Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een alternatieve webbrowser te gebruiken.
Originally posted by Big Steve Elke 1,5 uur 60gram eiwtten eten kan je lichaam dat verwerken of is dat te veel en gaat hij dit als andere stoffen gebruiken.
Eiwitten zullen altijd voor een groot gedeelte naar andere stoffen worden omgezet in de lever. Eet je minder eiwit dan zullen er relatief meer aminozuren over blijven. Als jij bijvoorbeeld 10 gram eiwit op een dag zou eten dan zou je daarvan misschien 8 gram aan aminozuren over houden = 80%. Eet jij 300 gram eiwit dan hou je misschien 125 gram aan aminozuren over = 42%.
Bij een hogere eiwitinname hou je relatief dus minder aminozuren over, maar absoluut veel meer. Minder eiwit betekent gewoon dat je er efficiënter met de aminozuren wordt omgesprongen. Om deze reden wordt meestal de 2 gram per VVM aangegeven. Eet je minder dan haal je niet de maximale hoeveelheid aminozuren eruit. Eet je meer dan zullen er niet meer aminozuren over blijven. Natuurlijk kun je wel beter meer eiwitten eten dan te weinig.
Eet je boven je cal. gebruik dan zet je altijd wat vet aan. Dit vet komt zowel van eiwitten(indirect) als van koolhydraten en vetten.
Pffff...wat een dwaze discussie weer zeg. We weten nu toch zeker wel dat als je groot wilt worden dat je veel eiwitten moeten eten, en dat je dat ook moet als je in je cutting fase zit Ik snap dat gezever erover af en toe niet. Sorry hoor...