XXL Nutrition

Magere komijnenroombieslookkruidenkaas (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Cowgirl Herb

Dutch Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
1 nov 2002
Berichten
517
Waardering
1
Dit was een experimentje van mij en zo lekker dat ik het jullie niet wil onthouden:

Aan een bak magere kwark (ja van die dikke Ravensberger of Jogging) toe te voegen naar smaak: bieslook, Djintan (Conimex = gemalen komijn) en zwitserse kaas. En wat wordt dit??? Komijnenroombieslookkruidenkaas...:lick:
Heerlijk op brood of gewoon zo en lekker veel eiwitten en weinig koolhydraten en vetten. Probeer het, dit is echt heel lekker en een nieuwe dimensie voor je kwark.

Eerst heb ik het gemengt met kwark dat was lekker, later ook gedaan met cottage cheese dat vond ik eigenlijk een beetje te zout worden, met nog wat kwark erbij was dat ook goed te doen.
 
:thumb::lick:

lekker voor op brood ook bij de kalkoenfilet
 
Cowgirl Herb zei:
Dit was een experimentje van mij en zo lekker dat ik het jullie niet wil onthouden:

Aan een bak magere kwark (ja van die dikke Ravensberger of Jogging) toe te voegen naar smaak: bieslook, Djintan (Conimex = gemalen komijn) en zwitserse kaas. En wat wordt dit??? Komijnenroombieslookkruidenkaas...:lick:
Heerlijk op brood of gewoon zo en lekker veel eiwitten en weinig koolhydraten en vetten. Probeer het, dit is echt heel lekker en een nieuwe dimensie voor je kwark.

Eerst heb ik het gemengt met kwark dat was lekker, later ook gedaan met cottage cheese dat vond ik eigenlijk een beetje te zout worden, met nog wat kwark erbij was dat ook goed te doen.

Ow...geloof me...dat is goed eten!! :lick: :thumb:
 
Back
Naar boven