XXL Nutrition

Pain

Bezoekers in dit topic

dandyman

Huge Freak
15 jaar lid
Lid geworden
1 mrt 2003
Berichten
7.925
Waardering
1
Ik weet dat volkorenbrood het betere brood is, maar aangezien mn moeder altijd haar boodschappen haalt bij de AH neemt ze altijd Pain de boulogne of Pain dell Arte mee.

Dit is beide donker meergranenbrood,

De Boulogne met pompoenpitten en
dell Arte met lijnzaad en sesamzaad

Kan dit dan ook of moet t echt (grof) volkoren zijn.
Bij de AH heb je volgens mij wel volkoren brood maar dit is dan niet echt bruin/donker te noemen. Geen probleem of toch wel?

Ben tevens benieuwd waar jullie al je brood halen, bij de bakker of bij de supermarkt en welk brood dit precies is. Er zijn toch meerder soorten volkoren broden.
Hoe zit t trouwens met (meergranen) bolletjes, kan je die beter skippen?
 
ik heb vaak gewoon bruin brood van de bakker... naturel.

of grof bruin brood met sesamzaad/zonnebloempitjes etc. op de buitenkant.. ben de naam kwijt.

ik denk, dat wanneer t gewoon bruin brood is. t bijna altijd goed is
 
waldkorn frenkpie?

Waldcorn en Vicorn. zijn toch de gene die ik het meeste eet. Lekker donker volkoren.

en liefst gewoon vers van de bakker :)
 
Back
Naar boven