XXL Nutrition

Nutteloze Onderzoeken

Bezoekers in dit topic

bart82

DBB Goeroe
Elite Member
15 jaar lid
Lid sinds
12 mei 2003
Berichten
8.593
Waardering
13
Nutteloze Onderzoeken


*De sterkste spier van het menselijk lichaam is de tong. Als je 8 jaar, 7 maanden en 6 dagen zou schreeuwen, heb je genoeg geluidsenergie geproduceerd om 1 kop koffie te verwarmen (niet echt de moeite dus).

*Als je 6 jaar en 9 maanden scheten zou laten, heb je genoeg gas geproduceerd om de energie van een atoombom te evenaren (dat begint er al meer op te lijken).

*Het orgasme van een varken duurt 30 minuten (in mijn volgende leven wil ik een varken worden) (hoe zijn ze hier achter gekomen? En waarom? Ik wil het eigenlijk ook niet weten.)

*Als je met je hoofd tegen de muur slaat, verbruik je 150 calorieën per uur (kan nog steeds niet uit over die varkens) (trouwens niet thuis uitproberen, misschien op het werk?).

*Mensen en dolfijnen zijn de enige soorten die coïtus voor het plezier hebben (dus daarom glimlachte Flipper altijd!) (Maar varkens krijgen orgasmes van 30 minuten? Lijkt me niet eerlijk.)
(hmmmmmmm....)

*Rechtshandige mensen leven gemiddeld 9 jaar langer dan linkshandigen (als je tweehandig bent, mag je het verschil dan delen?)

*Een mier kan 50 maal zijn eigen gewicht tillen, 30 maal zijn eigen gewicht slepen en valt altijd op zijn rechterzijde als hij vergiftigd is (je moet toch wat te onderzoeken hebben.)

*IJsberen zijn linkshandig (who knew? who cares?!)

*Een meerval heeft ruim 27000 smaakpapillen (wat zal er te proeven zijn op een rivierbodem?)

*Een vlo kan 350 maal zijn lichaamslengte springen. Vergelijk: bij een mens: ik zou dan over 7 voetbalvelden springen! (30 minuten, dat is toch niet te geloven? En waarom een varken?)

*Een kakkerlak kan 9 dagen in leven blijven zonder zijn hoofd; dan sterft hij door verhongering (jakkie bah.)

*De mannetjes-bidsprinkhaan kan niet ketsen als zijn kop nog op zijn romp zit. De vrouwtjes geven dus aan coïtus te willen door de kop van zijn romp te trekken (Schat, ik ben thuis. Oh oh.)

*Sommige leeuwen ketsen meer dan 50 maal per dag (in mijn volgende leven wil ik nog steeds een varken zijn. Kwaliteit boven kwantiteit.)

*Vlinders proeven met hun poten (dat is bijna net zo erg als die meervallen.)

*Het oog van een struisvogel is groter dan zijn hersens (ik ken enkele mensen bij wie dat ook zo is).

*Een zeester heeft geen hersens (ik ken enkele mensen bij wie dat ook zo is).


Na dit alles gelezen te hebben is alles wat ik te zeggen heb.. geluksvogels, die varkens.

:D
 
ik ben net een mier:):lifter:val ook altijd op mn rechterzijde:D


komt me overign ook wederom bekend voor..big steve misshcien?:dunno::)

30 minuten..ben al eens eerder voor varken uitgescholden door een ex:D

en ik zal mn scheten eens opsparen..kijken wat ik kan veroorzaken:)
 
haha, en ik maakte precies dezelfde opmerking:D
 
SOrry bart :P Er zijn ook nog soorten apen die ook coïtus voor de lol hebben! en dan bedoel ik ook echt voor de lol ! want alles doet elkaar daaro! en op elke tijd stip van de dag of nacht :D Lange leven dierenverzorging :D
 
Ryu zei:
SOrry bart :P Er zijn ook nog soorten apen die ook coïtus voor de lol hebben! en dan bedoel ik ook echt voor de lol ! want alles doet elkaar daaro! en op elke tijd stip van de dag of nacht :D Lange leven dierenverzorging :D

hehehe

je bedoeld de bonobo's, ook aan gedacht maar ben niet zeker of die het voor hun plezier doen of als omgangsvorm...

:)
 
De mannetjes-bidsprinkhaan kan niet ketsen als zijn kop nog op zijn romp zit. De vrouwtjes geven dus aan coïtus te willen door de kop van zijn romp te trekken (Schat, ik ben thuis. Oh oh.)

vreemd voorspel:D, hoe doen ze..ik denk er bij nader inzien liever niet over na
 
nederland gaat eraan.
 
Wat boeid jouw dat Vinny ? Jij woont toch op Planet x507 :P
 
Back
Naar boven