Fitness Seller

Lees dit eerst Nieuwe Regels

Bezoekers in dit topic

Status
Neem contact op via conversatie.

Big-T

Administrator
Admin
Founder - R.I.P.
15 jaar lid
Lid geworden
7 okt 2002
Berichten
55.010
Karma
3.201
Omdat er nog steeds zaken uit de hand lopen in de logs en men de leiding hiervan de schuld probeert te geven, komen hier nog eens heel duidelijk de regels voor dit subforum:

 1. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen log!
  Als je hier een log start, dan ben jij zelf verantwoordelijk voor hoe die evolueert. Als iemand gaat rellen en je log dreigt uit de hand te lopen dan MOET je dit zo snel mogelijk rapporteren aan de forumleiding, zodat een moderator tijdig kan ingrijpen. Als je eerst 10 pagina's gaat meedoen met het rellen zal je log zonder pardon gesloten worden. Men kan niet verwachten dat een moderator een uur lang posts gaat filteren, deze mensen hebben nog iets anders te doen.
 2. Een log is geen chat
  Een log moet niet verward worden met een chat. Het is de bedoeling dat je data over je vorderingen bijhoudt, en dat anderen (opbouwende) kritiek geven, je helpen, of wat van je kunnen leren. Als een log teveel begint te lijken op een post-opkrik koffieklets dan komt er ook een slotje op.
 3. Heb altijd respect voor ieders log
  Het is niet omdat jij iemand's statistieken lachwekkend vindt, dat je dat ook moet laten weten in de log van die persoon. Iedereen traint naar eigen mogelijkheden. Wie anderen gaat afkraken wordt verbannen uit het logboek.

Ik bedank iedereen die deze regels respecteert en wens iedereen veel succes met de training.
 
Nogmaals een herinnering: als je logboek uit de hand aan het lopen is, laat het ons dan onmiddellijk weten via de topic report knop. Niet 10 pagina's later wanneer het al te laat is.

We gaan in de toekomst kaarten uitdelen aan personen die hun logboek niet verzorgen. Als je stopt met loggen, doe je logboek dan op slot, zodat het niet uit de hand kan lopen.
 
Status
Neem contact op via conversatie.

Soortgelijke topics

 • Gesloten
 • Sticky
Lees dit eerst Regels Anabolensectie
Reacties
0
Weergaven
7K
 • Gesloten
 • Sticky
 • Eerste bericht heeft 3 afbeeldingen
Reacties
255
Weergaven
28K
Reacties
998
Weergaven
55K
Back
Naar boven