AndroidHealthClinic

Mijn Clean Bulk schema. Graag commentaar (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Jeppe

Team XXL-Wabba Jr. Winner
Elite Member
Foto Contest
15 jaar lid
Lid geworden
26 apr 2005
Berichten
1.901
Waardering
90
Maaltijd Eiwit Koolhydraten Vet Kcal
7u30 0,4 liter Magere melk 15,60 20,40 0,40 147,60
70 gram Havermout 6,30 42,00 5,60 243,60
1 stuk Banaan 1,00 30,00 0,00 124,00
15 gram pindakaas 3,70 1,50 7,50 88,30
1 schep whey Proteine 22,00 2,00 0,00 96,00


10.00 140 gram Volkoren brood 8,00 57,00 3,00 287,00
100 gram Kipfilet 21,00 0,00 2,50 106,50
16 amandelen 3,40 1,00 10,80 114,80


12.00 140 gram Volkoren brood 8,00 57,00 3,00 287,00
100 gram Kipfilet 21,00 0,00 2,50 106,50
16 amandelen 3,40 1,00 10,80 114,80


14.30 80 gram Volkoren pasta 10,85 51,40 2,28 269,52
100 gram Kipfilet 21,00 0,00 2,50 106,50
25 gram Avocado 0,85 3,10 5,80 68,00


16.30 80 gram Volkoren pasta 10,85 51,40 2,28 269,52
100 gram Kipfilet 21,00 0,00 2,50 106,50
25 gram Avocado 0,85 3,10 5,80 68,00


19.00 80 gram Volkoren pasta 10,85 51,40 2,28 269,52
170 gram Steak 37,40 0,00 5,10 195,50


PWO 1 schep whey Proteine 22,00 2,00 0,00 96,00
70 gram Havermout 6,30 42,00 5,60 243,60
1 stuk Banaan 1,00 30,00 0,00 124,00



22.00
350 gram Kwark 37,80 10,00 0,00 191,20
8 amandelen 1,70 0,55 5,40 57,60

Totalen :

3781 Kcals
Eiwit : 295,85
Koolhydraten : 456,85
Vet : 85,64


Af en toe vervang ik de kip wel is door tonijn uit eigen nat
Ook zalm komt er regelmatig eens in, maar dit is de basis.

Commentaar & tips zijn altijd welkom ;)
Misschien nog even stats geven...
20 jaar / 1m82 / 88 kg / 12-13 % vet
 
Laatst bewerkt:
ik zou de havermout vervangen voor dextrose (alleen die na je workout)dus direkt na het trainen 30 gram whey + 60 gram dextrose en half uurtje erna die banaan.
 
Ik ben niet voor dextrose...nope zelfs niet na de training.
havermout > dextrose imo.

Eigenlijk heb ik het niet voor carbs na de training ( laat staan snelle ).
Ik heb vroeger dextrose gebruikt en merkte helemaal geen toegevoegde waarde, Vitaro vond ik dan al iets beter...
 
Back
Naar boven