Fitness Seller

Oefeningen tijdens lies-blessure

Users who are viewing this thread

dannyz

Freaky Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
20 jun 2010
Berichten
5.844
Karma
1.534
Lengte
1m92
Massa
107kg
Vetpercentage
12%
Ik heb sinds kort weer last gekregen van een liesblessure die ik een tijd geleden heb opgelopen en ben daarmee dus ook langs de dokter geweest.
Deze wist mij te vertellen dat het geen liesbreuk was maar dat ik de komende 4-6 weken geen oefeningen mag doen waarbij ik m'n knieën richting m'n buik beweeg.
Dat betekent dus geen squats en deadlifts meer.. Verder ook geen leg press want daar krijg ik ook al last mee.
Nu is dus mijn vraag, hamstrings en kuiten kan ik wel fatsoenlijk trainen maar hebben jullie enig idee hoe ik de quads een beetje bij kan houden?
Het enige waar ik op kon komen waren leg extensions..
 

Amumu

Cool Novice
Lid geworden
18 sep 2011
Berichten
235
Karma
16
Lengte
1m87
Massa
108kg
Volgens mijn eigen ervaring en die van anderen geneest dit heel moeilijk door enkel maar te rusten. Een paar jaar geleden ben ik met een peesontsteking aan één van mijn adductoren, uit frustratie gestopt met trainen en ik heb er nog minstens een half jaar mee rond gelopen.

Moest het mij nu nog eens overkomen, dan zou ik heel goed opwarmen, squat vorm grondig evalueren, door de pijn trainen als het meevalt en niet erger wordt tijdens de training en goed stretchen. Eventueel squatten met een nauwere voetenstand om de adductoren wat minder te belasten, als het daar is waar de blessure zit.
 

Naar boven