AndroidHealthClinic

Natural Ox Booster

Bezoekers in dit topic

Snuff-Sann

Competitive Bodybuilder
Lid sinds
19 apr 2020
Berichten
2.101
Waardering
1.436
Lengte
1m93
Massa
106kg
Vetpercentage
13%
Oxandrolone oftewel Anavar is waarschijnlijk een van de mildste anabolen steroiden die je kunt gebruiken only of in een cycle.
Dit middel komt het meest voor bij vrouwelijke sporters maar ook mannen maken er gebruik van.
Bij een lage vetpercentage geeft het een strakkere look en ook krachtwinst kan door oxandrolone gewonnen worden. Spiermassa winst is mogelijk echter reken niet op vele kilo's.
Dit orale middel dient hoog gedoseerd te worden om een dusdanig resultaat te bewerkstelligen.
De bio beschikbaarheid en dus de werking van oxandrolone zal verminderen wanneer het door de lever gaat. Dit noemt men first pass-effect.


Met andere woorden is het resultaat van oxandrolone al niet verbluffend en door vermindering van de werking wordt het er niet beter op.

Echter kunnen we daar wat aan doen.
Daar oxandrolone slechts een kleine affiniteit op androgeen receptors in de lever heeft hoeven we ons niet druk te maken voor hepatotoxiciteit door het middel. Het is een uniek gealkyleerde anabool steroïd, zelfs bij hoge doseringen.
Het is gewoon verdomd jammer dat de werking verminderd wanneer het de lever passeert. Enzymen zorgen hiervoor. (P450)
Wat als we nu iets natuurlijks zouden gaan gebruiken om die P450 enzymen groep inactief te maken. Dat zou de bio beschikbaarheid aanzienlijk vermeerderen en daardoor zullen we ook meer resultaat boeken.
Kan dat? Het antwoord is ja.
Wat nemen we daarvoor? Grapefruit of grapefruitsap.

Grapefruit heeft een speciaal ingredient. Men dacht altijd de stof narangin maar na meerdere studies is vastgesteld dat het waarschijnlijk iets anders is (Furanocoumarins) in grapefruit.

https://en.wikipedia.org/wiki/Grapefruit–drug_interactions

Nu kun je denken: Hey, ik zou grapefruit bij elke oraal kunnen gebruiken echter is dat zeer onverstandig.
Je zult hierdoor niet alleen de werking van het middel verhogen maar ook de hepatotoxiciteit op de lever, aangezien de meeste gealkyleerde orale anabolen steroiden het nadeel hebben dat zij belastend voor de lever zijn, met uitzondering van oxandrolone.

Dus wanneer je van plan bent oxandrolone te gaan gebruiken, eet of drink dagelijks grapefruit, omdat in dit geval meer beter is ;-)

PS: Neem geen grapefruit wanneer je tamoxifen (Nolvadex) gebruikt, dit vermindert de werking)
 
Ja, beter neem je gewoon geen oxandrolone.
 
Had het ook net gelezen, nog steeds geen short cut naar een goede fysiek gevonden :shrug:
 
Back
Naar boven