XXL Nutrition

Pahlavandle (1 bezoeker)


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 1)

UnCompress

Massive Warrior
+10 jaar member
Lid geworden
9 dec 2005
Berichten
23.786
Waardering
3.347

Soort product: Paar handvaten die van drinkflessen Indian Clubs maken

Wat is het merk en/of de fabrikant van dit product?: Pahlavandle van Heroic sport (Denemarken)

Waar heb je het product gekocht?: https://www.heroicsport.com/collections/products/products/pahlavandle

Wat heb je voor dit product betaald?: € 27,74 incl. verzending

Hoe vind je de kwaliteit van dit product?: Diameter van de handvaten is perfect (28mm) en ligt goed in de hand. Hard plastic dus ga ervan uit dat de schroefdraad goed blijft. Leuk detail dat er bovenop een extra schroefdraad zit om de dop op te draaien zodat je na afloop de fles weer kunt afsluiten.

Zou je dit product aanraden aan een vriend?: Ja bij iemand die veel doet bankdrukken en schouderklachten heeft. Tevens bij personen die net beginnen en niet meteen een hele set clubs willen kopen. Je kunt het gewicht namelijk aanpassen.

Wat is je algemene waardering voor het product?: [7 op 10] Als je dit product vergelijkt met kwaliteit Indian Clubs dan merk je verschil. Ze liggen niet zo fijn in de hand als houten clubs. Ook de pommel (bol op uiteinde) van Indian Clubs die rond zijn liggen wat fijner in de hand. Wel zijn deze perfect voor als je op reis gaat en je toch wilt trainen met clubs. Je neemt alleen de Pahlavandle mee en koopt lokaal een paar flessen. Wel kan ik aanraden om flessen te gebruiken die je volledig vult, dit om het klotsen van het water tegen te gaan wanneer je op bepaalde momenten minder snel draait. Je kunt de flessen ook met zand vullen voor meer gewicht.

EB8I2338_1200x.jpg

[afbeelding niet meer beschikbaar]
[afbeelding niet meer beschikbaar]
[afbeelding niet meer beschikbaar]
 

Bovenaan