XXL Nutrition

Mass Creatine Bodylab

Users who are viewing this thread

Bipolar

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
8 okt 2012
Berichten
1.723
Karma
85
Lengte
1m80
Massa
86kg
Vetpercentage
13%
Het is een nieuw product dus ervaring heb ik er niet mee.

Info:
Creatine Combinatie voor maximale resultaten

Creatine is het meest onderzochte supplement met ontzettend veel voordelen voor krachtsporters. Mass Creatine bevat een combinatie van diverse creatines in een zeer hoge dosering. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale effect van creatine pakt. Er is daarnaast nog meer waardoor Mass Creatine zorgt voor een veel beter effect dan alle andere creatine producten

[Afbeelding niet meer beschikbaar]


Carb Blend voor perfecte opname

De opname van creatine kan vele malen effectiever wanneer er insuline word gecreeerd. Dit is echter een gevaarlijk spel. Je wilt namelijk een zo goed mogelijke opname van je creatine maar niet aankomen in vetmassa.

De combinatie van diverse snelle koolhdyraten die gebruik maken van de verschillende dragers zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk creatine word opgenomen zonder vetopslag. Bijna elk creatine product met koolhydraten gebruikt simpelweg suiker. Dit kan vele malen beter we hebben een zeer uitgekiende blend van Pharmaceutical grade dextrose, Waxy Maize, Fructose en isomaltulose gecreeerd. Deze combinatie in de juiste hoeveelheid zorgt voor een maximale toename van spiermassa en geen vetopslag.

Let op: megadoseringen van meer dan 70 gram koolhydraten vind je niet terug in Bodylab Mass Creatine. Dit is niet effectiever maar een truc om je het gevoel te geven dat je heel veel meer krijgt. Wij geven je liever heel veel resultaat voor de beste prijs.


Synergetische combinatie met Beta Alanine

Naast Creatine is er nog een supplement wat de aandacht van krachtsporters dubbel en dwars verdient. Dit is Beta Alanine wat helpt de verzuring tegen te gaan. Waar creatine helpt om meer herhalingen te maken stelt Beta Alanine het brandende gevoel uit waardoor je opgeeft. Zo werk je niet via 1 maar 2 kanten en op synergetische wijze aan meer explosieve spierkracht.

Zoals je ziet is Bodylab Mass Creatine veel meer dan een simpel creatine product. Het is de ideale creatine voor wanneer je bezig bent met het opbouwen van meer spiermassa. Mass Creatine geeft je maximale resultaten en maximale spiermassa!

gebruik:

Gebruik - Mass Creatine

- Neem dagelijks 2 doseringen
- Neem de eerste dosering direct na het ontwaken en voor je ontbijt
- Neem de tweede dosering op trainingsdagen direct na je training.
- Niet trainingsdagen neem de 2de dosering ongeveer 12uur na je eerste doseringnu is de vraag wie gaat dit bestellen en wie weet of dit wat wordt :P het is gewoon een creatine product dus zal niet IM genomen worden (afgezien van wat er allemaal wel niet anaal genomen wordt in andere vooraanstaande topics XD :P) IEMAND enige nuttige info/toevoeging/discusie hierover? vooruitzicht voor dit product? speculaties? gewoon iets ? :P
 

Arminius

Humongous Ruler
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
4 jul 2005
Berichten
64.687
Karma
30.240
Lengte
1m87
Goed reclame topic.

:spam:

(de samenstelling is geeneens te vinden)
 
OP
B

Bipolar

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
8 okt 2012
Berichten
1.723
Karma
85
Lengte
1m80
Massa
86kg
Vetpercentage
13%
hahah dude ik weet het komt wel een beetje reclame achtig over, maar goed daarom en hoeveel je perdag neemt ook niet... beetje jammer ook dus van de ingredienten lijstje dat ontbreekt! :P
 

Lennoo

Novice
Lid geworden
7 jan 2013
Berichten
1
Karma
0
Lengte
1m98
Massa
87kg
Vetpercentage
9%
Heb een mail gestuurd naar Bodylab met de vraag of de stoffen die erin zitten ook nog op de site komen.
Ben namelijk wel geinterresseerd in dit product maar ben niet opzoek naar een product met TE veel caffeine.

Weet iemand meer van dit product af?
 

HMT

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
29 okt 2007
Berichten
441
Karma
26
In mijn optiek een product waar je ver vandaan moet blijven...

Veel suiker, meerdere creatines en alles in een vage (hoogstwaarschijnlijk) ondergedoseerde blend?
 

Naar boven