Fitness Seller

niet reageren op dianabol

Bezoekers in dit topic

BackInAction

Competitive Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
5 jul 2008
Berichten
2.547
Karma
20
Lengte
1m85
Massa
115kg
ik ben natuurlijk geen specialist en een kleine gebruiker die 1 keer (soms 2 keer per jaar) een lichte kuur neem. voor mij simpele test kuurtjes. soms iets erbij. vroeger winstrol maar dat moet ik ook niet meer. of proviron erbij. volgende keer misschien deca omdat ik wil zien of mijn elleboog, schouder en nekklachten zouden verminderen. na mijn kuren is mijn libido gedurende een paar weken wat minder maar dat herstelt zich. als ik mijn lever laat testen drie weken na een kuur, is die ook normaal. cholesterol ook. voor mij moet het niet ingewikkeld en duur zijn. ik win dan ook niet echt veel tijdens een kuur. als ik 2 of 3 kg zwaarder wordt, mag ik al blij zijn. zijn gewoon periodes dat het op mijn leeftijd een zeer tof gevoel geeft om te trainen en dat het wat vlugger vooruit gaat. en dat ik natuurlijk weer zo geil en potent ben als toen ik 18 jaar was. ik heb is een flesje pgf-2 gebruikt jaren geleden. dat werkte wel goed bij mij. ik werd daar wel degelijk zwaarder van, maar plezant was het niet echt. 500mg test enanthaat met 50mg proviron per dag is voor ouwe knollen zoals mij de ideale kuur.

hehehe.. profiteren van de bijwerkingen... :D
blijkbaar is er dus een duidelijke relatie tussen risico/klote bijwerkingen (letterlijk en figuurlijk) en POTENTIEEL aan werking in roids...
Aller binnen de gangbare (lang op de markt zijnde) stuff..
 

vooruitdanmaar

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
9 sep 2007
Berichten
617
Karma
0
Niks beter dan de goede oude bread en butter kuurtjes maw met test en deca haal je steeds goede resultaten en weinig sides
 

krieltje

Monstrous Giant
+15 jaar member
Lid geworden
6 okt 2004
Berichten
11.684
Karma
366
Lengte
1m65
Massa
106kg
Vetpercentage
15%
Bij dianabol moet je niet in een uitgangspositie zitten waarin je hoge bloedruk hebt.
Mariadistel lekker voor in je nakuur houden.Nolva verhoogd bij sommige (mijn persoon) de Gamma Gt.Dus mariadistel (for whats worth it) zet ik naast mijn nolva.

Verder voorzichtig met natrium.Ga je toch door oestrogenen teveel bloat krijgen,pak je wat arimidex erbij.maar dit zal de ervaring leren.
 
Naar boven