1. (werkt op alle apparaten, ook desktop, behalve iphone/ios)

  Ontzet Notitie

Mijn statistieken: Lean Body mass, BF%, workout frequentie en intensiteit

Topic in 'Vetverlies en Conditietraining' gestart door zweitens, 9 nov 2018.

XXL Nutrition Fat Burner

Bezoekers aanwezig in Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

 1. zweitens

  zweitens Cool Novice Topic Starter

  Berichten:
  96
  Leuk Bevonden:
  8
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m80
  Massa:
  85kg
  Vetpercentage:
  11%
  Beste ervaren forumleden,

  Ik heb enkele weken terug een ervaren sportarts gesproken over wat zijn advies is als ik op wedstrijdniveau wens deel te nemen aan Men's Physique. Zijn antwoord was duidelijk: de borstspieren zijn goed ontwikkeld, de armen en benen zijn ook best in orde. De proporties waren goed behalve de buik (obliques, serratus, abs en onderrug) vond hij maar niks. Te dik dus...

  Verder heb ik sinds augustus 2018 een administratieve functie uitgeoefend en was er helaas geen tijd meer over om me aan het strak trainingsschema te houden. Dat zijn zo'n 2000-3000 stappen per dag als je ook nog eens die files hebt en er is geen alternatief dan wordt je inderdaad vetter. Erg frustrerend als ik vroeger en nu in de spiegel kijk zie ik dat Lamborgini achtige lichaam niet meer met die strakke uitlijning.

  Nu ben ik een beetje verward: ik wandel 2u per dag (ook om de slow switch spieren AKA de kuiten) voor lange tijd te belasten zodat deze krachtiger zullen worden. Dit is wat de geneesheer specialist wist van metingen van de kuitomvang die bij regelmatige hikers aanzienlijk hoger liggen dan iemand die zo nu en dan naar de fitness gaat en ze intens traint: dat werkt dus niet bij de "witte spieren".

  De vraag is nu als je kijkt naar de grafieken en de outliers er uithaalt die er per ongeluk zijn ingeslopen zoals de niet officiële meting van 7% Body Fat (dit was in werkelijkheid iets hoger)

  Verder dient opgemerkt te worden dat ik pas sinds dit jaar mijn workout history echt bij aan het houden ben. Nu ben ik terug actief met ongeveer 10000 - 15000 stappen per dag. Bijna 2 uur wandelen dus.

  Het valt me op dat ik een soort plateau heb bereikt en de toename van de spiermassa niet spectaculair te noemen is. Ik doe 4 krachttrainingen per week (2u per sessie) maar focus me inderdaad meer op mijn abs en kleinere spieren zoals de borst i.p.v. continu mijn bovenbenen te trainen en mijn lats. Zou dit de verklaring zijn?

  Ben ik goed bezig en kun je hier überhaupt conclusies uittrekken of zijn er nog onvoldoende data voorhanden?
  Alle vragen zijn welkom al kan ik niet beloven dat ik ze vandaag nog allemaal kan beantwoorden.
  BFData.png Schermafdruk van 2018-11-09 13-01-45.png Schermafdruk van 2018-11-09 12-53-10.png
  -- zie bijlage
   
 2. Jwdoetookmee

  Jwdoetookmee Monstrous Giant Elite Member

  Berichten:
  11.223
  Leuk Bevonden:
  5.846
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  479.057
  Lengte:
  1m80
  Massa:
  100kg
  Vetpercentage:
  6%
  Wtf weet een sportarts van wedstrijden. Verder een hoop bullshit over spiervezeltype en slap gezever over niet aan een schema kunnen houden.
  Geen tijd bestaat niet. Geen prioriteit wel.

  Stel een fatsoenlijk voedingsschema en trainingsschema op, stel een wedstrijd als doel, stop met excuses zoeken en knallen.
   
  Klopklop, Veinsta, Vieze jij en 2 anderen vinden dit leuk.
 3. zweitens

  zweitens Cool Novice Topic Starter

  Berichten:
  96
  Leuk Bevonden:
  8
  Geslacht:
  Man
  Karma:
  0
  Lengte:
  1m80
  Massa:
  85kg
  Vetpercentage:
  11%
  Stel een fatsoenlijk voedingsschema en trainingsschema op, stel een wedstrijd als doel, stop met excuses zoeken en knallen.

  Knallen, doe ik vanaf nu !!! :)
  Danke schön!
   
  Jwdoetookmee vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, uw ervaring aan te passen en u ingelogd te houden als u zich registreert.
  Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie