Vroeger kookte ik voor 5 dagen. Bewaarde alles in de koelkast maar kon t ook invriezen.
15 duo bakken, 3 bakken per dag (10:00 12:30 16:00, ontbijt en diner thuis)
5x400 gr groentemix
500 gr macaroni
500 gr rijst
2x800 gr chilibonenmix (potten)
1 kg kipfilet (avond ervoor snijden/marineren--> knippen... ideaal een keukenschaar
) of je koopt muscle meat kant en klare kipblokjes
Zondag ochtend ca. 2-2,5 uur. 4 pannen
- 2 pannen water --> Macaroni/rijst koken
- ondertussen groente roerbakken met wat sambal/ketjap --> verdelen over 15 porties
- kip kort roerbakken --> verdelen over 5 porties
- macaroni/rijst over elk 5 bakken delen
- potten chili over 5 bakken delen.
Tijdens verdelen 10 eieren koken.
Rijst versie met kip.
Macaroni versie met blikje tonijn in groente.
Chili versie met 2 eieren.
Eieren kan je prima ongepeld gekookt in de koelkast een week bewaren. Kip deed ik ook gewoon in de koelkast. Je kan ook 3 dagen in de koelkast bewaren en overige 2 invriezen.
Als je het invriest, doe het dan wel in duobakken en vlees apart. Dan blijft het t lekkerst.
Had altijd wel ketchup, sweet chilisaus bij de hand staan.
Dit kostte mij ca. 2 uur.