- Lid geworden
- 3 jul 2003
- Berichten
- 57
- Waardering
- 0
Dit is mijn superbolognese recept, gebaseerd op het recept van een vrouw uit Bologna!!! (Echt waar!)
250 gram tartaar
heel klein scheutje olijfolie
2 uien
een (of twee) tenen knoflook
1 blik gepelde tomaten
bouillonblokje
oregano of andere italiaanse kruiden, wat je lekker vindt
peper en zout
Stap 1. Doe de olie in de pan en laat warm worden. Tartaar erbij. Rul bakken.
Stap 2. Snij de uien heel fijn en pers de knoflook. Gooi dat erbij als tartaar redelijk donker is geworden.
Stap 3. Maak blik tomaten open en snij tomaten in blik fijn met een mes. Gooi het bij de tartaar samen met het bouillonblokje en de kruiden. Peper en zout erbij.
Een half uurtje laten pruttelen (korter kan ook, het wordt wel lekkerder als je het wat langer laat staan). Opdienen met volkoren spaghetti en sla.
250 gram tartaar
heel klein scheutje olijfolie
2 uien
een (of twee) tenen knoflook
1 blik gepelde tomaten
bouillonblokje
oregano of andere italiaanse kruiden, wat je lekker vindt
peper en zout
Stap 1. Doe de olie in de pan en laat warm worden. Tartaar erbij. Rul bakken.
Stap 2. Snij de uien heel fijn en pers de knoflook. Gooi dat erbij als tartaar redelijk donker is geworden.
Stap 3. Maak blik tomaten open en snij tomaten in blik fijn met een mes. Gooi het bij de tartaar samen met het bouillonblokje en de kruiden. Peper en zout erbij.
Een half uurtje laten pruttelen (korter kan ook, het wordt wel lekkerder als je het wat langer laat staan). Opdienen met volkoren spaghetti en sla.