Fitness Seller

Loshangend vel

Users who are viewing this thread

ToineMan

Novice
+15 jaar member
Lid geworden
12 apr 2003
Berichten
11
Karma
0
Hallo, ik kon hierover nog niet eerder een topic vinden dus ik heb er 1 gemaakt. Excuses als er reeds toch al over gepost is.

Ik ben ongeveer 8 maanden geleden begonnen met dieeten. Ik was erg dik (110 kilo) en was dat gewoon zwaar beu. Ik heb mezelf op een variant van het zgn. scarrsdale dieet gezet, en ben zo bezig gegaan. Gelukkig ging dit erg voorspoedig. Na een maand of 2, toen ik de ergste kilo's kwijt was, ben ik erbij gaan fitnessen. Inmiddels weeg ik nog zo'n 78 kilo (met een lengte van 1m89) en zit ik gewoon een stuk lekkerder in mijn vel. Sinds kort ben ik overgestapt op 4x per week in de sportschool, en ga ik meer aandacht besteden aan spiergroei.

Al dat dieeten heeft me met 1 probleem opgezadeld: Los vel. Nu moet je dit niet zien als vel dat als een plastic zak om mijn buik hangt, maar ik heb er wel degelijk wat van overgehouden, als gevolg van verdwenen onderhuids vet. Op bepaalde plaatsen is het meer dan op andere plaatsen. Op mijn buik is het nog wel het meest zichtbaar, ook zitten daar een soort van groeistriemen (waarschijnlijk omdat de huid zodanig is uitgerekt in mijn dikke periode). Verder heb ik op de borst (samen met grotere tepels), op de dijen en onder mijn kin vel over, waardoor je dikker lijkt dan je bent. Nu kan mijn kin me niet veel interesseren, maar mijn buik ziet er eigenlijk niet echt fantastisch uit. Sommigen beweren dat het met veel sporten bijtrekt, maar ik betwijfel of zoveel vel zomaar even weggaat.

Ik ben er nog niet mee naar een medisch specialist geweest, maar overweeg om bij een huidspecialist om raad te vragen, misschien dat de huid netjes operatief weg te halen valt. Een litteken zou me dan nog nieteens veel interesseren.

Iemand ervaring met los vel, of tips voor me? Vast bedankt!
 

Levrone@

Competitive Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
16 mrt 2003
Berichten
1.639
Karma
0
ja, liposuctie los vel is namelijk niet zo 1, 2, 3 weg te halen.
 

bodybuilder0102

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
2 feb 2003
Berichten
1.134
Karma
0
heb ik ook last van... maar afhankelijk van de hoeveelheid losse vel kan je bepaalde cremes die ervoor zorgen dat de huid strakker word... daarvoor moet je ff naar een goede drogist ofzo

als het in grotere mate is komt hier plastische chirurgie bij kijken... en daar hou je minimale littekens tot geen over.

suc6 bij je keuze.
 
OP
T

ToineMan

Novice
+15 jaar member
Lid geworden
12 apr 2003
Berichten
11
Karma
0
Mwah, met een zalfje zal moeilijk worden, het is namelijk echt een restant van mijn periode als dikke jongen, je kunt de huid gewoon tussen duim en wijsvinger een stukje uittrekken. Vooral op de dijen en op de buik dus. Wat ook opvalt is dat mijn skelet duidelijk een andere vorm heeft merk ik nu. Zo zijn de bovenste gedeelten van mijn bekken, op de heupen, stukken breder. De mate waarin ik het heb zal toch op plastische chrirurgie uitkomen denk ik. Toch bedankt!
 

Elmar

Advanced Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
16 okt 2002
Berichten
1.493
Karma
1
Ik ken ook iemand maar je kan dit weg laten halen door een Arts en word vergoed door de ziekenfonds.
 

ZoutZak

Huge Freak
+15 jaar member
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
9.199
Karma
49
Lengte
2m
Massa
110kg
Originally posted by ToineMan
mijn periode als dikke jongen
ey bolle ;) alles goed?

nu nog beetje spiermassa opbouwen he.

grtz michel
 

elefino

Cool Novice
+15 jaar member
Lid geworden
15 feb 2003
Berichten
222
Karma
0
Groot compliment voor jou!!
32kg in 8 maanden. Knappe prestatie :thumbup:
 

frans1

Novice
+15 jaar member
Lid geworden
15 apr 2003
Berichten
29
Karma
0
heb hetzelfde probleem overgehouden na LIPO.

ben hier al maanden mee bezig dmv cardio enz. maar het helpt geen ene moer
 
OP
T

ToineMan

Novice
+15 jaar member
Lid geworden
12 apr 2003
Berichten
11
Karma
0
Klopt, ik krijg het met veelvuldig hardlopen en cardio ook niet gedaan. Over 3 weken heb ik een afspraak met een PC, eens kijken wat die ervan weet te zeggen.
 
OP
T

ToineMan

Novice
+15 jaar member
Lid geworden
12 apr 2003
Berichten
11
Karma
0
Om na jaren nog eens op dit topic terug te komen, las het toevallig terug vandaag:

De Plastisch Chirurg is er unaniem over dat het op jongere leeftijd geen goed idee is om een buikwandcorrectie te doen, ivm bijwerkingen en revalidatietijd. Je ligt na zo'n ingreep makkelijk een week in het ziekenhuis, en zult lang daarna ook nog voorzichtig aan moeten doen, afhankelijk van de grootte van de ingreep. Vooral op jongere leeftijd is dit lastig, ook icm schoolverplichting enz. Soms moeten namelijk de buikspieren opnieuw aangehecht worden, en dan duurt het revalideren langer.

Ik heb het dus niet gedaan, bovendien beweerde de PC dat verzekeringen alleen betalen als je kunt aantonen dat het echt in de weg zit en je dagelijkse gang van zaken belemmert (daarom krijgen tennisters borstverkleining wel vergoed, schandalig). Dus zonder uitgebreid rapport van een psychiater dat ik zelfmoord wil plegen als het niet verandert wordt er niets vergoed. Nu vind ik wat los vel niet zo'n probleem, afgezien van het feit dat sommige vrouwen denken dat ik een bierbuik heb, maar goed gereedschap hangt onder een afdak. :)

Inmiddels zijn we welgeteld 5 jaren verder, en in die 5 jaren is het in volume wel afgenomen, maar nog altijd niet compleet weg. Buikspieroefeningen dagelijks dragen wel enigszins bij, de PC raadde destijds meer trainen ook al aan. Ik ga binnenkort nog eens langs om te informeren wat de huidige situatie is sinds het verzekeringssysteem compleet is omgegooid, en misschien techniek is veranderd, verbeterd oid. Bovendien zou ik meer kans maken bij internationale klinieken met meer ervaring (Amerika, met al die Oprah's en Shallow Hal's?) maar daar heb je als pas afgestudeerde geen geld voor. Keep you posted, en als meer mensen met hetzelfde probleem kampen is mijn goedkoopste advies: Keep em crunchin!
 

leroyvdk

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
4 jan 2009
Berichten
309
Karma
0
Ik kan iemand die heeft het in belgie laten doen kortere w8lijst. en hij heeft alles vergoed gekregen, hij had wel een verklaring dat het in de weg zat enz voor zijn werk. Meschien lukt jou dit ook wel met een beetje moeilijk doen en beetje de waarheid verandere heeft hij ook gedaan. :D dit is ongeveer 1 jaar geleden gebeurt
 

Cables

Competitive Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
14 jul 2005
Berichten
2.534
Karma
3
cose anal schijnt goed te werken om dat vel wat strakker te maken, pro bb'ers gebruiken het weleens
 

knaller

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
13 mei 2007
Berichten
303
Karma
2
ik herken het probleem helaas ook, ben 19 en ben vroeger ook erg dik geweeesy 133 kg, afgelopen zomer woog ik 78...nu weer massa aan het opbouwen en zit momenteel op87.
Heb er ook wel over naged8t, denk ook dat een operatie de enige oplossing is, heb het erg op min buik en borst...
Mischien maar eens met de huisarts gaan praten wat de mogelijkheden zijn, ook gezien mijn leeftijd
 

Aequitas

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
8 mrt 2007
Berichten
594
Karma
0
Ik heb er ook last van :( Niet zo erg als jullie maar geen strakke buik bij een lag vetpercentage.. :O
 

Naar boven