Fitness Seller

Naturalgainz logje - let’s get this done. 112kg-90kg

Bezoekers in dit topic

NaturalGainz

Dutch Bodybuilder
Lid sinds
11 jul 2017
Berichten
708
Waardering
914
Lengte
1m82
Massa
100kg
Vetpercentage
22%
Onder het motto “you only fail when you stop trying”, ben ik hier opnieuw.

Anderhalf jaar geleden is zowat de laatste keer dat ik hier iets van mij heb laten horen. Sindsdien alleen maar stilte.

Dus bij deze hallo iedereen, en wees welgekomen op mijn logje.

Misschien eerst een kleine samenvatting van hoe het met mij is gegaan de afgelopen maanden/jaren.

2018
Was het jaar van mijn eerste transformatie. Toen ben ik van 109kg naar 83kg lichaamsgewicht gegaan. Ik had niet echt een algemeen doel in het leven en heb mij toen voornamelijk ingezet voor fitnessen en gezonder leven. Ik trainde altijd in mijn eigen homegym en ging amper naar een algemene gym.
2019
In het begin van dit jaar trainde ik nog steeds intensief door ondanks dat ik al mijn eigen onderneming had. Ik stelde mezelf altijd voor dat ondernemen en een gezonde levensstijl hand in hand gingen (en daar ben ik nog steeds van overtuigd). Maar alles veranderde in mei bij de geboorte van mijn zoon. Ik ging toen in enkele weken van 5-6x per dag trainen en een gezonde levensstijl naar helemaal niets meer. Op het moment dat ik stopte zat ik nog op een lichaamsgewicht van 88kg

2021
In februari dit jaar ben ik opnieuw papa geworden van een dochter en ging mijn fysiek er steeds verder op achteruit. ik struggelde echt met mezelf (mijn fysiek) en had opeens opnieuw de moed op eraan te beginnen.
Dit was in november en op het moment dat ik starte was mijn gewicht 111,8kg.
Ik weet niet precies hoe lang ik had volgehouden maar was in een week of 6 van 111,8kg naar 102kg gegaan. Ik deed veel extreme dingen gedaan om in een zo korte tijd zoveel mogelijk gewicht te verliezen en ben waarschijnlijk daardoor afgehaakt.
(Ondanks dat ik snelle resultaten boekte)

2023
Ondertussen is het al juni en Ik zal meteen met de deur in huis vallen, mijn gewicht zit nog steeds op 112kg. Ik voel me echt een lamzak. Sinds de geboort van mijn zoon in 2019 heb ik bijna geen gewicht meer opgetild. Ik had wel al vaker de motivatie en de zin gehad om er terug in te vliegen, maar in maart 2022 heb ik het gebouw waar mijn homegym was afgebroken om er mijn huis op te bouwen. Daardoor is het er ook in die tijd niet meer van gekomen.

Desondanks de werkzaamheden aan mijn huis nog steeds volop bezig zijn, ben ik in de kelder mijn homegym opnieuw aan het inrichten (ook opnieuw van nul).
De motivatie om te werken aan een fit lichaam is enorm gegroeid doorheen de jaren en nu kan ik er eindelijk opnieuw thuis aan werken.
De bedoeling is dat mijn homegym steeds meegroeit tijdens mijn journey naar maate van het mogelijke.
homegym vroeger
IMG_4277.jpegIMG_4276.jpeg
Homegym nu

IMG_8587.jpegIMG_8588.jpeg
Hopelijk stel ik jullie en mezelf deze keer niet teleur, maar zet ik een mooi resultaat neer dat ik kan onderhouden.

Afmetingen bij start (moet ik nog meten)
Buik. Cm
Borst. Cm
Biceps. Cm

Groetjes, Naturalgainz.
 
Laatst bewerkt:
Veel succes
 
Ja prima log weer
Sorry voor de inactiviteit.

Dus zo ben ik het aan het aanpakken, namelijk dagelijks 3000 clean kcals. Niet meer, minder kan altijd en voornamelijk voedsel met hoog proteïne gehalte (vanzelfsprekend).

Ook iedere dag deze bidon uitzuipen vol water
.image.jpg

En cardio is opnieuw touwtjespringen, en dit wil ik dagelijks doen. (Duur van een sessie is ongeveer 2 liedjes lang / 8min). Ik wil ook niet te zot beginnen.
 
is de contest niks voor je om aan mee te doen ook?

 
is de contest niks voor je om aan mee te doen ook?

Oh, net eens gekeken en ik moet zeggen dat het wel leuk klinkt. Ik wouw het wel rustig aan doen deze keer…. Als ik meedoe in de contest zal dat wel niet het geval zijn 😅
 
Back
Naar boven