XXL Nutrition

Overheerlijke simpele havermout-koek, in een paar minuten!

Bezoekers in dit topic

hoelang blijft dit goed?
 
zijn ziek lekker met pindakaas
 
De mijne zijn juist klaar!
Echt een leuk receptje!
En het ruikt zo lekker :D
Maar het enige dat mij wat tegenviel was toen ik ze moest omdraaien..
Het bleef echt hangen aan dat zilverpapier en trok ze daardoor bijna stuk..
En er blijft ook veel koek hangen..
Is daar soms al een oplossing voor gevonden?
 
Jah, in de eerste instantie was het een paar minuutjes (alleen havermout deed ik dus), later probeerde ik het met eieren, vond dit lekkerder :D

Dit recept is trouwens wel voor mensen die havermout lekker vinden, hè, niet voor de ''pleur-alles-in-een-blender'' mens :D

Potverdomme het zit nu al in de oven :mad:
 
De mijne zijn juist klaar!
Echt een leuk receptje!
En het ruikt zo lekker :D
Maar het enige dat mij wat tegenviel was toen ik ze moest omdraaien..
Het bleef echt hangen aan dat zilverpapier en trok ze daardoor bijna stuk..
En er blijft ook veel koek hangen..
Is daar soms al een oplossing voor gevonden?

Ja klopt, het beslag in een koekenpan doen, wel een beetje boter van te voren, en er een deksel op doen, wacht tot dit harder is geworden, dit dan een beetje losser maken.
Dan plat op een bord gooien en dit kan dan zo in de oven :thumbup:

---------- Post added do 16 jun 2011 at 20:31 ----------

Potverdomme het zit nu al in de oven :mad:

:p Wie weet vind je het wel lekker
 
Goeie shit iig!

Denk alleen dattie nog iets langer in de oven mag. Is hij bij jullie echt hard? heb harde en minder harde gedeeltes :p. Mss nog iets dunner leggen en langer in de oven.

Was lekker met choco btw!
 
Goeie shit iig!

Denk alleen dattie nog iets langer in de oven mag. Is hij bij jullie echt hard? heb harde en minder harde gedeeltes :p. Mss nog iets dunner leggen en langer in de oven.

Was lekker met choco btw!

Mooi om te lezen,
Ja bij mij ligt het eraan, als hij kleiner is, maar wel dikker, is de binnenkant niet echt hard nee, vind ik zelf dan ook niet zo'n probleem :D

Als je hem langer maakt, maar dunner, wordt hij overal harder (vanzelfsprekend) :p
 
  • Like
Waarderingen: Ano_1991_9
Mooi om te lezen,
Ja bij mij ligt het eraan, als hij kleiner is, maar wel dikker, is de binnenkant niet echt hard nee, vind ik zelf dan ook niet zo'n probleem :D

Als je hem langer maakt, maar dunner, wordt hij overal harder (vanzelfsprekend) :p

Nice! Ik vond de harde gedeeltes net het best :D, ben niet zo aan dat kleffe gedeelte :p. Gewoon dus wat meer open leggen en langer in de oven :).

Thx bro, nu gaat die havermout eindelijk opgeraken, lekker goedkoop ook :D. Mijn gains danken je haha :o
 
hier mijn zelfgemaakte havermoutkoekjes :D
Heb ze net uit de over gehaald en het ruikt heerlijk haha

Dit is wat er in zit:

135 g havermout
3 eieren
50 gram pinda's
40 gram whey
30 gram lijnzaadjes


21mufcm.jpg

1179tlh.jpg
 
Mooie close-up foto! Ziet er goed uit haha :D
 
Gebruiken jullie haver(vlokken) zoals je die in de winkel koopt of eerst even in de blender om het fijner te maken?
Waarom omdraaien trouwens? Als je het gewoon in een lage ovenschaal doet die je invet of een bakpapier erin legt?
 
Gebruiken jullie haver(vlokken) zoals je die in de winkel koopt of eerst even in de blender om het fijner te maken?
Waarom omdraaien trouwens? Als je het gewoon in een lage ovenschaal doet die je invet of een bakpapier erin legt?

Ja, hoeft niet in de blender, kan wel

Kan ook :)
 
Terug
Naar boven