Arun1994
Novice
- Lid geworden
- 5 nov 2013
- Berichten
- 7
- Waardering
- 0
- Lengte
- 1m80
- Massa
- 71kg
- Vetpercentage
- 9%
Hee BBr's,
Hier is een snel, makkelijk en heerlijk recept wat ik zelf relatief vaak maak, vooral als post workout meal.
(dit recept is voor 1 persoon)
Benodigdheden:
- Kip of kalkoengehakt
- (Punt) paprika
- Blad spinazie
- Het eiwit van 4 eieren
- Cayennepeper of zwarte peper
- Zout
- Olijfolie
Bereiding:
Snij de paprika in kleine reepje.
Scheid het eigeel en het eiwit van 4 eieren.
Verhit een (anti aanbak) pan met 2 eetlepels olijfolie.
Bak hier in de het gehakt en breng het gehakt op smaak met een beetje zout, cayennepeper of zwarte peper. Zodra het gehakt niet meer rood is voeg je de paprika toe. We bakken de paprika kort mee, zodat het nog wel knapperig blijft.
Verdeel alles wat in de pan zit nu een beetje over het hele oppervlakte van de pan en voeg dan al het eiwit toe. Wacht tot dat het eiwit bijna helemaal gestold is aan de boven kant en leg dan een handje vol blad spinazie er op. Doe dan ook meteen een deksel er op zodat de spinazie slinkt en het eiwit helemaal stolt.
Als de spinazie is geslonken en het eiwit gestold is kan het omelet uit de pan. Klaar om te eten!!
Geniet er van!
Hier is een snel, makkelijk en heerlijk recept wat ik zelf relatief vaak maak, vooral als post workout meal.
(dit recept is voor 1 persoon)
Benodigdheden:
- Kip of kalkoengehakt
- (Punt) paprika
- Blad spinazie
- Het eiwit van 4 eieren
- Cayennepeper of zwarte peper
- Zout
- Olijfolie
Bereiding:
Snij de paprika in kleine reepje.
Scheid het eigeel en het eiwit van 4 eieren.
Verhit een (anti aanbak) pan met 2 eetlepels olijfolie.
Bak hier in de het gehakt en breng het gehakt op smaak met een beetje zout, cayennepeper of zwarte peper. Zodra het gehakt niet meer rood is voeg je de paprika toe. We bakken de paprika kort mee, zodat het nog wel knapperig blijft.
Verdeel alles wat in de pan zit nu een beetje over het hele oppervlakte van de pan en voeg dan al het eiwit toe. Wacht tot dat het eiwit bijna helemaal gestold is aan de boven kant en leg dan een handje vol blad spinazie er op. Doe dan ook meteen een deksel er op zodat de spinazie slinkt en het eiwit helemaal stolt.
Als de spinazie is geslonken en het eiwit gestold is kan het omelet uit de pan. Klaar om te eten!!
Geniet er van!