MuscleMeat

Oats + eggs.. (1 bezoeker)

Bezoekers in dit topic

Mickey86

Brutus
Elite Member
15 jaar lid
Lid geworden
4 jun 2003
Berichten
4.324
Waardering
32
Lengte
1m80
Massa
81kg
hi folks,

In Amerika zie je het vaak voorbij komen, maar hoe maak je nu havermout, eittjes en vb rozijnen het best en liefst zo smaakvol klaar?

Grtz
 
Door elkaar roeren en bakken.
Je kunt er ook wat kaneel door doen. Melk erdoor en je krijg havermoutpannenkoeken. Zonder melk smaken ze logischerwijs wat meer naar ei.

Je kunt ook de eieren splitsen en alleen de eiwitten mixen met de havermout, dat is wat minder vet.

Ik maak zelf best vaak pannenkoekjes van havermout, ei, melk, appel, rozijnen en kaneel. Erg lekker.
 
Moet het dan ook echt havermout zijn of is brinta ook goed? (trekt toch op elkaar)
Lijkt me heel lekker
 
Choco-Koffie Havermout:
havermout met water en 2 theel carobe/cacao koken
Evt wat water erbij doen om het smeuiger te maken en dat het niet aankookt
Voeg 2 eiwitten erbij en roeren tot eiwitten gekookt zijn
In een kom gieten
En garneren met 1/2 theelepel instant koffiekorrels en 1 thl agave siroop
 
:O Tiger 8! Dat klinkt echt ontzettend lekker!! Die ga ik heel snel eens proberen.
 
Back
Naar boven