AndroidHealthClinic

Man waant zich bij 300 km/u F1-piloot en schudt politie af (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

SHREDDEDBRAH

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
2 apr 2011
Berichten
2.385
Waardering
221
Lengte
1m85
Massa
92kg
Vetpercentage
12%
We kennen allemaal de Franse A7 als de Autoroute du Soleil van de jaarlijkse zomerse vakantie-uittochten naar het Zuiden van Frankrijk. Een Duitse wegpiraat dacht op die autosnelweg in zijn Audi RS5 V8 even dat hij Sebastian Vettel was, want als een ware Formule 1-piloot schudde hij bij liefst 300 km/u de Renaults Mégane van de Franse gendarmerie af. Daarbij speelde de snelheidsduivel nadrukkelijk met mensenlevens, want hij aarzelde niet om bij die waanzinnige snelheid over de pechstrook te razen en tussen auto's te slalommen. Bovendien ramde de Duitser op zijn wilde straatrace ook nog een péage-slagboom. Hij slaagde erin de politie af te schudden, maar werd een dag later toch ingerekend.
xn96cn.jpg


De wilde achtervolging, die veel weghad van een scène uit een James Bond-film, begon dinsdag rond 14 uur op de A7 ter hoogte van de stad Valence. Agenten van het korps voor verkeersveiligheid (ESDR) van het departement Drôme flitsten in de richting van Lyon een chauffeur aan het stuur van een Audi RS5 V8 met een snelheid van 157 km/u waar 110 km/u toegestaan is op de gevaarlijke ring rond Valence.

Plankgas
De 47 km/u die hij te snel reed, zouden hem een zware boete opgeleverd hebben, maar de wegpiraat wilde die blijkbaar ontlopen. In hun Renault Mégane RS zetten twee wagens van de snelle interventie-eenheid van de Franse gendarmerie de achtervolging in. Na enkele kilometers aan meer dan 250 km/u geraakten ze eindelijk ter hoogte van het te onderscheppen voertuig. De Duitse snelheidsduivel merkte dat op en in plaats van te stoppen, gaf hij nog meer gas.

Verlaat A7
Tijdens de wilde achtervolging aarzelde de man niet om de gendarmes bij een topsnelheid van 300 km/u af te schudden door over de pechstrook te scheuren en te slalommen tussen de andere voertuigen op de autosnelweg met drie rijstroken. Zo bereikte hij tientallen kilometers verderop het péage-station van Tain-l'Hermitage. Daar ramde hij door de slagboom om enkele seconden later de Autoroute du Soleil te verlaten.

Opgemerkt
Een grootscheepse zoekactie werd op het getouw gezet om de Audi RS5 met Duitse nummerplaat op te sporen. Er kwam zelfs een helikopter aan te pas, maar de zoektocht blijkt aanvankelijk vruchteloos. Pas een dag later merkte een agent van de militaire politie de geseinde wagen op in het centrum van Valence. Opnieuw werd er groot alarm geslagen en deze keer ontkwam de extreem roekeloze wegpiraat niet. Er wacht hem een zware straf.
Bron:http://www.hln.be/hln/nl/960/Buiten...300-km-u-F1-piloot-en-schudt-politie-af.dhtml
RS5:heart:
http://www.youtube.com/watch?v=zdDFL1DWba8
http://www.youtube.com/watch?v=PyS44t6pU34
 
Laatst bewerkt:
Voor wie wilt weten wat een boete kost op de A7, foto komt er aan, even bewerken :D
Twijfelde ook even om door te rijden, aangezien je die kerels inderdaad snel kan afschudden met een snelle wagens, maar aan de grens overgang hang je er toch aan, dus maar gestopt.
Boete was onmiddellijk te betalen btw :p

s335gm.jpg



Wat een retard wel om aan die snelheid weg te rijden, aanvaard je boete man.
 
Had izxzxyhzx niet zon wagen?
 
Lol@ Russisch filmpje met Belgische RS5
 
haha wat een vent. Iemand stuurt even in naar links zonder te kijken en ze kunnen jou en waarschijnlijk nog wat andere mensen bij elkaar rapen.


Had izxzxyhzx niet zon wagen?

Waar is die vent eigenlijk? Is hij gebanned ofsow?
 
Wees blij dat dat in Nederland niet was.

In Duitsland en verder al meerdere keren goed weggekomen, en op weg van Gent naar Barcelona ook, de Coyote deed zijn werk overal goed, tot net voor de grens lol. We kwamen net over een heuvel (vandaar dat we 200 reden en geen 300 lol) en toen zagen we ze direct met hun speedgun (was al bijna 11u 's avonds trouwens, dus hadden geen controle meer verwacht, vaste flitsers niet druk in maken)

Flikken waren nog vrij chill eigenlijk, ze zeiden dat we geluk hadden dat het niet ietsje sneller was. Hadden de keuze tussen direct betalen of nachtje id bak en auto achterlaten. Keuze snel gemaakt.

Rijbewijs 3 maand kwijt in Frankrijk. Viel al bij al nog mee, in België liggen de boetes ook veel hoger.
 
lekker racen, niks mis mee.
 
Wees blij dat dat in Nederland niet was.

---------- Post toegevoegd Thu 10 Jan 2013 om 19:27 ----------



Volgens de geruchten kijkt hij tegenwoordig door tralies naar buiten

lol waarvoor zou hij kunnen zitten zo'n pussy..
 
Deze duitse goos kan zn rs5 wel aan mij schenken, want zijn rijbewijs krijgt die toch niet meer terug van die franse popo's :D
 
Deze duitse goos kan zn rs5 wel aan mij schenken, want zijn rijbewijs krijgt die toch niet meer terug van die franse popo's :D

Rijbewijs nemen ze enkel af in Frankrijk. Ze houden het daar even bij, maar in je thuisland mag je gewoon rijden hoor :D

Wagen kunnen ze ook enkel in beslag nemen als je Fransman bent.
 
Als hij gestopt was zou hij er iig een stuk goedkoper vanaf zijn gekomen. Nu is het een torenhoge boete en een RS5 die wat schade heeft opgelopen :roflol:
 
als je zo'n auto kan betalen interesseert je dat vast niet veel;)
 
Back
Naar boven