Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Originally posted by stijn
Originally posted by admin
De natuur wil dat we melk drinken, koeien produceren veel te veel melk om hun kalfjes alleen mee te voeden , de overschot is voor ons als voedsel te gebruiken.
Dit wil de natuur niet, dit is zo ontstaan door toedoen van de mens. De mens veredeld het ras, dat wil zeggen dat het doorfokt met de koeien die het meeste melk geven, uiteindelijk krijg je melkkoeien die idd teveel melk geven, maar is dus door de mens veroorzaakt. Ook is het zo dat de koe pas melk geeft als het een lkalf heeft GEHAD. Want vlak na de geboorte wordt het kalf bij de moeder weggehaalt. Alleen het lichaam van de koe is nog ingesteld dat het het kalf zoogt. Hier maakt men gebruik van en zorgt voor KUNSTMATIGE (ER GING IETS VERKEERD) stimulatie (melken)zodat de koe melk blijft geven, zolang het maar elke dag gemolken wordt. Stopt dit deze stimulatie dan zal de melkafgigte stoppen, het zelfde als in de natuur als het kalf volgroeid is en niet meer zoogt.
Verder wel interessante post maar ik moet zeggen dat ik niet echt overtuigt ben. Ik hou het op halfvolle melk en halverine, zijn otch verzadigde vetten. [/B]
Oh en ik was niet defensief ofzoOriginally posted by ksji
Big Cat, als je me bron hebt gelezen weet je ook dat er op die site artikels over de schadelijke dingen in soja (-melk) staan.
Ik ben blij dat je je zo defensief opstelt, heeft mijn reply toch nog enig doel.
Grappig, vroeger werd de mens niet ouder dan 30 jaar, door al die giftige stoffen en omdat we toen nog geen verstand hadden van die ziektes te bestrijden leefden we veel korter en in veel minder goede omstandigheden.Big Cat door te zeggen dat het eten vroeger veel giftiger was (meer bacteriën ed, wat je immuunsysteem juist versterkt) gooi je je eigen glazen in. Juist daardoor sterkt een mens aan.
Nadelen? Wat vind jij zo interessant aan bacterieën? Veel plezier dan met je salmonella en aanverwanten!_Maar_ melk in de supermarkt tegenwoordig bevat bijna geen micro-organismen (bacteriën) meer. Onder andere daardoor kent het nadelen.
Wahaha, deze gast weet waarover hij praat, meer dan jullie allemaal tesamen.Onzin over melk? Ik denk niet dat je echt weet waar je over praat.
Hm...Zoals Want ik heb er geen gevonden!Er zitten wel degelijk goed onderbouwde facetten in sommige artikels.
Idd en zeker als we alletwee nog kerngezond zijn, beetje tegenstrijdig met wat jullie beweren...Maar het lijkt me ook moeilijk om er ook maar iets van te geloven als je zelf 6 liter melk per dag drinkt..
Ik doe niets anders, relativeren betekend immers 'tot zijn juiste proporties terugbrengen' zijnde dat het allemaal grote opgeklopte onzin is vertegenwoordigd door een bende soja liefhebbers en naïeve veganisten.Ik zeg nergens dat je nooit meer melk zou moeten drinken. Ook niet dat je er direct dood aangaat. Probeer de berichten echter wel wat te relativeren.
hoezo geen magere melk drinkenOriginally posted by admin
Nee is goed. Drink wel geen magere.
Originally posted by stijn
En wat denk je dat de mens is? een robot? Wij ZIJN de natuur zelf. Het enige verschil met ons en andere zoogdieren is dat wij het verstand hebben om ons voedselpakket te gaan uitbreiden omdat we meer intelligent zijn dan andere dieren.Dit wil de natuur niet, dit is zo ontstaan door toedoen van de mens.
Ah interessant maar het past niet in je droomwereld dus laten we het maar vergeten en lekker doorgaan met wat de media ons wil doen geloven...Verder wel interessante post maar ik moet zeggen dat ik niet echt overtuigt ben. Ik hou het op halfvolle melk en halverine, zijn otch verzadigde vetten.
Plantaardige margarine of frituurvet is een industrieel verzadigde olie, die dezelfde structuur heeft als verzadigde dierlijke vetten. Ook cholesterol is een vet dat in de voeding voorkomt. Cholesterol heeft een slechte naam, omdat het hart en vaatziekten veroorzaakt. In de lever wordt echter zes keer méér cholesterol aangemaakt dan via de voeding wordt genuttigd. Van de mate van overeten, de totale hoeveelheid vet in de voeding en de verhouding tussen verzadigde en onverzadigde vetten in de voeding, hangt het af hoevéél cholesterol er wordt aangemaakt. Ook is het cholesterol-gehalte afhankelijk van de hoeveelheid voedingsvezels en beweging. Uit onderzoek blijkt zelfs dat roomboter, hoewel het verzadigd vet bevat en tevens een grote hoeveelheid cholesterol, géén cholsterolverhogend effect heeft op het cholesterol-gehalte van het bloed. Plantaardige margarine, halvarine en frituurvet hebben dit effect wèl. Avocado heeft, ondanks een hoog vetpercentage, een cholesterol verlagend effect.
Hoog tijd om ermee te stoppen dan...Originally posted by nilsjei1234
hoezo geen magere melk drinken
doe ik namelijk altijd
Doe jij eens normaal jongen, ga nog wat fotootjes plukken van homo sites ofzo...Originally posted by Olimantado
Ik denk dat hij kwaad gaat worden, hoor Stijn!!
Originally posted by admin
Hoog tijd om ermee te stoppen dan...
http://www.dutchbodybuilding.com/forum/showthread.php?threadid=3482&perpage=15&pagenumber=1Originally posted by nilsjei1234
hoezo?