- Lid geworden
- 20 jun 2004
- Berichten
- 1
- Waardering
- 0
Waarom eet iedereen nog tonijn ?
Blikje makreel in olijfolie, 125g, ongeveer 1euro:
77g eiwit
14g vet (omega3 want vis, en vnl de olijfolie wss die ik toch niet mee eet)
0g carbs
Dat is zelfs veel te veel voor mij, voor één maaltijd, dat kan ik beter in 2 keer opeten...
Is dat niet geniaal ? Goedkoop, belachelijk hoog % eiwit, best wel lekker ook (smaakt veel naar tonijn),...
Of zijn het geen 'interessante', te eentonige eiwitten ?
Blikje makreel in olijfolie, 125g, ongeveer 1euro:
77g eiwit
14g vet (omega3 want vis, en vnl de olijfolie wss die ik toch niet mee eet)
0g carbs
Dat is zelfs veel te veel voor mij, voor één maaltijd, dat kan ik beter in 2 keer opeten...
Is dat niet geniaal ? Goedkoop, belachelijk hoog % eiwit, best wel lekker ook (smaakt veel naar tonijn),...
Of zijn het geen 'interessante', te eentonige eiwitten ?