Hallo
ik had vandaag heel inventief
een eigen maaltijd klaar gemaakt. Bestaande uit het volgende(en bedoeld voor 2 maaltijden dus,
anders zou ik wel erg veel eten voor een maaltijd):
- 200 gram volkoren spaghetti
- 200 gram gehakt.
- sausje gehaald
- bloem, tauge en nog wat groenten met elkaar gemixt.
Alles roerbakken en dan met de spaghetti mixen.
Nou was ie klaar, ik aan het eten achter de monitor. Hmm laat ik effe snoopy's calorieen tabel checken wat die gehakt nu precies inhoudt want dat is het enige wat ik niet...
godv....... 32.0g vet! arrgg nu ben ik wel aan het bulken maar toch.. ik heb andere dingen waar ik mijn vet uit haal (lijnzaad) en het is bovendien allemaal verzadigd waarschijnlijk...
Nu de vraag: door wat vervagen jullie het gehakt? Kan kip ook maar dan zit je met het probleem hoe je die kip als gehakt kunt krijgen?
Iemand tips?
Xerxes
ik had vandaag heel inventief
- 200 gram volkoren spaghetti
- 200 gram gehakt.
- sausje gehaald
- bloem, tauge en nog wat groenten met elkaar gemixt.
Alles roerbakken en dan met de spaghetti mixen.
Nou was ie klaar, ik aan het eten achter de monitor. Hmm laat ik effe snoopy's calorieen tabel checken wat die gehakt nu precies inhoudt want dat is het enige wat ik niet...
godv....... 32.0g vet! arrgg nu ben ik wel aan het bulken maar toch.. ik heb andere dingen waar ik mijn vet uit haal (lijnzaad) en het is bovendien allemaal verzadigd waarschijnlijk...
Nu de vraag: door wat vervagen jullie het gehakt? Kan kip ook maar dan zit je met het probleem hoe je die kip als gehakt kunt krijgen?
Iemand tips?
Xerxes