XXL Nutrition

"My quest to short cycles" => Prop/Mast/Tren

Users who are viewing this thread

Botjebouwer

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 okt 2006
Berichten
1.262
Karma
0
Na veel grootspraak over korte kuren, en uitlachen van acné-vochballonnetjes met slappe derde beens (lange kuren) ga ik mezelf 20 dagen blootstellen aan de volgende stoffen:

1-20 200mg test prop eod
1-20 75mg trenbolone ace eod
1-20 100mg Masteron eod

dag 6-10-14-18 1000iu HCG

Nakuur met nolvadex en wat Clomid

De apotheek ziet er alsvolgt uit:
[Afbeelding niet meer beschikbaar]

Doel: 3 kilo winst DROOG m.a.w Netto spiermassa!
Als ik deze 3 kilo haal zal ik na 4 weken off een vergelijkbare kuur doen.

Omdat er veel vraag is naar een log van een short cycle als deze, zal ik alles overzichtelijk posten in de posts hieronder, en de lege vlakken wekelijks aanvullen. Zo hoeft met niet alle bladzijdes door te spitten om de resultaten en effecten te vinden.
 

Botjebouwer

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 okt 2006
Berichten
1.262
Karma
0
  • Topic Starter Topic Starter
  • #2
Week 1

Dag -3 Honger!
Na 2 weken aan het primen te zijn, 3 dagen weinig eten, en 1 dag veel, 3 weken alleen maar basis oefeningen gedaan te hebben en zelfs een week niet gegaan te zijn begin ik aankomende maandag aan mij kuur.
Zoals je hierboven ziet is alles al in huis. Ik heb weinig rust in me kont en kan niet wachten tot die eerste naald me gluteus in gaat!

Dag 1 Omdat de planning zo beter uit kwam heb ik besloten om ff een dagje eerder te biginnen. Na een rustige training van alleen maar bankdrukken en wat "triceps-extensions" kwam ik voldaan thuis en pakte even een lekkere hete douche.
Na het douchen pakte ik het heilige kluisje erbij waar ik mijn dierbare vails zal vinden. Zo eerst ff die ijzere rot dingen van de vails afrukken, een 5ml spuit, twee 0,8x38 naaldjes erbij en zuigen maar.

Een minuutje of 4 later vind ik mezelf in een vage manier liggend half op me buik met een 3,5ml gevulde spuit in me hand. :orly: Ja echt!
Zo dat is een tijd geleden! Na mezelf hier en daar geslagen te hebben om wat adrenaline op te bouwen douw ik de naald me gluteus in. TjakkaA! Ik laat de spuit even los en zie tot me verbasing dat hij zo uit me handen de andere kant op flipt! Oeps dit ga ik morgen voelen! Mooi, nu ff relaxen, een heerlijke shake bouwen en een pornotje kijken op de bank.
Let the game begin! :rocknana:


Dag 3 Het eerste slachtoffer uit het gevolg van m'n kuur is gevallen!
Het was dag 3 en dus tijd voor mijn 2e inject. Omdat ik een tijdje terug een slechte ervaring heb gehad met een naald in me been en een geraakte zenuw besloot ik voor het eerst in me schouder te injecteren. Met me arm op de leuning van de bank en de tv aan op mtv waar ik een paar wouze negers met een bek vol goud zie rappen, druk ik de naald rustig me schouders in. Toen de spuit leegdrukken, dit ging wat zwaarder omdat ik op aanraden van Maus met een 0,6 naald aan het spuiten was. Toen ik besefte plotseling dat ik mijn hele schouder aanspande en uit het niets voel ik een hevige pijn schuit in me schouders. Na de spuit leeg en eruit getrokken te hebben voel ik een pijn die ik me alleen maar herinner van 10 minuten na een kickboxwedstrijd als m'n adrenaline was gezakt! Bijtend op me tanden en zwetend van de pijn voel ik dat teven m'n hele huid op me schouders prikkelig is. Later kwam ik op de sportschool om tevergeefs weer rustig naar huis terug te keren. Training zit er niet in! Die nacht probeer ik te slapen, maar de enige manier waarop ik een beetje normaal kan liggen is op me rug. Maar zo kan Botje niet in slaap vallen. Na een halve nacht wakker gelegen te hebben probeer ik op me goede zij te liggen en lepeltje lepeltje met een kussen te gaan liggen waar me arm op kan leunen. Dat is beter!


Dag 4
Vandaag wakker geworden met een bolle schouder zo groot als een watermeloen. (bij wijze van, want die dingen zijn echt huge ;)) Ook vandaag zal er geen training in zitten. Misschien een beetje buik. Ik hoop dat het snel over gaat want zo gaan de gains niet echt komen. Tevens stap ik op de weg naar de badkamer nog even op de weegschaal. +0kg! Geen gram erbij nog. Dit doet mij aan de ene kant wel goed. Ik wilde geen vocht aankomen en droge massa winnen. Tot nu toe lukt dat dus aardig, op de gains na dan, maar die komen nog wel!


Dag 7
Morgen zit ik alweer een week aan me kuur, moet vandaag me 4e prik zetten. Deze blijfen trouwens erg pijnlijk, maakt niet uit waar ik ze zet. Het zal wel door die propionaat komen! Gister een heerlijke borst training gehad en rustig schuine setjes gedaan met 40kg dumbels. Dit gaat in iedergeval weer een beetje richting me oude niveau. Maar we zijn er nog niet ;)

Ik sta op dit moment zo goed als op 2kilo erbij, en heb ook het idee dat ik al wat droger begin te worden, maar dat zal wel tussen me oren zitten!
Me bisceps zijn tot nu toe al wel ruim een halve cm groter dus dat gaat ook wel prima. Nu hopen dat de gains die ik tot nu behaald heb niet uit vocht bestaan!
 
Laatst bewerkt:

Botjebouwer

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 okt 2006
Berichten
1.262
Karma
0
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3
Week 2

Dag 10
Ik zal wel weer ff een update geven!
De laatste paar dagen heb ik erg slecht geslapen en voelde ik me niet echt ziek, maar ook niet echt goed. Ondanks toch goed getrained, maar lange nachten gewerkt en slecht erg geslapen, werdt vaak wakker en kon daarna niet meer slapen! Maybe door die trenbolone?
Of het komt door het weer, of het is de shizzle die me lichaam goed moe maakt! Ik heb inmiddels een beetje een branderig gevoel bovenin me keel. Hiervan weet ik ook niet of dit van die trenbolone komt of door iets anders. Ik sta nogsteeds op 2 kilo winst maar verwacht er aankomende 4 dagen zeker nog een kilo bij te krijgen. Het verschil is nu al duidelijk te zien, al m'n lijnen zijn beter zichtbaar of groter (met zo'n ecto als ik zie je sowieso alle lijnen al) ;)
De pijnlijke injecties lijken trouwens een beetje over te zijn! Edit: NOT


Dag 13
Nogsteeds niet lekker, heb wel kunnen trainen, maar voel me nogsteeds gewoon k*t. De pijnlijke injecties gaan maar niet over. Lig er nachten wakker van. Kan niet werken, geen benen trainen etc.
Voor de rest sta ik nu op zo goed als 3 kilo winst! En me vetpercentage is ook omlaag gegaan! En lees goed dit allemaal ZONDER benen te trainen....
Met nog 10 dagen te gaan voordat het spul uit me lichaam is ziet het eruit alsof ik me doel ruim ruim ruim ga halen! Ik zie er super uit en het is van een kilometer afstand al te zien!
 
Laatst bewerkt:

Botjebouwer

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 okt 2006
Berichten
1.262
Karma
0
  • Topic Starter Topic Starter
  • #4
Week 3
Zo na veel uitgeziekt te hebben en geslapen te hebben ben ik eindelijk weer helemaal beter, zijn de onstoken spiern genezen en kan ik verder met mijn 20daagse kuur.

Ik sta nogsteeds op 3 kilo winst die ik in die 12dagen behaald had, ONDANKS dat ik bijna niks gegeten heb, 39 graden koorts had, alleen een enkele keer heb kunnen trainen de afgelopen week, me benen nog geen 1 keer heb kunnen trainen EN ik al ±5 dagen niet meer geinjecteerd heb! Dus die korte esthers zijn al zo goed als mijn lichaam uit....

Telkens als ik in de spiegel kijk schrik ik weer en zie ik het overduidende verschil! Sta er goed bij!
Ik ga straks werken en vanacht als ik terug kom ga ik de 3,5ml in 2 injecties verdelen. In elke been 1. Als het goed is zouden me spieren op deze manier niet gaan ontsteken aangezien ik van alle kanten hoor dat die 3,5ml te veel BA (oplosmiddel/alcohol) bezitte. Dus een wijze les voor iedereen! INJECTEER NOOIT teveel test propionaat of trenbolone ace van UG labs in 1 keer in 1 spier! En masseer het vooral niet teveel in!
Ik laat jullie weten hoe de injects gegaan zijn en als het goed gaat ga ik de volgde injects in me schouders zetten en daarna waarschijnlijk in de kuiten of borst.


Dag ±18?
Ik heb nog 2 injects te gaan en ben totnu toe meer, meer meer dan tevreden met de gains. Ik had NOOIT gehoopt dat ik zoveel aan zou komen en er zoveel groter uit zou zien! Een vriend van me schrok zich dood dat ie me voor het eerst in 2 weken weer zag!
Verder heb ik sinds vandaag weer onwijse pijn in me been. Had gister daar een inject gezet de andere helft in me reet. En me GEHELE quadriceps is dik/ontstoken/alergische reactie/weet ik veel wat het is.
Ik kan dus gewoon bijna niet meer lopen en het is weer flink k*t. Ik hoop dat de koorts dit keer wel wegblijft, anders schiet ik mezelf neer!
Voor de rest sta ik nu op 4 kilo winst (zonder 1 keer benen getrained te hebben) en ietsie droger.
Hoop dat de volgende injects wel beter gaan want moet dit weekend weer werken, en dat zit er op deze manier gewoon weer niet in!


Dag 30
Ben nu 10 dagen klaar met me kuur en ben vandaag begonnen met me nakuur. (eerste 2 dagen 75mg clomid/40mg nolvadex)
Ik sta nogsteeds netjes op 4 kilo winst en heb het gevoel dat ik er toch wat droger bij geworden ben! M'n armen zijn 1,5cm gegroeid wat echt veel is!
Ik verwacht misschien een half kilotje á 1 kilo te verliezen. Maar daar treur ik niet om! Ook de k*t dagen die ik heb gehad tijdens me kuur ben ik alweer vergeten!

1 Januari volgt de volgende kuur weer, kijken wat er dan gaat gebeuren!
Ik laat jullie tegen die tijd nog wel weten hoeveel ik uiteindelijk verloren ben en dus uiteindelijk gewonnen heb!
 
Laatst bewerkt:

Masterhit

Monstrous Giant
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
14 apr 2006
Berichten
12.699
Karma
1.030
droog 3 kilo maar???
dat zal wel ietsje meer opleveren zeker ?
 

Botjebouwer

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
19 okt 2006
Berichten
1.262
Karma
0
  • Topic Starter Topic Starter
  • #6
droog 3 kilo maar???
dat zal wel ietsje meer opleveren zeker ?


Er zijn hier genoeg die weten hoeveel 3 kilo kwaliteits spiermassa is! Vooral als je het in 3 weken weet te winnen!
 

klaas

Ripped Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 mei 2003
Berichten
3.620
Karma
29
if u go short u have to go high...
vind het eerlijk gezegd een te lage dosis voor zon kort kuurtje..
iedergeval sccs
 

NightStalker

Advanced Bodybuilder
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
8 jun 2006
Berichten
1.075
Karma
7
Ik denk dat qua doseringen het ook afhangt van zijn kuurverleden. Als hij het gewoon is van 500mg test e per week en 200mg tren e is het niet zo weinig vind ik
 

klaas

Ripped Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 mei 2003
Berichten
3.620
Karma
29
Ik denk dat qua doseringen het ook afhangt van zijn kuurverleden. Als hij het gewoon is van 500mg test e per week en 200mg trenbolone e is het niet zo weinig vind ik

klopt maar ben dan toch van mening dat zon lage dosis te weinig kan uitvoeren ongeacht je kuurverleden...denk dat korte kuurtjes ook wat beter werkt als je weet waar je goed op gaat...zou er zelf zowiezo een oral bij gooien..
 

NightStalker

Advanced Bodybuilder
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
8 jun 2006
Berichten
1.075
Karma
7
Zijn doel is ook maar 3kilo spiermassa bij he ;)
 

klaas

Ripped Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
8 mei 2003
Berichten
3.620
Karma
29
mjaa 3kg is natuurlijk ook niet echt veel:)..
kan me nog herinneren op het oude ezboard-bbforum, was ook zon gozer (hercules) die vaak korte kuur deed..hij ging er als een raket op..
kuurtje zag er destijds ongeveer zo uit, als ik me goed herinner...2 weken lang
testp, 100mg, tren 100mg, dbol 50, winny 50 ED
 

NightStalker

Advanced Bodybuilder
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
8 jun 2006
Berichten
1.075
Karma
7
ben ook van plan om binnekort een kortkuurtje te doen, met doseringen ong gelijk Botje maar dan wel 30dagen. Ben benieuwd hoe je erop gaat!
 

Mark NL

Can't stop the hunger...
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
5 aug 2003
Berichten
2.485
Karma
1
Interessant!
Succes :D!
 

BigMaus

Huge Freak
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
11 mrt 2004
Berichten
8.403
Karma
120
Lengte
1m83
Massa
110kg
Het primen heeft ervoor gezorgt dat die 3 kilo makkelijk haalbaar is.
Jouw kuurverleden is nog niet zo uitgebreid, dus zou ik de doseringen gewoon zo houden.

Beter was dat je wat meer ervaring had met kuren zodat je dit soort kuurtjes flink wat hoger kon doseren.

Maar goed, achteraf kijk je een koe in de kont dus wens ik je veel succes!!
 

ECLIPSE

Ripped Bodybuilder
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
21 okt 2004
Berichten
3.458
Karma
3
en uitlachen van acné-vochballonnetjes met slappe derde beens (lange kuren)

hahaha lol.. trouwens.. jouw korte kuur is gewoon een uitgestrekte gemiddelde week van mijn lange kuur.. m.a.w. het had wel wat hoger gemogen.. ik hou haast geen vocht vast ondanks ik aan de oxy zit en mijn derde been werkt ook nog hoor.. lange kuren zijn de shit
 

dennis999

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
14 dec 2004
Berichten
4.195
Karma
15
.. lange kuren zijn de shit


JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

mss de eerste paar dagen van je korte kuur iets extra's zetten. korte esters moeten ook opbouwen en kun je ook min of meer frontloaden
 

luke1984

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
28 nov 2004
Berichten
3.702
Karma
68
Lengte
1m85
Massa
111kg
Vetpercentage
16%
Interessant om te lezen. Bij een korte kuur onderdruk je natuurlijk veel minder je axis. Je lichaam zoekt pas na 3-4 weken homeostase als je kunstmatig je hormoonspiegels verhoogt, dus over een heftige rebound hoef je je niet echt zorgen te maken.

Ik ga je log volgen!

Succes!
 

luke1984

Ripped Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
28 nov 2004
Berichten
3.702
Karma
68
Lengte
1m85
Massa
111kg
Vetpercentage
16%
Hoe ziet je nakuur er trouwens precies uit?
 

dutch windmill

** BULL POWER **
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
9 okt 2002
Berichten
2.043
Karma
27
mjaa 3kg is natuurlijk ook niet echt veel:)..
kan me nog herinneren op het oude ezboard-bbforum, was ook zon gozer (hercules) die vaak korte kuur deed..hij ging er als een raket op..
kuurtje zag er destijds ongeveer zo uit, als ik me goed herinner...2 weken lang
testp, 100mg, trenbolone 100mg, dianabol 50, winny 50 ED

juist..doet hij nog steeds!
 

Naar boven