldoende gynecomastie reductie heeft plaats gevonden zal ik mijn dosering Tamoxifen verlagen waardoor er weer enigszins wat oestrogeen actief word.

Dag 19

*Injectie 0,7mL Sustanon
*45 mg Methandrostenolon
*30 mg Tamoxifen

+ Positief gemoedstoestand;
+ Gynecomastie weefselreductie;
+ Goed geslapen;
+ Spiervermoeidheid blijft uit;

Weinig bijzonderheden te melden. Injectie ging zonder problemen. Vandaag zal ik waarschijnlijk voor de laatste keer FB trainen, heb echter nog spierpijn in enkele spiergroepen. Ik ben persoonlijk geen voorstander van trainen terwijl er nog spierschade aanwezig is, dit conditioneert de spier uiteindelijk dusdanig dat deze uiteindelijk ongevoelig word voor trainingen. Ik zal binnenkort een 96 uur rust of zelfs langer moeten inlassen om al de geaccumuleerde spierschade te doen herstellen.

Vandaag getraind en ben tot de conclusie gekomen een bepaalde indicatie steeds te missen in de afgelopen trainingen. Sinds ik begonnen ben met de kuur is mij opgevallen dat de tijd waarmee ik tussen de oefeningen door herstel enorm versneld is. Het lijkt er soms op dat ik maar niet uitgeput raak. Normaliter gebruikte ik een bepaald "spiervermoeidheidsgevoel" als indicatie dat de spier niet meer verder getraind hoefde te worden, dit gevoel ben ik kwijt geraakt, waardoor ik vaak maar door blijf gaan. De training ging over het algemeen goed, ik heb wat andere rug oefeningen geprobeerd, morgen zal ik daarvan het resultaat gaan voelen.

Dag 20

*Injectie 2mL Nandrolone
*45 mg Methandrostenolon
*30 mg Tamoxifen

+ Positief gemoedstoestand;
+ Gynecomastie weefselreductie;
~ Redelijk geslapen;

Vandaag weinig bijzonderheden, ik heb mijn injectie van 2 mL Nandrolone vandaag gedaan. De training van gisteren was op zich goed, maar heb weinig spierpijn ervan over gehouden. De spiermassa winsten lijken gestaag en ietwat vertraagd sinds ik Tamoxifen gebruik. De gynecomastie is behoorlijk gereduceerd.

Dag 21

*Injectie 0,7mL Sustanon
*45 mg Methandrostenolon
*30 mg Tamoxifen

+ Positief gemoedstoestand;
~ Gynecomastie weefselstabilisatie;
~ Redelijk geslapen;

We zijn inmiddels aan het einde van week 3 aangekomen. Ik zal een evaluatie gaan houden na elke maand. De resultaten zet ik per maand neer, zodat er een duidelijk beeld ontstaat hoe ik per maand mij ontwikkeld heb. De gynecomastie is zo goed als verdwenen, ik voel nog wel iets maar dit is niet zorgwekkend. Verder voel ik mij goed. Heb vandaag getraind, heb wederom mijn record verbroken, ik ga ervan uit dat ik dit de komende trainingen ook blijf doen. De spiermassa winsten zijn fenomenaal en ik ken merken dat de medicamenten behoorlijk actief zijn. De bijwerkingen zijn verder van zeer milde aard. Ik heb geen haar uitval, geen agressie of andere typische bijwerkingen van androgenen. We blijven op de zelfde voet verder gaan, het gaat goed.
Week 4
Nandrolone, Methandrostenolon & Sustanon
Dag 22

*45 mg Methandrostenolon
*30 mg Tamoxifen

+ Positief gemoedstoestand;
~ Gynecomastie weefselstabilisatie;
~ Goed geslapen;
~ Coïtusuele fantasieën;

Het begin van de vierde week. De kuur verloopt goed, ik ben behoorlijk aangekomen en dit zal gestaag verder gaan. De trainingen verlopen goed en heb tot nu toe elke week mijn records kunnen verbreken. De gynecomastie is weer gestabiliseerd, het word niet minder of erger. Het blijft mij een raadsel hoe de gynecomastie zich zo snel ontwikkeld heeft. Libido is wederom ontzettend hoog, heb praktisch de gehele dag fantasieën over coïtus.

Verder blijft mijn gemoedstoestand positief en ben gemotiveerd, Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn doel in praktisch nog maximaal één jaar ga halen.

Dag 23

*Injectie 0,7mL Sustanon
*45 mg Methandrostenolon
*30 mg Tamoxifen

~ Gynecomastie weefselstabilisatie;
- Slecht geslapen;
- Negatief gemoedstoestand;

Zeer slechte dag vandaag, had zeer slecht geslapen en de gehele dag was bijzonder deprimerend. Ik heb besloten een aantal dagen rust te nemen van het trainen, schat nog een 48 uur, zo raak ik enige geaccumuleerde spierschade kwijt en worden de spiergroepen weer gevoeliger voor training. Weinig bodybuilding bijzonderheden te melden. De gynecomastie is tevens dusdanig gereduceerd dat ik de Tamoxifen kan gaan loslaten, hier ben ik zeer tevreden over.

Dag 24

*45 mg Methandrostenolon
*20 mg Tamoxifen

~ Gynecomastie weefselstabilisatie;
- Zeer slecht geslapen;
- Redelijke gemoedstoestand;

De nacht was ontzettend beroerd met een hartslag van praktisch 140/160 BPM voor zeker 3/4 uur achter op één, reden onbekend de verdenking ligt niet bij de steroïden. De gynecomastie is inmiddels niet meer aanwezig, ik zal vandaag mijn dosering gaan reduceren van 3 tabletten naar 2 tabletten. Voel mij verder over het algemeen vrij goed. Wat de trainingsrust betreft geef ik het nog een 24 uur, zodat ik weer met volle motivatie kan beginnen.
Ik ben overigens zeer te spreken over de kwaliteit van mijn Tamoxifen medicatie, er was véél twijfel over de kwaliteit van dit merk.

Al héél snel verdween de vochtretentie, dit gebeurde al in de eerste twee dagen. De echte gynecomastie weefselreductie vond plaats op 30 mg per dag, stabilisatie(het weefsel werd niet groter en/of kleiner.) van het weefsel vond plaats bij 20 mg per dag.

Dag 25

*Injectie 0,7mL Sustanon
*Injectie 2mL Nandrolone
*45 mg Methandrostenolon
*10 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
~ Veel honger;
~ Redelijk gemotiveerd;
~ Redelijke gemoedstoestand;
~ Gynecomastie weefselstabilisatie;

Ik ken bij deze melden dat ik mijn oude gewicht voorbij gegaan ben, gezien ik nog ongeveer twee maanden tegemoet heb komen ben ik héél erg benieuwd tot hoe ver ik kom en hoeveel ik ervan ga overhouden. Vandaag getraind, heb op iedere oefening mijn record verbroken. De training heeft toch wel een behoorlijke tijd geduurd, ongeveer anderhalf uur. Deze betrekkelijk lange trainingstijd heb ik wel over voor een goed fysiek over. De injectie ging vanochtend zonder problemen, was echter vergeten het injectiegebied te steriliseren. De rustpauze van 3-4 dagen waren toch wel echt nodig om mijn spieren volledig te doen herstellen. De conditionering was te hoog aan het raken, mijn spieren werden dus ongevoelig voor de trainingprikkels, dit lijkt weer in orde. Ik heb de gehele dag ontzettend veel trek gehad in voedsel, dit heb ik nog niet eerder in de kuur zo ernstig ervaren.

Dag 26

*45 mg Methandrostenolon
*10 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
+ Coïtusueel actief;
~ Veel honger;
~ Redelijke gemoedstoestand;
~ Gynecomastie weefselstabilisatie;

Weinig bijzonderheden te melden, heb behoorlijk spierpijn in de getrainde spiergroepen. Ik begin goed massa te krijgen op de spiergroepen. De gynecomastie is verdwenen en is stabiel, ik zal langzaam aan de tamoxifen los laten, waarschijnlijk ga ik nog een tijd verder op 5 mg per dag. Door het gebruik van tamoxifen vind er een behoorlijke up-regulatie plaats van oestrogeen receptoren, ik heb om deze reden besloten langzaam aan mijn SERM te laten vallen zodat de boel enigszins in homeostase blijft. De vetmassa op mijn onderbuik is tevens iets aan het groeien, voor mij een indicatie dat ik voldoende kilocalorieën eet, om deze reden ga ik het gebruik van suikers verminderen. Ik heb overigens de gehele dag een behoorlijke trek in voedsel, ook na het verorberen van grote hoeveelheden proteïne blijf ik hongerig, een vrij goed teken.

Dag 27

*Injectie 0,7mL Sustanon
*45 mg Methandrostenolon
*10 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
+ Coïtusueel actief;
~ Veel honger;
~ Redelijke gemoedstoestand;

Er is nog steeds spierpijn aanwezig in de eerder getrainde spiergroepen deze week, dit is een héél positief teken. Ik had niet verwacht dat een betrekkelijk kleine rustpauze de spieren dusdanig zou deconditioneren dat ik weer spierpijn zou hebben als vanouds. De injectie vanmorgen ging zonder problemen, ik gebruikte ditmaal een naald van 0,5*25 in plaats van 0,6*25, maakte mij enigszins zorgen dat hij zou breken gezien hij nóg dunner is, dit gebeurde niet en zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren. Ik heb nog steeds behoorlijk trek in eten, het is duidelijk dat het lichaam zich in een anabolische conditie bevind. Waarschijnlijk ben ik morgen in staat om te trainen, als er nog spierpijn aanwezig is zal ik echter nog één rustdag inlassen.

De tamoxifen heb ik vandaag voor het laatst geslikt op 10 mg, morgen start ik met 5 mg per dag, dit hou ik vol totdat ik weer enigszins wat opgeblazen raak met vocht. De 5 mg tamoxifen per dag is onvoldoende om al de oestrogenen te blokkeren, zo doende zullen er weer bijwerkingen van die aard optreden. Ik voel mij tevens een stuk beter door deze lagere dosering tamoxifen.

Dag 28

*45 mg Methandrostenolon
*5 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
+ Coïtusueel actief;
+ Positief gemoedstoestand;

Vandaag begonnen met 5 mg tamoxifen, waarschijnlijk trek ik dit de hele kuur door. Vandaag getraind, ging op zich goed. Ik verbreek iedere week mijn records, ik verwacht dat dit de gehele kuur door zal blijven gaan. Mijn gemoed is weer positief, ik slaap op zich weer goed. De gynecomastie is verdwenen en stabiel. Vochtretentie is nog niet aanwezig, dit zal waarschijnlijk wel weer beginnen sinds ik op 5 mg tamoxifen zit. Verder zijn er weinig bijzonderheden te melden, ik groei gestaag en heb weinig bijwerkingen van kwade aard.
Week 5
Nandrolone, Methandrostenolon & Sustanon
Dag 29

*45 mg Methandrostenolon
*Injectie 0,7mL Sustanon
*5 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
+ Coïtusueel actief;
+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
+ Positief gemoedstoestand;

De start van week 5, mijn Methandrostenolon begint op te raken, deze zal ik binnenkort los laten. Ik heb het effect van "Dianabol" mogen ervaren en ben er behoorlijk van onder de indruk, de vochtretentie was op zich te doen, toen ik begon met tamoxifen vanwege de gynecomastie verdween de vochtretentie met enkele dagen. De training van gisteren heb voor enige spierpijn gezorgd in de getrainde spiergroepen, al met al een positieve indicatie. Ik ken merken dat de andere medicamenten hun intrede hebben gedaan, een kickstart is dus in mijn beleving wel aan te raden, gezien de injects hun werking pas gaan presenteren na een week of 4. Heb goed geslapen en ben positief gemutst.

Dag 30

*45 mg Methandrostenolon
*Injectie 2mL Nandrolone
*5 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
+ Coïtusueel actief;
+ Positief gemoedstoestand;

Vandaag toch iets bijzonders gedaan, ik heb allebei mijn deltoid medial geinjecteerd met 1 mL Nandrolone. Het injecteren ging vrij gemakkelijk, echter het aspireren zorgde voor wat problemen, dit heb ik een ander laten doen. Ik maak het restant aan Methandrostenolon op, ik schat nog voor één kleine week te hebben liggen. Zoals eerder vermeld heb ik nog steeds weinig last van vochtretentie en andere oestrogeen gerelateerde bijwerkingen, dit heeft allemaal te maken met de lage dosering tamoxifen. Het slapen gaat over het algemeen goed, tevens ben ik behoorlijk seksueelactief. Ik heb nog steeds spierpijn in de getrainde spiergroepen, ik wacht nog 48 uur voordat ik de gewichten weer pak. Ik zou aan het einde van elke 4 weken een evaluatie doen, deze zal ik op korte termijn gaan opstellen.

Dag 31

*45 mg Methandrostenolon
*Injectie 0,7mL Sustanon
*5 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
+ Positief gemoedstoestand;

Weinig bijzonderheden te melden. Ik heb op zich goed geslapen en heb nog steeds spierpijn. De injectie vanmorgen ging vrij goed, geen bijzonderheden te melden. Wat mij verbaasd is dat mijn hersteltijd van 72 uur naar 96 uur is gegaan, ik denk dat dit komt omdat ik nu meer sets in mijn trainingen doe. Aan het einde van de middag toch besloten te gaan trainen, heb wederom mijn volume weten te verbeteren op de borst, mijn rug had toch nog teveel vermoeidheid heb wat andere oefeningen gedaan om die alsnog te stimuleren.

Dag 32

*45 mg Methandrostenolon
*5 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
+ Positief gemoedstoestand;
- Gedemotiveerd door einde kuur in zicht;

Ik heb spierpijn verkregen in de getrainde spiergroepen, een indicatie voor mij dat er goed resultaat behaald gaat worden. Vandaag mijn AAS gebruik herberekend, het ziet er momenteel uit dat de kuur niet 12 weken gaat duren maar slechts 10 weken. De verkorting van de kuur heeft te maken met het feit dat ik over tekort Sustanon en Nandrolone beschik. Dit betekend dat ik mij momenteel op de helft van mijn kuur bevind, dit geeft mij een toch wel iets demotiverend gevoel.
Het slapen gaat weer goed, weinig problemen verder te vermelden. Ik heb geen bijwerkingen van kwade aard, de gynecomastie is onder controle op 5 mg tamoxifen. Ik zal de tamoxifen los laten als ik gestopt ben met Methandrostenolon, dit zal over twee dagen zijn.

Ik zou toch wel graag een half jaar continu willen kuren, met een bridge er tussen van een enkele maand. Een zogenaamde massa cycle die overloopt in een cutting cycle. Deze cutting cycle zal ik binnenkort presenteren in het AAS forum, hij zal waarschijnlijk Trenbolone gaan bevatten. Hier ben ik momenteel nog over aan het twijfelen in verband met de nier toxiciteit.

Dag 33

*45 mg Methandrostenolon
*Injectie 0,8mL Sustanon
*5 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
+ Positief gemoedstoestand;

Vanmorgen de injectie gezet, weinig bijzonderheden te melden. Heb nog spierpijn van eergisteren. Ik heb na de herberekening van gisteren de dosering van 0,7 mL EOD naar 0,8 mL EOD verhoogd. De kuur zal nog 5 weken duren, de Nandrolone zal gestaakt worden in week 8. De Sustanon zal ik nog 2 weken langer door injecteren dan de Nandrolone, zoals vermeld op het kuurschema, de kuur is slechts 2 weken korter geworden. De bijwerkingen zijn niet van kwade aard, blijf mij over het algemeen goed voelen. Mijn nachtrust is op zich goed, zou beter kunnen. De massa winsten zijn gestaag, lijken inmiddels vertraagd, dit kan ook te maken hebben met een recente aanpassing in het dieet.

Dag 34

*45 mg Methandrostenolon
*5 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
~ Redelijk gemoedstoestand;
- Vermoeidheid rugspieren;

Vandaag getraind, heb meer volume weten weg te drukken op de benchpress, echter de rugspieren lieten het voor de tweede keer op rij afweten. Ik denk dat ik op één of andere manier teveel spiervermoeidheid geaccumuleerd heb in mijn rugspieren. Gezien ik de gebruikelijke "hoofdoefening" voor de rug niet goed kon verzwaren, heb ik mij geconcentreerd op een andere oefening namelijk "Bent Over Barbell Rows". Vergeleken met 5 weken terug heb ik momenteel 40 kilogram meer op de benchpress, 40 kilogram meer op de lat pulley, 30 kilogram meer op de dip, dus in andere woorden: de kracht winsten zijn goed.

Elke keer dat ik train dwing ik mijzelf om hoger in gewicht/volume te gaan, dit is mij gedurende de kuur héél goed gelukt en ging mij moeilijker naturel af. Een voorbeeld hoe ik een nieuw gewicht "master" vind je in de SPOILER hieronder.

Ik stel hieronder de volgende situatie voor:
Een persoon kan momenteel (goed) 90 kilogram 10 maal benchpressen.
De persoon wil graag 100 kilogram als zijn nieuwe "standaard" traingewicht krijgen.

Traindag 1
3 sets * 10 * 90 kg
1 set * 10 * 100 kg

Traindag 2
2 sets * 10 * 90 kg
2 sets * 10 * 100 kg

Traindag 3
1 set * 10 * 90 kg
3 sets * 10 * 100 kg

Traindag 4
4 sets * 10 * 100 kg

Traindag 5
4 sets * 10 * 100 kg
*Letten op een volledig en eventueel vertraagde range of motion.

Dit is praktisch de methode die ik momenteel hanteer om mijzelf toch steeds sterker te dwingen elke training.
Op Traindag 5 blijkt of de spiergroepen sterk genoeg zijn geworden om het gewicht goed te kunnen verdragen, blijken de spiergroepen sterk genoeg dan kan men dezelfde procedure herhalen voor 110 kilogram.
Dag 35

*Injectie 0,8mL Sustanon
*Injectie 2mL Nandrolone
*5 mg Tamoxifen

^Methandrostenolon gestaakt

+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
~ Positief gemoedstoestand;
~ Gevoelige linkertepel;
- Slecht geslapen;

Vanmorgen 2,8 mL gezet in een 5 mL syringe, dit ging vrij zwaar. Toen ik de syringe uit mijn rechter quadriceps trok, bleek er nog ongeveer 0,05 mL in de syringe te zitten, dit heb ik tot mijn spijt weg gedaan. Gebruikelijk ervaar ik na zulk soort injecties een verhoogd risico op spierkrampen, in andere woorden: Als ik mijn kuit op een bepaalde manier aanspan, lok ik een spier verkramping uit. De Methandrostenolon is gisteravond opgeraakt, gezien dit middel toch vrij gemakkelijk aromatiseert hou ik nog voor een kleine week een hele lage dosering tamoxifen aan. Als de Methandrostenolon uit mijn systeem gescheiden is zal ik de tamoxifen dosering los laten. Mijn linkertepel is toch enigszins gevoeliger geworden, op zich geen probleem.
De nachtrust was ver van optimaal, ik ben in totaal 4-5 keer wakker geworden. De training van gisteren is goed gebleken, ik heb spierpijn in borst, rug en been -spieren. Ik vind het jammer om te denken dat dit alweer het einde is van week 5, in andere woorden: de tweede helft van de kuur begint nu.
Week 6
Nandrolone, Sustanon & Trenbolone
Dag 36

*5 mg Tamoxifen

+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
~ Negatief gemoedstoestand;
- Slecht geslapen;

Er zijn weinig bijzonderheden te melden. Ik ben wat gedeprimeerd door gebeurtenissen in mijn persoonlijke leven, ik slaap tevens slecht. Wat de laatste training aan gaat heb ik nog steeds spierpijn. Het resultaat van al het trainen, eten en natuurlijk de chemische middelen is op zich redelijk tot goed te noemen, de doseringen gaan de volgende kuur omhoog.
Ik trek de geestelijke bijwerkingen goed, tevens zijn er weinig lichamelijke bijwerkingen van kwade aard om deze redenen ga ik wat veranderingen aanbrengen in deze kuur.

Mijn zinnen heb ik gezet op 500 mg Trenbolone, 125 mg Nandrolone en 300 mg Sustanon per week voor de aankomende 8 weken, het doel blijft massa pakken en eventueel later in de kuur wat vet laten opdrogen.

Dag 37

*Injectie 0,8mL Sustanon
*5 mg Tamoxifen

+ Positief gemoedstoestand;
~ Redelijk geslapen;
- Extra rustdag ten behoeve van verminderen spiervermoeidheid;

Weinig bijzonderheden vandaag. Gezien de vorige twee trainingen niet ideaal waren voor de rug neem ik een extra dag rust, zo doende zal ik wat extra spiervermoeidheid verliezen. De injecties gaan tegenwoordig met een 5 mL syringe in plaats van een 2 mL, dit heeft als nadeel dat als ik niet hard genoeg de plunger indruk er 0,05 mL in de syringe blijft zitten. Doordat ik vanochtend harder de plunger indrukte heb ik toch enigszins de naald wat bewogen, namelijk onbewust iets dieper gedrukt en horizontaal bewogen, het resultaat was een behoorlijke druppel bloed die uit het injectiegaatje kwam toen ik de naald eruit trok. Ik schrok van het bloed, gezien ik mogelijk het esther in een bloedvat gespoten had, ik heb nog enkele minuten gewacht op bepaalde effecten zoals hoesten enzovoort, deze bleven echter weg. Ik kan dus concluderen dat een 5 mL spuit niet gebruikt moet worden voor een inhoud als 0,8 mL.

De Trenbolone zet ik aankomende dinsdag in, zie dag 40. Dan beginnen de volgende 8 weken van de kuur.

Dag 38

*Injectie 0,8mL Sustanon
*5 mg Tamoxifen

~ Redelijk geslapen;
- Minder kracht door staking Methandrostenolon;
- Slechte motivatie;
- Apathische gemoedstoestand;

Vandaag getraind na één extra rustdag opgenomen te hebben, aanvankelijk begon de training bagger. Ik ken merken dat ik gestaakt ben met de Methandrostenolon, het lijkt alsof ik wat gezakt ben in kracht. Ik heb echter al de gewichten die ik hiervoor deed toch nog gedaan, met wat extra moeite. Heb vanochtend de tweede vial Sustanon opgemaakt, aankomende dinsdag komen de vials Trenbolone aan zoals je kan zien op dag 40 zet ik een behoorlijke dosering AAS. Ik ben erg benieuwd naar de effecten van dit goedje, sinds de Methandrostenolon gestaakt is mis ik gewoon een goede hoeveelheid AAS, deze wil ik compenseren met de Trenbolone. De injectie ging tot 4 keer fout, 3 keer in een gevoelszenuw, de vierde ging goed. Direct na de injectie ben ik gaan trainen.

Dag 39

*5 mg Tamoxifen

+ Positieve gemoedstoestand;
~ Wachten op medicamenten;
- Slecht geslapen;

Heb een goede spierpijn in mijn borst, rug en armen. De spierpijn zorgt voor maximale groei, dat is dus héél goed. Ik ken overduidelijk merken dat de Methandrostenolon uit mijn systeem aan het geraken is, de gevoeligheid in mijn tepels is heel erg weg aan het zakken en ik kan niet wachten op dag 42, dan ken ik mijn tamoxifen gebruik staken. Morgen komen de vials Trenbolone binnen en start ik de volgende 8/10 weken van mijn kuur, laten we ervan uit gaan dat ik die 8/10 weken nog een extra 5 of misschien zelfs 10 kilogram pak. Mijn adoniscomplex begint weer de kop op te steken, ik kijk in de spiegel en zie nog steeds een ectomorf voor mij terwijl ik op 100 kilogram sta met ongeveer 14% BF. Weinig bijzonderheden vandaag, heb slecht geslapen. Ik werd meerdere keren gewekt door mijn kat, die liep te spinnen en te miauwen in mijn oor. Ik ben redelijk enthousiast over het starten van mijn volgende 10 weken, dit maakt mij op zich ook wel vrolijk.

Dag 40

*Injectie 0,285mL Sustanon
*Injectie 0,5mL Nandrolone;
*5 mg Tamoxifen

+ Positieve gemoedstoestand;
~ Wachten op medicamenten;
- Slecht geslapen;

Het is wachten op de vials Trenbolone, deze zouden vandaag gebracht worden, het is helaas vandaag niet aangekomen. Track and Trace is simpel gezegd onbetrouwbaar, stel je zou vrij genomen hebben van je werk voor het pakket. Een behoorlijke teleurstelling. Toch de nieuwe/lagere doseringen Sustanon en Nandrolone gezet, heb voor het eerst bloed geaspireerd. Eerste keer zetten was bijna in een zenuw, eruit gehaald en vervolgens bloed geaspireerd bij de tweede poging, uiteindelijk bij de derde poging groen licht. Ik heb nog steeds spierpijn heb dus een goede training gehad eergisteren, zal waarschijnlijk morgen na het zetten van de Trenbolone gaan trainen. Heb vannacht op zich slecht geslapen, word veel wakker in de nacht.

Dag 41

*Injectie 2,5mL Trenbolone
*5 mg Tamoxifen

+ Héél goed geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;

Uiteindelijk vanavond mijn vials Trenbolone Enanthaat mogen ontvangen, na een grondige analyse heb ik ze als echt bestempeld. Gezien ik al ruim een dag te laat was, direct een injectie voorbereid en gestoken in rechter quadriceps. Injectie ging moeiteloos, geen vreemde pijntjes of iets dergelijks. Heb nog geen bijwerkingen mogen ervaren, is echter niet vreemd gezien de lange halfwaardetijd. Ik zou vandaag gaan trainen na het ontvangen van het pakket, dit lukte jammer genoeg niet gezien het pakket vrij laat kwam. Heb enkel 4 sets lateral raises thuis gedaan, de echte training zal moeten wachten tot morgen. Nu is het moment daar om alle simpele koolhydraten en suikers te laten staan zodat de Trenbolone enige vetverbranding kan stimuleren. Ik ben benieuwd wat het mijn libido zal brengen, misschien ligt deze wel in een mum van tijd plat, echter kan ook mogelijk zijn dat ik 2/3 keer een apentruukje "moet" uitvoeren per dag. Ben erg benieuwd wat deze komende 8 weken mij gaan brengen.

Dag 42

*Injectie 0,285mL Sustanon
*5 mg Tamoxifen

+ Goed geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
~ Libido is hoog;
- Spierconditie is achteruit gegaan;

Vandaag staak ik het gebruik van tamoxifen gezien de Methandrostenolon inmiddels uit het lichaam verdwenen is, hierbij is het risico op gynecomastie verminderd. Vanmorgen voor het sporten een injectie Sustanon gezet, ik vind persoonlijk zonde om een gaatje te prikken in mijn lichaam voor zo'n (lage) dosering maar ik zal hier maar mee moeten leren leven, ik zet de Sustanon EOD. De training ging aanvankelijk beroerd, ik merkte dat mijn spieren tegenwoordig steeds meer behoefte nodig hebben aan een warming-up, deze ga ik ontwerpen. Heb mij voornamelijk geconcentreerd op een perfecte uitvoering op lager gewicht, ik kreeg namelijk de gewichten die ik normaliter doe simpelweg niet omhoog ter compensatie heb ik meer "vreemde" oefeningen ingezet. Ik denk dat ik niet heel goed in mijn vel zit of dat ik toch mijn trainingfrequentie moet versnellen. Desalniettemin heb ik het gevoel een goede training achter de rug te hebben gehad, met zekerheid ken ik zeggen dat er spierpijn morgen op mij wacht, zo ken de Trenbolone even goed inwerken op de beschadigde spiervezels. Ik merk overduidelijk dat er een ontzettende honger is naar proteïne, dit vind ik een héél goed teken, ben benieuwd of dit tijdelijk is, erger word of anders.

Ik ga toch enige aanpassingen ga aanbrengen in de manier van hoe ik nu train. Ik vond persoonlijk meer oefeningen met een lager gewicht heel lekker trainen.
Week 7
Nandrolone, Sustanon & Trenbolone
Dag 43

*Injectie 2,5mL Trenbolone

^Tamoxifen gestaakt

+ Goed geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
+ Spierspanning is verhoogd;
+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
~ Libido is heel hoog;

Vandaag besloten om een frontload te zetten, heb alles netjes uitgerekend. Door één weekdosering extra te nemen in week 1, heb ik 3 weken een betere hormoonspiegel. Gezien ik van hogere doseringen Testosteron en Nandrolone vandaan kom heb ik besloten de Trenbolone meteen op spiegel te brengen. Mijn gemoedstoestand is positief tot heel positief, heb het gevoel op mijn best te zijn en ben erg hongerig. Mijn libido is ontzettend hoog, ik loop praktisch de hele dag met een parate knaap. Ik ben benieuwd wat de komende weken mij gaan brengen, het geestelijke aspect ervaar ik heel positief. Waarschijnlijk blijven de bijwerkingen beperkt, mocht ik het op één of andere manier niet meer trekken dan verlaag ik de dosering Trenbolone. Het voelt alsof ik de anabolische versnellingsbak een versnelling of drie hoger gezet heb, het voelt veelbelovend, spieren staan continu gespannen en voelen gepompt.

Dag 44

*Injectie 0,285mL Sustanon

+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
+ Spierspanning is verhoogd;
+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
~ Libido is héél hoog;
- Slecht geslapen;
- Veel puistjes in gelaat;

Ik ken voor het eerst een typisch lichamelijke AAS bijwerking melden! Ik heb sinds gister allemaal beginnende kleine puistjes gekregen, zal mijn gezicht de komende weken grondig moeten gaan reinigen, dit zie ik als een bijwerking die wel te verwachten was door de frontload die ik gisteren gezet heb. Ik heb ontzettend slecht geslapen, ben meerdere keren wakker geworden, persoonlijk geef ik hier de AAS niet de schuld van. Mijn gemoedstoestand is ontzettend goed en in combinatie met mijn libido praat ik praktisch met elke vrouw die ik tegen kom. De trek in eten blijft hoog en is nog nooit eerder zo aanwezig geweest, het lijkt ook maar niet (goed) te stillen met mijn huidige voeding. Mijn spieren vollen continu gepompt aan en heb nog steeds spierpijn, vooral in de latissimus dorsi. De injectie Sustanon heb ik vanmorgen gezet, weinig bijzonderheden.

Dag 45

+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
+ Spierspanning en dichtheid is verbeterd;
~ Libido is héél hoog;
- Slecht geslapen;
- Veel puistjes in gelaat;

Heb op zich dezelfde situatie als gisteren en eergisteren. Heb veel trek in voeding, valt alleen te stillen met proteïne rijke voeding. Spierspaning is hoog en dichtheid van de spieren lijkt verbeterd. Het slapen gaat niet echt goed, denk dat ik het cafeïne gebruik ga minderen. Er zijn in ieder geval niet meer puistjes bij gekomen, zal wel stabiliseren nu. Grote kans dat ik vandaag ga trainen, voornamelijk op ROM ga ik letten en niet zo zeer op gewicht, dit heeft mij heel goed spierpijn opgeleverd de vorige keer en blijf ik dus doen. Het libido is echt ontzettend hoog, ik krijg onderbuikpijn als ik bepaald vrouwelijk schoon zie. Heb een zeer goede training gehad, heb mijn gewicht op de benchpress verbeterd en heb mijn rug goed getraint.

Dag 46

*Injectie 0,285mL Sustanon
*Injectie 2,5mL Trenbolone
*Injectie 0,5mL Nandrolone

+ Héél goed geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
+ Spierspanning en dichtheid is verbeterd;
+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
~ Libido is héél hoog;

Heb goed geslapen vannacht, ben niet één keer wakker geworden, gebeurt zeer zelden. Ben positief/goed gemutst en mijn coïtusdrift is nog nooit zo hoog geweest, voelt alsof ik onder invloed ben door iets wat mijn coïtuslust enorm versterkt, had niet verwacht dat deze bijwerking zo sterk zou zijn. De training van gisteren heb voor spierpijn gezorgd, de spieren staan vrij strak en zijn ietwat gepompt. De puistjes in het gelaat zijn gelukkig weg aan het trekken.
Ik heb vanmorgen de injecties gezet, heb de Trenbolone apart gedaan van de Sustanon en Nandrolone gezien de olie een andere kleur heb. Mogelijk zijn de oplosmiddelen die in Trenbolone zitten anders dan die van de Sustanon en Nandrolone. De Trenbolone is van een andere fabrikant.

Dag 47

*10 mg Tamoxifen

+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
+ Spierspanning en dichtheid is verbeterd;
~ Libido is héél hoog;
- Héél slecht geslapen;

Ik blijf positief ingesteld terwijl de nacht echt waardeloos was en libido blijft hoog. Het lichaam is hongerig en de spierdichtheid voelt verbeterd.

De kuur vordert op zich vrij goed. Aan het einde van week 8 zal ik weer gaan wegen om te controleren hoe het met de spiermassa winsten staan, de spiermassa winsten waren aanvankelijk ontzettend goed door de Methandrostenolon. Toen de Methandrostenolon gestaakt werd, kon ik merken dat ik een behoorlijk deel van mijn kuur opgegeven had, de spiermassa winsten waren toentertijd beperkt. De beperkte winsten van de afgelopen weken heb ik door de Trenbolone weer goed gemaakt. Heb jammer genoeg maar weinig spierpijn de tweede dag na mijn training, denk dat ik toch de diepere vezels niet goed beschadigd heb, dat gaan we goed maken bij de volgende training.

Dag 48

*Injectie 0,285mL Sustanon

+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
~ Libido is héél hoog;
~ Redelijk geslapen;

Vanmorgen een kleine Sustanon injectie gezet, weinig bijzonderheden. De nacht heb ik wel redelijk geslapen, toch een aantal keer wakker maar dat komt altijd wel goed uit gezien ik dan proteïne ga nuttigen. Ik blijf hongerig, misschien word het tijd meer voeding te gaan nuttigen, denk niet dat mijn ouders dat fijn gaan vinden. Libido blijft sky-high. De training ging op zich vrij goed, heb extra veel volume ingezet op de borstspieren en heb "vreemde" oefeningen ingezet voor de rugspieren, voor de benen heb ik de herhalingen vertraagd. Aan het einde van de training heb ik nog een extra set zeer trage push downs ingezet om de borstspieren en rugspieren nog een laatste klap toe te brengen.

Dag 49

+ Goed geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
+ Spierpijn in getrainde spiergroepen;
~ Libido is héél hoog;

De spierpijn die ik opgedaan heb van gisteren is minimaal, ik zal andere oefeningen moeten gaan inzetten, herhalingen vertragen of gewicht verzwaren, eventueel een deconditioneer tijd. Ik zal moeten aankijken hoe dit zich verder ontwikkeld. Ik vind het persoonlijk erg onhandig om te deconditioneren gedurende een AAS cycle. Verder blijven we over dezelfde dingen praten als voorheen, libido is hoog, veel trek in voeding en heb ditmaal op zich goed geslapen. Ik zit te twijfelen om de injecties van dag 52 naar voren te brengen naar dag 50 zodat ik in het begin van elke week de injecties zet, dit geeft een beter beeld wat er die week gebeurd.
Week 8
Nandrolone, Sustanon & Trenbolone
Dag 50

*Injectie 0,285mL Sustanon
*Injectie 2,5mL Trenbolone
*Injectie 0,5mL Nandrolone

+ Goed geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
+ Goed gemotiveerd;
~ Libido is héél hoog;

Ik had jammer genoeg maar weinig spierpijn opgedaan de laatste training, heb dus vandaag al getraind en kon merken dat er toch nog enige spiervermoeidheid aanwezig was. Ondanks de spiervermoeidheid heb ik net zoveel volume weten weg te drukken als normaal. Ik heb voornamelijk "vreemde" oefeningen gedaan zodat ik de spiergroepen op een andere manier beschadig, hopelijk ontstaat er nu wel spierpijn. Voor mij is spierpijn een indicatie dat er goede spiermassa winsten gaan optreden, als ik geen spierpijn heb na een training verander ik de oefeningen, gewicht of vertraag ik de herhalingen. Ik heb voor het eerst supersets geprobeerd, heb hier veel over gelezen en het bespaard in ieder geval veel tijd. Ik ben benieuwd wat deze dubbele spierbeschadiging aan spiermassa gaat betekenen.

Dag 51

*Injectie 0,285mL Sustanon

+ Goed geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
~ Libido is hoog;

Door de dubbele training heb ik goed spierpijn verkregen in al de spiergroepen, zal nog een 72 uur rust nemen voor goed herstel. Aan het eind van deze week zal ik mijn gewicht wegen, heb geen flauw idee wat ik bij gekomen ben, denk dat de spiermassa winsten wat vertraagd zijn vergeleken met het begin van de kuur. Het libido is iets gedaald maar blijft hoog, voel mij goed en heb goed geslapen. Heb verder weinig bijzonderheden te melden, de injectie ging vrij netjes zonder problemen. Ik schat mijn gewicht tussen de 100 en 110 kilogram, in verband met het feit dat ik het pushdown apparaat niet naar beneden krijg als die op 110 kilogram ingesteld staat.

Dag 52

+ Goed geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
~ Libido is hoog;

Weinig nieuwe dingen te melden, de trainingen en voeding doen netjes hun werk. Had vandaag toch nog wel enige spiervermoeidheid maar ga morgen trainen. De spiermassa winsten op Trenbolone lijken vele malen beter dan op de medicamenten die ik hiervoor nam. De spierhardheid is bijvoorbeeld verbeterd. Mijn gemoedstoestand is/blijft erg positief, libido is hoog en mijn voedselinname is verhoogd. Weinig echte bijzonderheden te melden.

Dag 53

*Injectie 0,285mL Sustanon

+ Redelijk geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;
+ Proteïne honger;
~ Veel gedroomd;
~ Libido is hoog;

Vandaag heb ik een ontzettend goede training gedaan. De borstspieren heb ik voornamelijk goed getraind, zowel vlak, incline, flies en dips. Ik concentreer mij de laatste trainingen voornamelijk op het behalen van een goede ROM, ik prefereer een trage, gecontroleerde en diepe beweging. Ook vertraag ik de herhaling op moment dat ik de gewenste spier voel trekken, zo begint hij goed pijn te doen en raakt de spiergroep flink vermoeid. De spiermassa winsten zijn verbeterd door meer op een volledige en trage ROM te concentreren, tevens helpt de Trenbolone mee. Gemoedstoestand, libido en voedseltrek is ontzettend hoog en ik heb ontzettend goed gedroomd.

Ik ben mij behoorlijk aan het storten in super sets, met een oplopende (gewicht)piramide. Op het moment dat ik de set/herhaling op het hoogste gewicht faal; verlaag ik het gewicht (een piramidetrede) en doe vervolgens weer een set tot ik die herhaling faal, zo bouw ik de piramide ook weer af.

Ik ben benieuwd wat deze methodiek voor mij gaat betekenen in de komende weken.
Dag 54

+ Redelijk geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;
~ Libido is hoog;

Ik heb weinig bijzonderheden te melden wat vandaag betreft. Heb op zich redelijk geslapen en ben positief gestemd, het libido blijft heel erg hoog. Ik zal de aankomende dagen wat beperkter kunnen eten qua proteïne en trainen, iets waar ik zeer ontevreden mee ben. Vandaag heb ik nog getraind in mijn lokale sportschool, ik heb extra nadruk gelegd op de borst, schouders en rug. Door deze extra training beschadig ik de dieper liggende spiervezels, iets wat ik wel nodig ga hebben gezien de locatie waar ik naar toe verhuis beperkter is qua trainfaciliteiten.

Dag 55

*Injectie 0,285mL Sustanon

+ Redelijk geslapen;
+ Positieve gemoedstoestand;
~ Libido is hoog;

Vandaag behoorlijk spierpijn door de extra training, heb vandaag beperkt kunnen eten qua proteïne. Dit gaat de komende dagen ook niet goed komen, gezien op de locatie waar ik nu ben er geen rekening word gehouden met mijn proteïnerijke dieet. Ik zal weer moeten supplementeren met whey-proteïnepoeder, iets waar ik vanaf gestapt was omdat ik via vaste voeding mijn proteïne binnen kreeg.

Ik zal de komende dagen moeten schipperen met betrekking tot voedsel, ik zal noodgedwongen meer koolhydraten moeten nuttigen en minder proteïne.

Dag 56
 

Bijlagen

Trainschema.doc
62,5 KB · Weergaven: 150

Kuurschema.doc
85 KB · Weergaven: 166

AAS Steroid Behavior.xls
79 KB · Weergaven: 166

Laatst bewerkt:
Tering, flinke doseringen voor een 1e kuur imo. Succes man! Waarom de keuze niet eerst een test-e only te pakken en meteen Sust ( vaker zetten ) en een dikke dosis deca ernaast?
 
Flinke dosering inderdaad weet je in ieder geval dat je groeit haha... Wel werk je met alleen maar aromatiserende middelen en ook nog op hoge dosis en dat voor een eerste kuur zet de koffie maar vast klaar voor de aankomende gyno ... Verder succes man
 
Absurde hoeveelheden, waarom niet 250mg sust en 200mg deca? Hoe vaak zet je de sust? Ik zou HCG al vanaf week 1 zetten. Succes, ik ga je volgen ;)
 
Zit te twijfelen of ik moet gaan trainen vandaag. Het spierherstel is abnormaal snel op deze doseringen AAS. Tevens het logje geupdate.
 
Ik volg je zeker, flink kuurtje!
 
Het kritiek op de doseringen vind ik toch wel zorgwekkend. Mochten de bijwerkingen te groot zijn, dan zal ik de doseringen verlagen.

Het zal om de 3,5 dagen het volgende mixje worden:

1 mL Sustanon
1 mL Nandrolone

Knuppel, dat hebben we al zo'n beetje 20x in je andere topics gezegd. Waarom maak je een topic open als je niet naar advies luistert?
Hoop dat je niet gevoelig bent voor gyno, zoals ik al eerder zei ;)
Maar goed, eigen keus natuurlijk. Ik volg je.. benieuwd hoe je het gaat ervaren!

Ga je ook echt loggen of komen er geen oefeningen, reps etc..
 
Laatst bewerkt:
Stevig eerste kuurtje bro, less is more naar mijn mening! :)

Succes, ik volg.
 
Waarom maak je een topic open als je niet naar advies luistert?

Ik heb het schema wel degelijk aangepast aan de adviezen, ben ook dankbaar voor het gekregen advies. Ik bleek een vial Nandrolone teveel gekregen/gehaald te hebben, deze wil ik ook graag opmaken. Vandaar de bump in Nandrolone dosering. :rolleyes:
 
Dag update, heb onder elke dag aanvulling een kleine samenvatting gesommeerd. Dit maakt het gemakkelijker om de log te lezen op lange termijn.

Onder elke aanvulling staat een samenvatting van de psychologische en lichamelijke aspecten die de AAS met zich meebrengt.
Een + voor een positieve ervaring, een - voor een negatieve en een ~ voor zowel niet positief als negatief.
 
Dag 2 je baardgroei versneld? :eek:
 
Ik heb van nature een hele trage en slechte baard. Ik had mij geschoren op de dag dat ik de injectie zette. Op dag twee had ik al behoorlijk wat stoppels, dit duurt bij mij normaal 2 tot 3 dagen.
 
Okay knap haha.
Ik heb ook nauwelijks baardgroei, sterker nog ik word al grijs en kan nog geen goede baard laten groeien.
Zelfs niet na al die roids die er de afgelopen 2 jaar zijn ingegaan.
Het is wel wat meer geworden op den duur, maar een verschil van een dag of zo merk ik echt niet.
 
Okay knap haha.
Ik heb ook nauwelijks baardgroei, sterker nog ik word al grijs en kan nog geen goede baard laten groeien.
Zelfs niet na al die roids die er de afgelopen 2 jaar zijn ingegaan.
Het is wel wat meer geworden op den duur, maar een verschil van een dag of zo merk ik echt niet.

Ik ken mij hierin helemaal vinden. :) Ik heb een ontzettend slechte baard. Mijn wangen zijn onvolledig en mijn onderkant van de kin en keel is idem ditto. Ik zie op foto's dat jij ook helemaal geen last heb van male pattern baldness, ik idem ditto. Sommige mensen reageren gewoon anders op androgenen dan andere.
 
Ik ken mij hierin helemaal vinden. :) Ik heb een ontzettend slechte baard. Mijn wangen zijn onvolledig en mijn onderkant van de kin en keel is idem ditto. Ik zie op foto's dat jij ook helemaal geen last heb van male pattern baldness, ik idem ditto. Sommige mensen reageren gewoon anders op androgenen dan andere.

Klopt, ik heb nauwelijks last van haaruitval ook. Heel lichtjes op Provi, maar verder eigenlijk niet :engel:
 
:eek: damnn je 1 e kuur en dan al zo flinke dosis naar binnen knallen suc6 benieuwd wat het je gaat brengen ;)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Soortgelijke topics

Back
Naar boven