1. Welkom!

  Bodybuilding.nl is een Nederlands-Vlaams forum voor iedereen die interesse heeft in krachtsport, bodybuilding of fitness, of gewoon wat aan zijn of haar gezondheid wilt doen. Je zal je eerst moeten aanmelden als je berichten wilt plaatsen. Klik op de rode button hieronder om verder te gaan. Als je berichten wilt bekijken kies dan een subforum uit de lijst hieronder.

  Aanmelden is GRATIS! Er zijn honderden extra opties beschikbaar voor aangemelde leden, en het duurt slechts 30 seconden of minder!

  "Ik kijk hier ook nog niet zo lang rond, en ben nog niet zo gek lang met de sport bezig. Ik heb ervaren dat je hier echt goed geholpen wordt." Mich Lees het bericht

  Snel, eenvoudig en gratis
Ontzet Notitie
Indien je een account hebt aangemaakt na 26 november tot 3 december gelieve een nieuwe account aan te maken. Door het herstel van een backup is deze niet meer beschikbaar. Onze excuses hiervoor.

Melanotan II

Discussie in 'Gezondheid en Uiterlijk' gestart door Monique001, 2 mrt 2010.


 1. Ano_1989_82

  Ano_1989_82 Advanced Bodybuilder Banned

  Berichten:
  1.411
  Leuk Bevonden:
  37
  Geslacht:
  Man  Die link heb ik niet meer... Maar als je even zoekt op google zul je vast wel vinden dat het niet werkt.   
 2. bb1990

  bb1990 Cool Novice

  Berichten:
  204
  Leuk Bevonden:
  7
  Geslacht:
  Man
  neem aan dat jullie nasaltan bedoelen.

  dat kan in mijn ogen niet werken, omdat mt2 een peptide is met een aminostructuur die naar het oplossen zijn werking niet lang meer behoudt
  vandaar dat je het binnen 2maanden na aanmengen moet consumeren, en wie weet hoelang het al in die spray zit en nog iets jem ag het absolute niet schudden, en je weet hoe het met de postbodes gaat, die pakjes wordt mee geflikkerd

  dus zou de gok niet wagen mensen
   
 3. MastaguyB

  MastaguyB Freaky Bodybuilder

  Berichten:
  5.181
  Leuk Bevonden:
  99
  Geslacht:
  Man
  Lengte:
  1m85
  Massa:
  110kg
  Als je zo'n spray besteld, dan moet je dat zelf klaarmaken. Je krijgt dus niet kant en klaar die spray maar moet eerst de peptide + steriel water mengen etc.
   
 4. Framedrop

  Framedrop Ripped Bodybuilder

  Berichten:
  3.051
  Leuk Bevonden:
  158
  Geslacht:
  Man
  Lengte:
  1m93
  idd, t werkt precies hetzelfde, alleen in plaats van dat je het injecteerd met een spuit, spuit je het in je neus. of het werkt is een 2e, daar kan ik niks over zeggen.

  Ik had mijn twijfels en heb toch de injecteermethode gekozen. heb nu 20 mg binnen, en zal vanavond aan de volgende vial beginnen.
   

Deel Deze Pagina