MuscleMeat

Nieuw Musculi Photo Challenge (1 bezoeker)


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

Musculi

Cool Novice
Lid geworden
15 mrt 2015
Berichten
137
Waardering
34
Musculi Photo Challenge


Beste BB.nl’ers

Wij van Musculi zouden jullie graag betrekken bij onze Photo Challenge die wij maandelijks houden en waarmee onze klanten leuke prijzen kunnen winnen.

Wat moeten jullie doen?

Nadat u een bestelling geplaatst en ontvangen heeft van onze Musculi E-shop, neem dan even tijd om na te denken en vervolgens een originele, grappige, interessante of mooie foto, met of van uw bestelling, te maken.

Plaats deze foto op Social Media (Facebook of Instagram) en laat het ons weten! Elke maand wordt er minstens één persoon gekozen die een grote goodie bag wint, gevuld met supplementen, staaltjes en promotiemateriaal! En natuurlijk delen we jouw foto ook op onze social media!


Regels

- Je kunt enkel deelnemen in de maand dat je je bestelling ontvangen hebt of de maand nadien. De datum waarop je post bepaalt de maand waarin je deelneemt.

- Gebruik de hashtag #MusculiPhoto en tag ons (Musculi op facebook; Musculisportsnutrition op Instagram) om deel te nemen.

- Zorg dat je post publiekelijk zichtbaar is of je deelname wordt uiteraard niet aanvaard.

- De winnaars worden gekozen door onze marketing jury van 5 mensen. Zij baseren zich op welke foto zij het meest origineel, grappig, ontroerend of in het algemeen mooist vinden die ze die maand gezien hebben.

- De winnaar wordt in de eerste 5 dagen van de volgende maand op deze pagina, en onze Facebook account, bekend gemaakt en indien mogelijk via de relevante social media. Als u gewonnen hebt, is het enige wat u moet doen een email sturen naar info@musculi.com met als onderwerp “Monthly Winner” en uw naam, adres, emailadres en bestellingsnummer en wij doen de rest en bezorgen uw goodie bag.

- Wedstrijd is enkel van toepassing op de mensen die effectief een bestelling geplaatst hebben.

- Naam en adres opgegeven voor het claimen van de prijs moeten kloppen met die op de bestelling


Enkele voorbeelden van eerdere winnaars:

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Good luck!

Sportieve groeten,

Musculi
 

Bovenaan