Fitness Seller

No-Xplode - BSN

Users who are viewing this thread

Beoordeling:
star10.png
10/10 ++ Aanrader


 • Soort supplement: NO (Nitric Oxide)
 • Wat is de werking van dit supplement volgens de producent? NO Xplode was al een ongeloofijk krachtig product, maar nu het de CEM3 technologie bevat is het onverslaanbaar! Dit product moet je geprobeerd hebben! En eenmaal geprobeerd, zul je nooit meer zonder willen trainen. Dat is nu de nieuwe NO Xplode!

  Ben jij ook zo vreselijk flauw van al die vele trainingen die je eigenlijk geen of te weinig resultaat leveren? Zou jij niet eens elke training en elke set verbetering willen zien? Wil jij eigenlijk niet wachten op goede resultaten, maar je wilt ze direct!? Dan is NO-Xplode het product voor jou! Ben jij er klaar voor om de sportschool te slopen?! Lees dan snel verder, en ontdek wat NO-Xplode voor jou zal doen!

  NO-Xplode is het eerste supplement dat binnen enkele minuten je lichaam voorziet van energie, mentale focus, intensiteit en maximale pomps. NO-Xplode ramt de deur van je spiercellen open in en pompt ze vol met stikstof, creatine, en andere groeibevorderende stoffen. Vanaf de eerste dosering zul je verslaafd raken aan de werking van NO-Xplode. Je zult meer kracht hebben, meer energie, langer door kunnen gaan, een geweldige pomp hebben, en het allerbelangrijkste, meer spiermassa! En het mooiste van dit alles, je hebt al gelijk met de eerste dosering en training resultaat! Eenmaal getraind met NO-Xplode wil je nooit meer zonder!  Om een maximale pomp te krijgen en optimaal te kunnen groeien moet je elke set 100% voluit gaan. Elke set, elke herhaling alles geven. Dat is zwaar, heel zwaar. NO-Xplode zorgt er niet alleen voor dat je het kunt, het zorgt er voor dat je niet anders meer wilt! De speciale ingredienten geven de focus en energie die je nodig hebt voor deze brute trainingen, keer op keer. NO-Xplode bevat een speciaal complex van ingredienten die spieropbouwende stoffen zoals creatine, proteine en koolhydraten de spiercellen intrekken en daar ook vasthouden. Dit vergroot direct de pomp, geeft je lichaam voeding voor de trainingen, vertraagt de opbouw van melkzuur, vervangt verbruikte elektrolyten, verhoogt het uithoudingsvermogen en verzadigt je spiercellen met spieropbouwende stoffen.

  Niets is meer frustrerend dan te trainen, te trainen, te trainen en geen vooruitgang te zien. Tijd is kostbaar, gooi het niet weg! Neem NO-Xplode, voel de drank naar binnen glijden, je spieren vollopen en sloop de sportschool. Train als een monster, elke keer!

  NO-Xplode is het eerste supplement dat je een training geeft die direct voldoet aan alle voorwaarden voor spiergroei!

  Energie Vanaf het moment dat je de sprotschool binnenstapt tot het moment dat je hem verlaat, moet je volgeladen zijn met energie om zo te trainen dat je maximale spiergroei stimuleert.

  Mentale focus Maar zoveel energie hebben is niet genoeg, die energie moet geleid worden naar de uitvoering van de oefening. De connectie tussen je hoofd en je spieren moet onbreekbaar zijn.

  Intensiteit Om je spieren te laten groeien, moet je ze laten werken in een zwaar en hoog tempo. Dus meer gewichten tillen in minder tijd. Om dit te kunnen moet je volgepompt zijn met voedingsstoffen die de vermoeidheid tegen gaan.

  Maximale pomp Het opzwellen van je spieren tijdens de trainingen is de bron van je spiergroei. Veel mensen krijgen een pomp tijdens het trainen, maar krijgen niet een maximale pomp. Het resultaat hiervan is dat de meeste niet tevreden zijn met hun spierontwikkeling. Hoe tevreden ben jij?

  Om elke training zo te trainen, is eigenlijk onmogelijk. Eigenlijk, want met NO-Xplode zal niets meer onmogelijk lijken!

  De reden waarom het bij bestaande creatine supplementen zolang kan duren voordat je resultaten merkt of dat je zelfs helemaal niets merkt, is dat ze de spieren niet trainen om meer creatine vast te houden. Op een gegeven moment zit de spiercel vol en gaat er niets meer bij. NO-Xplode zorgt ervoor dat je de verzadiging van de spiercellen pas veel later optreedt zodat je al binnen enkele minuten meer creatine kan opnemen. Binnen enkele minuten meer creatine in de spiercel? dat merk je tijdens de training!

  NO-Xplode doet dit alles zonder de hulp van suikers! Je hoeft dus niet meer bang te zijn voor vetopslag of voor een softe look. We hebben het hier dus over de ontwikkeling van keiharde droge spiermassa.

  Ingredienten

  L-arginine AAKG L-Arginine Alpha Keto-Glutarate (AAKG) wordt in het lichaam omgezet in stikstof. De hoeveelheid stikstof in het lichaam geeft aan hoeveel eiwitten het lichaam opneemt, dus hoeveel spiegroei er plaats vindt! Meer stikstof verhoogt daarnaast de bloedtoevoer naar de spieren en versnelt daarmee het herstel en geeft je de pomp tijdens en na het trainen. Dus veel meer stikstof = super spiergroei + drastisch verbeterd herstel + waanzinnige pomps!

  Citral-M (Citrulline Malaat) dit aminozuur heeft het unieke vermogen stikstof te verhogen door de hoeveelheid arginine in het bloed te verhogen. Het doet zit zelfs nog beter dan arginine zelf! Door de vertering van prote?ne en door trainingen worden er enorme hoeveelheden ammonia opgebouwd. Ammonia veroorzaakt vermoeidheid en vermindert de vorming van glycogeen (energiestof). Dus hoe meer ammonia in je bloed, hoe minder het prestatievermogen. Citrulline helpt ammonia effectief af te breken. Citrulline verlaagt ook nog eens de opbouw van melkzuur (de oorzaak van het brandende gevoel tijdens trainingen) en het versnelt de opbouw van ATP (directe energiereserves voor de spieren). Met Citrulline blijf je dus gaan!

  L-citrulline AKG verhoogt net als Citrulline Malaat de hoeveelheid stikstof.

  L-histidine AKG verhoogt effectief de hoeveelheid carnosine in het lichaam. Deze stof heeft behalve sterke antioxidante en antiverouderings-eigenschappen, ook een spieropbouw bevorderende werking. Carnosine zorgt ervoor dat het bekende brandende gevoel tijdens trainingen uitblijft tot je de laatst mogelijke herhaling gemaakt hebt. Dus meer herhalingen en meer spiergroei!

  RC-NOS (rutacarpine 95%) zonder RC-NOS geen omzetting van arginine naar stikstof. Dit enzym is verantwoordelijk voor de omzetting van arginine naar stikstof.

  gynostemma pentaphyllum (95% gypenosides ) dit extract van rode ginseng bladeren verbetert het immuunsysteem, het atletische prestatievermogen, de opname van zuurstof en verhoogt het vermogen met stress om te gaan door energie te verhogen. Net als arginine verhoogt het de hoeveelheid stikstof in het lichaam, maar op een andere manier: het vertraagt de afbraak van stikstof door de vrije radicalen te vernietigen die stikstof afbreken.

  NAD (nicotinamide adenine dinucleotide) dit co-enzym helpt als antioxidant stikstof spiegels in het lichaam hoog te houden en het is betrokken bij de productie van ATP. Studies hebben aangetoond dat inname van NAD het prestatievermogen in kracht en uithoudingsvermogen bij atleten sterk verbetert.

  NIEUW TOEGEVOEGD AAN DE FORMULE: CEM3 Creatine ethyl Ester Malaat Door creatine te binden aan een ester wordt de creatine veel beter opneembaar dan eerder mogelijk was. Hierdoor wordt de creatine snel en volledig opgenomen in de spiercellen. Door de creatine ook nog eens te binden aan malaat zuur (gepatenteerd door BSN), wordt de wateroplosbaarheid van creatine ook nog eens verbeterd. Hierdoor wordt de creatine nog beter opgenomen! Malaatzuur speelt ook een rol in de energiecyclus binnen het lichaam. Maar dat is niet het enige, de Creatine waaruit de CEM wordt gemaakt is creatine anhydro. Dit is creatine zonder watermolecuul, hierdoor is de creatine veel stabieler en langer houdbaar. De CEM3 technologie maakt dus veel meer mogelijk dan gewone creatine ooit zou kunnen doen! En dat verschil merk je!

  Betapure (trimethylglycine) deze stof versnelt het groeiproces en wordt bv bij het fokken van gevogelte gebruikt om de ontwikkeling van spierweefsel te verhogen bij minder voeding. Daarnaast is betapure een sterke antioxidant en helpt het glycocyamine om te zetten in creatine.

  Glycovol (glycocyamine) als voorloper van creatine en verhoogt het de lichaamseigen productie van creatine.

  GuaniPro (guanidino proplonic acid) deze op creatine lijkende stof verbetert de insuline werking, verhoogt de creatine opname en het vergroot de vasculariteit.

  Cinnulin PF (aqueous cinnamon extract) Kaneel extract verhoogt drastisch de insuline gevoeligheid waardoor ingenomen voedingsstoffen zoals creatine beter worden opgenomen.

  keto-isocaproate potassium ook deze stof heeft een sterk stimulerende invloed op de afgifte van insuline.

  L-tyrosine dit aminozuur helpt overtraining te voorkomen door geestelijke en lichamelijke vermoeidheid uit te stellen, het verhoogt de alertheid, verhoogt concentratie en het gevoel van welzijn.

  Taurine zorgt voor een super pomp en helpt bij het transport van meer voedingsstoffen naar de spieren zodat deze meer kunnen groeien. Tevens ondersteunt Taurine een sneller herstel van de spieren. Taurine versterkt en vergroot de werking van Creatine.

  Endurlac (glucuronolactone) van deze stof is keer op keer bewezen dat het prestatievermogen, reactievermogen en uithoudingsvermogen verhoogt. Precies wat je nodig hebt om die extra herhalingen te doen. Dit is het actieve ingredi?nt van een wel heel bekend energiedrankje!

  L-tyrosine AKG Door L-Tyrosine te binden aan AKG wordt het veel beter en sneller opgenomen. De L-tyrosine AKG begint dus te werken voor de L-Tyrosine. Deze kickt later in.

  Methylxanthines (cafeine) iedereen is wel bekend met de energieverhogende en concentratieverhogende eigenschappen van cafeine.

  MCT's (medium chain triglycerides) deze vetten worden ook wel de vetloze vetten genoemd. Ze kunnen niet als vet worden opgeslagen, maar blijven in de bloedbaan als directe energie beschikbaar.

  Vinpocetine 99% Vinpocetine verhoogt de afgifte van noradrenaline en de bloedtoevoer naar de hersenen. Vinpocetine verhoogt zo de mentale focus, alertheid en weerstand tegen (trainings) stress.

  Vincamine 99% deze stof lijkt veel op vinpocetine en heeft een gelijke werking.

  Vinburnine 99% ook deze stof heeft wel weg van vinpocetine.

  Calcium phosphate calcium speelt een kritische rol bij het atletische prestatievermogen. Zonder genoeg calcium kunnen je spieren niet meer goed ontspannen en dus ook niet optimaal samentrekken. Training vergt veel van dit mineraal en moet dus aangevuld worden.

  Magnesium oxide helpt meer rode bloedcelen te vormen zodat er meer zuurstof kan worden opgenomen, het helpt spieren te ontspannen, het helpt bij het vormen van ATP en ondersteunt een goede insuline werking. Net als andere mineralen moeten deze tijdens een training aangevuld worden omdat training veel mineralen gebruikt.

  Potassium phosphate een belangrijke rol in de vochthuishouding van de spiercel

  Sodium phosphate een belangrijke rol in de vochthuishouding van de spiercel

  Potassium glycerophosphate helpt vocht in de spiercel te houden.

  Magnesium glycerophosphate helpt vocht in de spiercel te houden.

  Glycerola stearate zorgt in samenwerking met de vorige twee stoffen voor een sterk verhoogde wateropname binnen de spiercel waardoor je sterker bent en langer kunt trainen.  Voedingswaarden

  Doseringsgrootte: 1 Maatschep (20.5 g)
  Aantal doseringen per verpakking: 40

  Hoeveelheid per dosering % ADH*

  Calorien: 36
  Calorien uit vetten: 0
  Cholesterol 0 mg 0%
  Sodium 150 mg 6%
  Potassium 75 mg 2%
  Koolhydraten 9 g 3%
  Suikers 0 g 0%
  Proteine 0 g 0%
  Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 25 mg 1250%
  Vitamine B12 (cyanocobalamin) 120 mcg 2000%
  Folium zuur 400 mcg 100%
  Magnesium 360 mg 90%
  Phosphorus 500 mg 50%
  Calcium 75 mg 8%
  NO-XPLODE's Unieke Mix
  NO-XPLODE bevat een gepatenteerd oplossings, opname en transportsysteem) 20,500 mg **
  NO Meta-Fusion (Gepatenteerd)
  (L-Arginine AKG, Citral-M (Citrulline Malate), L-Citralline AKG, L-Histidine AKG, RC-NOS? (Rutaecarpine 95%), Gynostemma Pentaphyllum (95% Gypenosides), NAD (Nicotinamide Adenine Dinucleotide)) **

  Spiercelvergrotende Creatine Matrix (Gepatenteerd)
  (CEM3 (Creatine Ethyl Ester Malaat), Betapure (Trimethylglycine), Glycovol (Glycocyamine), GuaniPro (Guanidino Propionic Acid), Cinnulin PF (Aqueous Cinnamon Extract), Keto-Isocaproate Potassium) **

  Ener-Tropic Xplosion (Gepatenteerd)
  (L-Tyrosine, taurine, Enduriac (Glucuronoiactone), L-Tyrosine AKG, Methylxanthines (Cafeine), MCTs (Medium Chain Tryglycerides), Vinpocetine 99%, Vincamine 99%, Vinburnine 99%) **

  Phospho-Electrolyte Replacers
  (Calcium Phosphate, Magnesium Oxide, Potassium Phosphate, Sodium Phosphate) **

  Glycerol Hydrating Polymers
  (Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Glycerol Stearate) **

  *ADH is Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
  **Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld

  Andere Ingredienten: Maltodextrine, Citroenzuur, Sodium Bicarbonate, Potassium Citrate, Natuurlijke en kunstmatige zoetstoffen, Aspartaam, Acesulfame Potassium, FD&C Yellow 5 Lake, FD&C Yellow 6 Lake.

  Gebruik

  Op trainingsdagen: Neem op een nuchtere maag 2 tot 3 maatscheppen met 250 / 375 ml koud water of drank naar keuze, 30 tot 45 minuten voor de training. Eet niets of drink geen proteine shake in het uur na het innemen van NO-Xplode.

  Niet trainingsdagen: Neem op een nuchtere maag 1 maatschep met 125 tot 250 ml water of drank naar keuze. Eet niets of drink geen proteine shake in het uur daarna.

  Neem om slaapproblemen te voorkomen geen dosering binnen 4 uur voor het slapen gaan. Beperk glutamine inname tot 10 gram per dag omdat deze de werking van NO-Xplode kan verminderen. Ook het gebruik van efedrine bevattende producten kan de werking van NO-Xplode verminderen. Neem voor maximale effecten van NO-Xplode elke dag een dosering, drink minimaal 3,5 liter water per dag en volg een dieet met veel eiwitten en goede voeding.
 • Voor welk doel gebruik je dit supplement vooral? Spieropbouw
 • Hoe lang heb je het supplement gebruikt? 1-Maand
 • Hoe is de smaak van dit supplement? Sterke smaak niet het lekkerste suppje
 • Welke dosis heb je gebruikt? begonnen met 1 maatschep en eindigen met 3
 • Waar heb je het supplement gekocht? xxl-nutrition
 • Welke extra voordelen gaf deze winkel? Ik kon het zo ophalen gratis sample's,muscle magazine
 • Wat heb je voor dit supplement betaald? 32,90
 • Zou je dit supplement in de toekomst opnieuw kopen? Ja en Nee ik zoek nu een vervanger die miss wat goedkoper is,maar wel met soortgelijke werking en anders deze weer.

Mijn review:

BSN No-Xplode

Allereerst wil ik zeggen dat dit product per persoon verschillend zal werken.Ik voelde bij 1 maatschep niet veel bij 3 weer wel en heb ik echt super trainingen gehad met een super pomp en veel energie.Dit suppje heb ik dan wel gecombineerd met whey,multivit,omega 3,dextrojuice en 1 week creatine monohydraat maar dat vond ik te veel.Natuurlijk ook met een goed voedingsschema,en minimaal 3liter water per dag.

bsn-groot-145.jpg
 

HB89

Huge Freak
+10 jaar member
Lid geworden
8 mrt 2007
Berichten
8.070
Karma
622
Lengte
1m96
Massa
115kg
Probeer eens de 2.0 variant, werkt ook super.
 

jesse2010

Huge Freak
Lid geworden
16 jan 2012
Berichten
7.709
Karma
392
 • Topic Starter Topic Starter
 • #4
volgende week toch hard bestellen heb ik besloten
 

franske71

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
7 jun 2009
Berichten
347
Karma
5
Is de combinatie van No-explode en Whey en losse crea-pure goed?
Ik heb nog whey en creatine en wil een kleer wat anders dan een Noxipro/Jack3D.
 

B&F

Gargantuan Beast
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
23 okt 2008
Berichten
27.141
Karma
704
Is de combinatie van No-explode en Whey en losse crea-pure goed?
Ik heb nog whey en creatine en wil een kleer wat anders dan een Noxipro/Jack3D.

Ja, die combinatie is prima:) Zelfs beter omdat je dan ook volop van de werking van creatine kunt profiteren. Op rustdagen pak je dan de Creapure, op trainingsdagen de No Xplode.:) We hebben de No Xplode nu trouwens zelfs op 31,90 in de actie!
 

muscle mike

Cool Novice
Lid geworden
21 mrt 2012
Berichten
207
Karma
11
Lengte
1m86
Massa
93kg
Vetpercentage
12%
Ik vond de smaak van no-xplode ontzettend zoet, en er was niet veel variatie te kiezen. Heb het gebruikt in combinatie met cellmass en toch redelijk wat resultaat geboekt in spieropbouw die periode. Vanwege de smaak heb ik de pot half opgemaakt en weggegeven aan mijn trainingsmaatje. Deze vond de smaak wel meevallen maar kon achteraf niet in slaap vallen. Heb 1 x de fout gemaakt om no-xplode en cellmass te combineren met eiwitten... Ik herkende de W.C. pot nadien niet meer.
 

Naar boven