Passi
Cool Novice
- Lid geworden
- 28 aug 2019
- Berichten
- 35
- Waardering
- 13
- Lengte
- 1m79
- Massa
- 87kg
- Vetpercentage
- 16%
jo allen!
Ik sport nu 2 jaar waarvan het laatste jaar krachttraining. Ik ga 4 dagen in de week en doe 2 keer full body per week. Alles is prima op elkaar afgestemd, rust is goed, ik drink niet tot zeer weinig, ik slaap voldoend etc etc.
Alleen liep ik laatst tegen een plateau aan, ik probeerde zoveel mogelijk te eten (2 maaltijden per dag, stevig ontbijt etc.) maar ik kwam niet verder, ik voelde me vaak energieloos, of ik herstelde langzaam. Schiet niet op dus. Ik besloot om uit te rekenen wat ik nou eigenlijk moet eten en dat ook gewoon lekker te meal preppen.
Ik ben uitgekomen op 50/25/25 (carbs/fats/protein) nou prima, beetje zilvervliesrijst afwegen, en volkoren spaghetti voor de afwisseling ;P.
Koken, kipje erbij, groen erbij, in bakjes verdelen en klaar.
Mijn vraagt komt.
Ik krijg de helft amper weg...?! Het is zoveel wat ik moet eten volgens alle voedingsdeskundigen op die sites en zo..?
Hoe dan? Heeft het te maken met dat ik mijn bodyfat erbij mee heb gerekend als lichaamsgewicht? Of had ik de rijst moeten koken en dan pas afwegen aangezien rijst in massa wel bijna 3 keer toeneemt..?
Wat waren jullie bevindingen toen jullie voor het eerst echt strak met voeding bezig gingen?? Let me know
Ps: ik moet dus 3300 kcal eten, is dat niet erg veel voor een jongen van 1.80 lang en 81kg waarvan minimaal 12% bodayfat.
En is die verhoudingen van macro’s echt zo belangrijk ?
Groetjes
Ik sport nu 2 jaar waarvan het laatste jaar krachttraining. Ik ga 4 dagen in de week en doe 2 keer full body per week. Alles is prima op elkaar afgestemd, rust is goed, ik drink niet tot zeer weinig, ik slaap voldoend etc etc.
Alleen liep ik laatst tegen een plateau aan, ik probeerde zoveel mogelijk te eten (2 maaltijden per dag, stevig ontbijt etc.) maar ik kwam niet verder, ik voelde me vaak energieloos, of ik herstelde langzaam. Schiet niet op dus. Ik besloot om uit te rekenen wat ik nou eigenlijk moet eten en dat ook gewoon lekker te meal preppen.
Ik ben uitgekomen op 50/25/25 (carbs/fats/protein) nou prima, beetje zilvervliesrijst afwegen, en volkoren spaghetti voor de afwisseling ;P.
Koken, kipje erbij, groen erbij, in bakjes verdelen en klaar.
Mijn vraagt komt.
Ik krijg de helft amper weg...?! Het is zoveel wat ik moet eten volgens alle voedingsdeskundigen op die sites en zo..?
Hoe dan? Heeft het te maken met dat ik mijn bodyfat erbij mee heb gerekend als lichaamsgewicht? Of had ik de rijst moeten koken en dan pas afwegen aangezien rijst in massa wel bijna 3 keer toeneemt..?
Wat waren jullie bevindingen toen jullie voor het eerst echt strak met voeding bezig gingen?? Let me know
Ps: ik moet dus 3300 kcal eten, is dat niet erg veel voor een jongen van 1.80 lang en 81kg waarvan minimaal 12% bodayfat.
En is die verhoudingen van macro’s echt zo belangrijk ?
Groetjes